5800 Windows Live Messenger v5.501.1003 S60v5/v3 SymbianOS9.x 5800

Sponsorlu Bağlantılar

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
görüntülü konuşma yapabileceğimiz bir messenger porgramı varmı acaba?

asnf

Üye
Bendekinde 1.7.1118 yazıyor hakkında kısmına baktıgımda . acaba hangisi güncel olanı bumu güncel bendekimi

wldyslw

wldyslw

Üye
eee bu sadece gprs üzerinden bağlanıyor... ine de tşk..

legolas7

Üye
teşekkürler

acurrr333

acurrr333

Üye
Bu program ne kadar nalet bir program yaa, sağolsun arkadaş paylaşmış ama ben daha önceden kurmuştum hatta dün kurdum sorunsuz çalıştı (AMA WİFİ BAĞLANTISI SAĞLADIKTAN SONRA KURUN YOKSA KONTÖRLERE ELVEDA DERSİNİZ) ancak sanah kalktım bir baktım sensör çalışmıyor :S hiçbir menüde hemde.. :S çıldırdım ve korktum telefonu daha yeni aldım bide..sonra ben sileyim bu windowslive ı dedim ve sildim telefonu kapatıp açtım ve sorun kalmadı sensör çalışıyor....Dikkat edin telefon bozuldu die servise yollamayın bu nalet programdan oluyor... :oke:

futbol123

futbol123

Üye
teşekkurler..

Marsel85

Üye
wlan ağıyla bağlanan yok sanırım..????

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
bide bunu dene kardeş çok yönlü wi-fi li

kara_15_1986

Üye
Teşekkürler ellerine sağlık

kral165516

Üye
kontör yemese wırelesli süper olur

sami_558

sami_558

Üye
İnşaallah işe yarıyordur. Bende ovi'den indirdiğim bi tane var. Ama bi süreden sonra oturum açamıyoruz falan diyip duruyo. Çalışan sağlam bi MSN arıyordum. Sağlam çalışıyorsa eline sağlık kardeşim. Sağolasın...

olciay

olciay

Üye
Teşekkürler

yigiteskinat

Üye
eline sağlık

kutlu93

Üye
tşkkr

ayto35

Üye
emeğine sağlık da wlan la çalışıyormu

COKOPRENSSS

Üye
tskler ama bende süresi geçmiş dıyoo..neden acaba..bılgı verırsen iyı olur sımdıden tskler

omur62

Üye
sertifika hatası verdi neden ?

mrchakal3

mrchakal3

Üye
10 kere söylendi wlanla çalışmıyo arkadaşlar

last-shoot

last-shoot

Üye
Teşekkürler kaliteli paylaşımınız için

bygezgin34

Üye
hacı çok teşekkürler ama ama bu sertifikanın süresi dolmuş yada ben geç kalmışım rica etsem tazeleyebilirmisin şimdiden ilginize teşekkürler...

Üst Alt