5800 √ & X6 √ Symbian Anna 7.9 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

exselans3858

exselans3858

Üye
anlatımıma buranadan bakarak Yap Demişsin Anlamadım da :D BEN indirdim sadece modifikasyonlar yani cfw ler var nasıl yapacam telefonamı hafıza kartınamı atacam ?? :bilmm

- - - Eklendi - - -

Yanlız usb bağladım Pc stüdya nokianın onu açık tuttum dio telefon kapalı olacak dio ozamanda stüdyo kapalıyor neyse devam ediyoorum olmuyor dediklerini yapıyorum olmuyor bu verdiğiniz link te ne olur yardımm plsss nasıl yapacam telefon kapalımı acıkmı stüdyo kapalımı olacak yardımmmmmmm :vur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
anlatımıma buranadan bakarak Yap Demişsin Anlamadım da :D BEN indirdim sadece modifikasyonlar yani cfw ler var nasıl yapacam telefonamı hafıza kartınamı atacam ?? :bilmm

- - - Eklendi - - -

Yanlız usb bağladım Pc stüdya nokianın onu açık tuttum dio telefon kapalı olacak dio ozamanda stüdyo kapalıyor neyse devam ediyoorum olmuyor dediklerini yapıyorum olmuyor bu verdiğiniz link te ne olur yardımm plsss nasıl yapacam telefon kapalımı acıkmı stüdyo kapalımı olacak yardımmmmmmm :vur

nokia suiti ile işin yok sadece driver kurulumu için lazım. Kur ve kapat. Anlatılanlara devam et. Tlfn kapalıyken flaşlıycaksın

exselans3858

exselans3858

Üye
Birde bende Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 böle yok nokianın klösörü
hepsini ben mi oluşturacam kardeş ?

- - - Eklendi - - -

Bilgisayara takılı mı olacak usb

- - - Eklendi - - -

Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found... Böle hata veriyooo ını seçiyom 365 OLAN yeri sonra işaretlenmiyor en baştaki yazı gibi hata veriyor flashlamıyor Symbian Belle 3x4 Veya 4x4 Menü Düzeni Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım... bu ne demek kardeş anlamadım off yardımmm :hmmm yüklemiyor:off:ufff :( :vur

- - - Eklendi - - -

Allah Rızası İçin Yardımm !!!!!!!!

SFarrux

Üye
emeğine sağlık kardeşim bu millet bunu niye bu kadar istiyor onuda anlamış değilim senin anna bundan güzel bence ama gelde bunu anlat :D

Allah askina banada bi yardim edin yaa. Nasil yapiyorsunuz? Ben bunu yaparsam tüm azerbeycan size duaci olucak. Cvp bekliyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Allah askina banada bi yardim edin yaa. Nasil yapiyorsunuz? Ben bunu yaparsam tüm azerbeycan size duaci olucak. Cvp bekliyorum.

nerede takılıp kaldın

- - - Eklendi - - -

Birde bende Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 böle yok nokianın klösörü
hepsini ben mi oluşturacam kardeş ?

- - - Eklendi - - -

Bilgisayara takılı mı olacak usb

- - - Eklendi - - -

Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found... Böle hata veriyooo ını seçiyom 365 OLAN yeri sonra işaretlenmiyor en baştaki yazı gibi hata veriyor flashlamıyor Symbian Belle 3x4 Veya 4x4 Menü Düzeni Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım... bu ne demek kardeş anlamadım off yardımmm :hmmm yüklemiyor:off:ufff :( :vur

- - - Eklendi - - -

Allah Rızası İçin Yardımm !!!!!!!!

Program Files (x86)\Nokia
\Phoenix\Products\RM-356\ bu yolu izle olmayan klasörleri kendin oluştur...
Ana sayfadan yazılımı indirdinmi... 6 dosya olucak onları RM-356 ın içine atıcaksın

SFarrux

Üye
kardesim bende hepsi tamamda yanliz su anna 7.9u kuramaz oldum telefonuma. Kendi yazilimini kura biliyorum,yanliz anna kabul etmiyor. Kurduktan sonra tel acilmak istediginde siyah cizgiler geliyor,3defa acilip kapaniyor kendi kendine.

- - - Eklendi - - -

telefonum nokia x6 16Gb. RM-559. Sürüm 40.0.002. En bastan ne yapmam gerektiyini bana söyliye bilirmisin?

- - - Eklendi - - -

nerede takılıp kaldın

- - - Eklendi - - -

Ana sayfadan yazılımı indirdinmi... 6 dosya olucak onları RM-356 ın içine atıcaksın

Kardesim Facebook-ta varmisin?

