indirdim 5800 xm ama rar programı açıyor ama uyarı veriyor bunu nasıl tlf yükleyeceğim bilgi verir misin rica etsem
ben yanlış anlamışım evet türkçe seçimi varmış k.bakmayın

box driver hatasıysa es geç devam et...jaf acarken hata veriyor nasıl olcak ??
Buldum 11111telefonun orjinal unlock kodu ne yaa ? Cihaza format atacağım ama şifre istiyo onu da bilmiyorum ? 12345 olmuyor kendi şifrem vardı o da olmuyor ne yapmam lazım ?

telefonun orjinal unlock kodu ne yaa ? Cihaza format atacağım ama şifre istiyo onu da bilmiyorum ? 12345 olmuyor kendi şifrem vardı o da olmuyor ne yapmam lazım ?
- - - Eklendi - - -
Buldum 11111![]()

eski şifrem hafızada kalmış nasıl olmuşsa hard format atmama rağmen silinmemiş (ki bu ilk defa olmuyor) onu kullanıp geri 11111 durumuna getirdim
Ha bir de yazı fontunda bizim harfler kalın olmuş ona göre bir font var mı acaba? (orijinal)
Teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Ya bir de menüde bazı kısımlar ingilizce ? Onu nasıl halledebiliriz ?
neresi ingilizce?[/FONT
telefonun kendi sözlüğünün içerik yazıları ingilizce kalmış. Ana menüde haritalar yerinde Mapas yazıyo. net settings diye bişey var o. Yazılım güncelleme(Software Update) ingilizce.
şimdilik bunları farkettim
Teşekkürler.
mapas ı elledede değiştirebilirsin. Bunu yapan modder güncelleme getirirse onlarıda tr yaparım...
Teşekkürler.
Senin Önerebileceğin veya kullandığın bir cfw veya ofw var mı ?
kardeşim flashladım bunu ama yana yatmıyr telefon. yan tutuyorum işlemiyr. onu nasıl halledecez? diğer cfw'lerde de sorun vardı acaba telefondan kaynaklı mı? ama flashlamadan önce birşeysi yoktu.
Kardeş Nasıl Yapılacak Yüklenecek Yardım plssss![]()
![]()
![]()