5800 Wriless YARDIM LüTFeN...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
5800 Wriless YARDIM LüTFeN...
Slm Arkadaslar;
5800 XM e hard format attım sonra bin pişman oldum,
Eskiden wireless e 1 kez baglanırdım hep baglı kalırdı uzak odalardanda sorunsuzca nete baglanırdım şimdi ise baglanıyorum 5 dk gibi bi zaman sonra wlan simgesi kayboluyor bunun çözümü nedir?
bide su programnları nerden bulabilirm;
1)Nokia mail
2)Google

Lacrymosa

Üye
Telefonum elimde değil ve tam yerini hatırlamıyorum ama ayarlarda bir seçenek altında belirlenen süreden sonra bağlantının kesilmesi programlanmış. Standart olarak 5 dakika seçilmiş. O sebepten dolayı bağlantınız kesiliyor olabilir. Ayrıca Wireless sinyali çok zayıfladığında bağlantınız kopar. Bu gayet normal. Sinyal gücü %35'in altındaysa her zaman kopma riski vardır.

Google uygulamaları için: m.google.com.tr adresine gidin. Nokia Mail'i yüklemeyin. Son derece gereksiz bir program bence. Nokia Mail ile yapılan her şeyi ve daha fazlasını o program olmadan yapabilirsiniz. Daha önce anlatmıştım:

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5800-e-posta-gelmiyor-349853.html#post2312591

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum elimde değil ve tam yerini hatırlamıyorum ama ayarlarda bir seçenek altında belirlenen süreden sonra bağlantının kesilmesi programlanmış. Standart olarak 5 dakika seçilmiş. O sebepten dolayı bağlantınız kesiliyor olabilir. Ayrıca Wireless sinyali çok zayıfladığında bağlantınız kopar. Bu gayet normal. Sinyal gücü %35'in altındaysa her zaman kopma riski vardır.

Google uygulamaları için: m.google.com.tr adresine gidin. Nokia Mail'i yüklemeyin. Son derece gereksiz bir program bence. Nokia Mail ile yapılan her şeyi ve daha fazlasını o program olmadan yapabilirsiniz. Daha önce anlatmıştım:

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5800-e-posta-gelmiyor-349853.html#post2312591
çemrimiçi süreyi sınırsız yaptım hala aynı durumdayım
wlan warlıgını göster=asla
internet baglantı testi=otomatik olarak çalıstır
peki bu ayarlarda bi sorun olabniliri?

esra333333

esra333333

Üye
çevrimiçi süre nerden sınrsız yapılıoo bi yardımcı olabilir misiniz.

OğuzcanAbi

Üye
Forumda mevcut

esra333333

esra333333

Üye
göremiyorum

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
bende göremedim ve anlamadım gitti wifi simge gidio ama youtubeye girince geri görünüyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt