5800 Video çözünürlüğü (yardım)....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legendko

Üye
    Konu Sahibi
5800 Video çözünürlüğü (yardım)....
Evet arkadaşlar..5800 kullanıcısıyım ve arkadaşımda da 5800 var 3 ay arayla aldık telefonları.Neyse...Onun bilgisayarından kendi telefonuna WMV formatında bi film attık..Onun telefonundan da bnm telefona aynı filmi bluetooth ile attık.Onun telefonunda film ayna gibi iken benim telefonda filmdeki adamların yüzü bile belli değil. bide arkadaşın telefonun hafızası dolu bnm bos. kasma fln değil yani.Çözünürlüğü mü kötü anlayamadım bi yardımcı olursanız cok sevinicem..Ayrıca biraz yeniyim telefonda..Anlayabileceğim şeyler yazarsanız cok memnunolucam..Şimdiden teşekkürler...

kaankara16

kaankara16

Üye
Arkadaşım pcden usb kabloylamı attınız bluetooth la atmam bozmuş olabilr o kablusuz olduğundan dolayı diye düşünüyorum mesela kablosuzların kötü yanı var mesela bende 2 pc var ben leptopumu wifi ile bağlıyorum.Hız 52mb kabloluda 100 mb yarıya iniyor kablosuzda sizde bluetoothla attığınız için oda yarıya indiriyor yani kalite bozuluyor benim önerim usb ile at telefona daha iyi sonuş alırsın bence arkadaşınınki gibi...

legendko

Üye
    Konu Sahibi
usb ile attığımızda benim telefona wideo hiç açılmıyor.Medya klibi açılamıyor yazıyor :S o yüzden bluetooth ile attk arkadaştan

kaankara16

kaankara16

Üye
Telefonun kesin sorunlu soft yada hard format at belki düzelir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt