5800 veya 5530 olan içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
kardeş hard format atmayı denedin mi

Progressivity

Progressivity

Üye
aynen hard format at sorun devam ederse hiç vakit kaybetmeden garantiye götür kardeşim

646MERTCAN646

Üye
denemedim Eger Tarif Ederseniz Denerim :oke:

--------------- Ekleme ---------------

hard formatı bi anlatırmısınız kardes lütfen yha :S

90sinemburak89

90sinemburak89

Üye
merhaba arkdşlar 5530 aldım 3gün önce. telfndan gayet memnunum msj yazma dşnda henüz bi sorunm yok özellik bakımndanda gayet iyi gbi geldi. ancak nokia sofware updater ile yazılım güncellemesi yapıp yapmamak arasında kararsızım. bugn bi telefoncuya sordum yapmalımıyım diye. tavsiye etmiorum farklı sonuçlar doğurabiliyor dedi yapmak istiyosan bile kendin yapma servise götür dedi. cok fazla bi bilgimde yok acıkcası telefon özellikleri ve yazılım konusunda. sizce ne yapmalıyım ? bu güncelleştirmelerle msj yazmadaki yavaşlamalar çözülürmü peki =/ arkdşlar yardım ederseniz gerçkten cok sevinirm şimdiden teşekkürler.

Progressivity

Progressivity

Üye
denemedim Eger Tarif Ederseniz Denerim :oke:

hard formatı bi anlatırmısınız kardes lütfen yha :S

merhaba arkdşlar 5530 aldım 3gün önce. telfndan gayet memnunum msj yazma dşnda henüz bi sorunm yok özellik bakımndanda gayet iyi gbi geldi. ancak nokia sofware updater ile yazılım güncellemesi yapıp yapmamak arasında kararsızım. bugn bi telefoncuya sordum yapmalımıyım diye. tavsiye etmiorum farklı sonuçlar doğurabiliyor dedi yapmak istiyosan bile kendin yapma servise götür dedi. cok fazla bi bilgimde yok acıkcası telefon özellikleri ve yazılım konusunda. sizce ne yapmalıyım ? bu güncelleştirmelerle msj yazmadaki yavaşlamalar çözülürmü peki =/ arkdşlar yardım ederseniz gerçkten cok sevinirm şimdiden teşekkürler.

öncelikle hard format için rehber, ajanda notlar vb kullanıcı verilerini dosya yöneticisinde hafıza kartına yedekledikten sonra telefonu kapatın sonra yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve açma kapama tuşuna aynı anda basarak karşılama ekranı gelene kadar basılı tutun bu tuşlara sonrada telefon açılır ve sizden saat ve ülke ayarları ister eğer böyle oluyorsa başarmıssınız demektir.

nokia sofware updater ile fw yüklemenin hiç bir sakıncası yoktur yeni fw ile msj yazmadaki takılma sorunu büyük ihtimalle kalkmıstır eğer nokia software updater son yazılımı bulmuyorsa telefon kodunuza güncelleme gelmemiş demektir bunun için bu koda güncellemenin gelmesini bekleyebilir yada güncel kodlardan biriyle telefonu güncelleyebilirsiniz bununda ne şekilde yapıldığı forumda ayrıntılı olarak anlatılıyor zaten

90sinemburak89

90sinemburak89

Üye
çok teşekkür ederim ilginiz için

646MERTCAN646

Üye
denicem olur ins olmassada garantiye vericez artık cvbınız ve ilginiz için cok tessekürler

90sinemburak89 mesajdaki yavaslamalar bende de var dı ben de yazı giriş dilini deutsch yaptım sorun kalktı 3 sayfa bile yazsam takır takır yazıorum dene istersen bi

Progressivity

Progressivity

Üye
english te yapabilir sorun türkçe karakterlerin kullanılmasından kaynaklanıyor bunuda yeni sürümü yükleyerek halledebilirsiniz

646MERTCAN646

Üye
bu arada tuşlara srasıyla basıorum ama basarılı olmadı garanti yolu gözüktü telefona :S

Progressivity

Progressivity

Üye
2 kişi yapın tercihen aynı anda bascaksınız tek kişi biraz zor oluyor heleki benim gibi parmakların kısaysa daha bi zor :D

cmlkrc

cmlkrc

Üye
iphone u kücümsemeyein arkadaslar 5800 a 10 çeker bence

sertacksk

sertacksk

Üye
5530 gerçekten cok güzel herşeyiyle ben gayet memnunum msj yazma problemi evet kotu ama alışıyorsun .telin yazma dilini ingilizce yapıyorsun halloluyor

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Hayır. Çoklu dokunma özelliği yok. Bu çok hissedilmiyor ama bu özellik olmamasından dolayı oyunlarda bir sınır oluyor. Futbol oyunlarını oynamak bir eziyet oluyor mesela.

ewt çok haklsıın

90sinemburak89

90sinemburak89

Üye
gerçektende yazma dilini değiştrince msj yazma sorunu ortadan kalkıyo bunu öğrenmek süperrr oldu sağolun arkdşlar=) ve telefnn başkada hiç bi problemi kalmadıı gayet memnunum :heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...