- - - Eklendi - - -

nerede takılıp kaldın

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bende hepsi tamamda yanliz su anna 7.9u kuramaz oldum telefonuma. Kendi yazilimini kura biliyorum,yanliz anna kabul etmiyor. Kurduktan sonra tel acilmak istediginde siyah cizgiler geliyor,3defa acilip kapaniyor kendi kendine.

- - - Eklendi - - -

telefonum nokia x6 16Gb. RM-559. Sürüm 40.0.002. En bastan ne yapmam gerektiyini bana söyliye bilirmisin?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

depoyu biçimlendir tekrar at yazılımı... Face kullanmıyorum tweettir ve msn var

SFarrux

Üye

depoyu biçimlendir tekrar at yazılımı... Face kullanmıyorum tweettir ve msn var

Anna kurmak icin RM-559 klasöründe yanliz anna 7.9 arsivinden cikarttigim dosyalarimi eklemeliyim? Telefon acikken yapmiwtim ben,bi sakincasi yoktur umarim.

- - - Eklendi - - -

Anna kurmak icin RM-559 klasöründe yanliz anna 7.9 arsivinden cikarttigim dosyalarimi eklemeliyim? Telefon acikken yapmiwtim ben,bi sakincasi yoktur umarim.

Hocam, whatsapp kullaniyormusun? Kullaniyorsan +994-50-517-74-07 numaram bu.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

tlfnz açıkken atamazsın kapalıyken atıcaksın...

SFarrux

Üye

- - - Eklendi - - -

Hocam, whatsapp kullaniyormusun? Kullaniyorsan +994-50-517-74-07 numaram bu.

Daha rahat konusa bilmemiz icin. Hem nasil yaptigimi resimli göndermek istiyorum sana. Hatalarimi duzeltmen icin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Daha rahat konusa bilmemiz icin. Hem nasil yaptigimi resimli göndermek istiyorum sana. Hatalarimi duzeltmen icin.

whats app kurulu değil devamlı flaşh attığım için... msn yokmu?

SFarrux

Üye

Bi kez daha denedim. Hata verdi,onu sana nasil göstere bilirim? Hata resmini yani.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bi kez daha denedim. Hata verdi,onu sana nasil göstere bilirim? Hata resmini yani.

biz şöyle yapalım. Yarın bi saatte anlaşalım o saatte ben team viewer üzerinden ben yapayım hemde sana göstereyim öğrenmiş olursun..

SFarrux

Üye

biz şöyle yapalım. Yarın bi saatte anlaşalım o saatte ben team viewer üzerinden ben yapayım hemde sana göstereyim öğrenmiş olursun..

Iyi tamamda,benim pc de net yok. Nasi yapicaz? Whats appi kuramazmisin? Anna cok hosuma gitti,onun icin seni rahatsiz ediyorum.kusuruma bakma arkadasim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Iyi tamamda,benim pc de net yok. Nasi yapicaz? Whats appi kuramazmisin? Anna cok hosuma gitti,onun icin seni rahatsiz ediyorum.kusuruma bakma arkadasim.

internet cafe filan gidemezmisin ordan bile yapabiliriz.. Fazla zamanımızı almaz zaten en fazla 10 dk. O kadar bile değil... Whats app şuan mümkün değilde nimbuz var...

SFarrux

Üye
flashing files listing retrieving failed: 0x84210021 ( -2078212063)

Firmware : CRC checksum of file c:\program files (x86)\nokia\phoenix\products\RM-559\RM-559_32.0.002_001_000U_001.uda.fpsx does not match with the checksum in data-package.

- - - Eklendi - - -

Firmware : CRC checksum of file c:\program files (x86)\nokia\phoenix\products\RM-559\RM-559_32.0.002_001_000U_001.uda.fpsx does not match with the checksum in data-package.

BÖYLE BI HATA VERIYO,SINIRLERIME HAKIM OLAMIYORUM.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
"E=SFarrux;5536227]flashing files listing retrieving failed: 0x84210021 ( -2078212063)

- - - Eklendi - - -

BÖYLE BI HATA VERIYO,SINIRLERIME HAKIM OLAMIYORUM.[/QUOTE]

"sen en baştan işlmleri tek rek yap ve jafta yapılanları yapıştır buraya öyle tam bakayım...

SFarrux

Üye

- - - Eklendi - - -

BÖYLE BI HATA VERIYO,SINIRLERIME HAKIM OLAMIYORUM.

Abim nimbuz-u kurdum,nasil bulucam seni?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hkngvn35 die tarat

Üst Alt