5800 veya 5530 olan içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
5800 veya 5530 olan içeri
Arkadaşlar bu tellerde iki parmakla işlem yapabiliyomuyuz ıphone gibi

llakin1907

llakin1907

Üye
yapamıyoruz (en azından ben yapamıyorum) ama sırf bu özellik için iphone a o kadar para verilmez bence çok abartıyolar :D

Lacrymosa

Üye
Hayır. Çoklu dokunma özelliği yok. Bu çok hissedilmiyor ama bu özellik olmamasından dolayı oyunlarda bir sınır oluyor. Futbol oyunlarını oynamak bir eziyet oluyor mesela.

Revengeful

Emekli Yönetici
daha yok

sivasli5800

Üye
ben oyun ındırdım sıteden yanlız nasıl telefoma kurup oynucam yardım..

baranas

Üye
    Konu Sahibi
hmmm dokunmatiği de kapasif zaten 5 para etmez

Lacrymosa

Üye
Para etmesini sağlayan tek özellik çoklu dokunma özelliği mi?

iPhone'un 5800'dan öyle aman aman üstün özellikleri yok.

mustafa

mustafa

Üye
bi oyunda var multitouch şahit oldum buna

draw1907

draw1907

Üye
5800 V40 ile birlikte iphona a 5 çeker bence sadece çoklu dokunmatik için bir telefona o kadar para veremem

baranas

Üye
    Konu Sahibi
kapasif sadece çolu dokunma değildirki bilmiyorsunuz gelip konuşuyosunuz

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
hayırlısı ya bu kadar havalanmayın sobanın bulunması 20 sene evvel durun bı yenı surumler cıksn xD

_play_06

_play_06

Üye
5800 V40 ile birlikte iphona a 5 çeker bence sadece çoklu dokunmatik için bir telefona o kadar para veremem
katılıyorum m telefonumda V40 var telefonumu alalı 15 gun oldu ve gecen sene 12ayda aralık ayında fabrıkadan cıkmıs anlıyacagın hıc pısman degılım ıphoneye bın basar en azındna bluetooth ve vıdeo camera var :D bunuda unutmamak lazım 3gs ye o kdr para verıcegınıze 5800 alın bence cok daha ıyı ...

--------------- Ekleme ---------------

bence al pısman olmazsın dostum

hazar07

hazar07

Üye
5530 tek geçerim;))

izmircagdas

Üye
farklı telefonlar farklı ihtiyaçlara hitap ediyorlar tabiki iphone daha iyi bir cihaz ama 5800 da ondan üstün bazı özellikleri var

sadep12

sadep12

Üye
muzik için alıcaksan tabiki 5800 xm derim veya sony walkman tarzı telefonları.Uygulama için dersen şuana kadar en çok uygulama için alınan telefon iphone dir.5800 dan iphone nin fazla farkı yok aslında multi touch felan ama arasında kıyaslama yaparsak tabiki her telefonun kendinsine göre avantajları ve dezavantajları vardır.Ne amaçla kullanmak istediğine bağlı telefonu.

Progressivity

Progressivity

Üye
artık sıkıldık 5800 i-phone kıyaslamalarından tercih meselesidir isteyen istediğini alır bu kişinin hangi amaçla almak istediğine bağlı olarak ve fiyatına bağlı olarak değişir neyi tartışıyosunuz ki hiç gerek yok

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
artık sıkıldık 5800 i-phone kıyaslamalarından tercih meselesidir isteyen istediğini alır bu kişinin hangi amaçla almak istediğine bağlı olarak ve fiyatına bağlı olarak değişir neyi tartışıyosunuz ki hiç gerek yok

Katılıyorum.....

yasin.Bb

Üye
5800 için smart movie lazım arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz?

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
kardeş o özellik güncellemelerle bir ihtimal gelebilir
ama o özllik için apple'a tonlarca para saymak yerine fıstık gibi al 5800 ını :) ohhh misss :ehe

646MERTCAN646

Üye
sa arkadaslar 5530 kullanıcısıyım telefonunu alalı henüz 1 ay oldu ama sorunların ardı arkası gelmiyor ilk sorun kendi reset sorunuydu bunu yazılımı güncelleyerek astıgımı sanıyordum ki telfon tekrar resetlenene kadar simdide telefona gelen aramayı cevaplarken ve arama yaparken telefon kapanıyor bi yardım ederseniz cok memun olurum en azından bu sorunla karsılasan arkadaslarımız varsa bi ypl göstersin simdiden cook cook tessekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...