5800 wireless wlan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 wireless wlan
arkadaşlar benim internet kablolu 5800 veya n79 dan wlan ile internete girebilirmiyim kablolu internette veya şifre bulucu gibi bi program varmıdır

kablolu tvden girere bilirsin bn giriyom

Konu Sahibi
nasıl olucak o iş kardeş anlatırmısın

arkadaşlar benim internet kablolu 5800 veya n79 dan wlan ile internete girebilirmiyim kablolu internette veya şifre bulucu gibi bi program varmıdır

Kardeş sen en iyisi git bi tane kablosuz modem al kurtul öle bişi olcağını zannetmiyorum

3405

Üye
modeme accesspoint bağlıyarak kablosuz modem yapılabilr.. veya pc ye bluetooht alır tele bağlanıp öle kullanırsın pc deki interneti..

Konu Sahibi
yapamıyorum ki nasıl baglanacam

--------------- Ekleme ---------------

pcde bluetooht var zaten

türk telekoma git ücret siz weriolar

caca41

Üye
Türk telekom ücretsiz modem mı veriyor ?

eger 2 yıl sozlesmen dolduysa we tekrar 2 yıllık sozlesme ımzalamaya gıdersen sozlesme karsılıqında sana modem werıyo ama yapıcaksan boyle bıseyı kablosuz modem ıstedıqını soyle yoksa kablolu getırırler

hunter41

Üye

2 seneyi gecti dedigin iyi oldu gidip kontrat yapalım alayım modemı

şifre çözücü program yok telefon için, zaten pc için bile çok nadir bulunuyor onlarda 1-2 bağlanımlık trial sürümleri sonrası parayla telefon için bulman bayaaaa bi zor

okankoc

Üye
telefonun owi programı işe yarar bende oldu kurarsan problem yasamazsın

acces pointler modemden daha pahali hem bu evde modemi kullanma imkanin varsa kablosuz yani. access point alma bir kablosuz modem al en guzeli. sorunun rahatlikla cozulur

Konu Sahibi
çözülürde işte tek başına olsa gidip alıcam

ajan579

Üye
5800 da weirlenis war war yakın çevreye bağlana bilionnuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...