5800 verip n95 aldim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
5800 verip n95 aldim
Arkadaşlar geçen gün benim 5800 ı verip amcandaki n95 ile takas yaptım sizce iyimi yaptım kötümü ben foto ve video çekmeyi severim oyun oynarım müzik dinlerim navigasyon kullanırım sizce nasıl yaptım eğer istemezsem 5800i geri alabilirim sizce hangisi daha iyidir bu arada n95 8 gb değil normal n95

fireman87

fireman87

Üye
Bence telefonunu geriye almalısın, 5800'daki symbian daha gelişmiş olduğu için dediğin şeyleri daha iyi kullanırsın.. Ama telefonu illa değiştiricem diyosan 5800 satıp yerine ileriye dönük bi smartphone alabilirsiniz...

uribaju

uribaju

Üye
hemde norml 95 ..kotu yapmissin bence 5800 her turlu ezer onu..

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ok sagolun bende 5800 i aramaya basladim bile en iyisi telefonumu geri alayim megerse yavas dedigim 5800 n95 in yaninda jetmiste haberim yokmus :D

uribaju

uribaju

Üye
aynen 5800 ina atarsin c6 cfw ni super olur

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
aynen 5800 ina atarsin c6 cfw ni super olur
c6 fw si kuruluydu zaten ya bnm isteğim kamerası güzel çeksin n95 bu yönden daha iyi gece noise oranı en az seviyede 5800 çok noise yapıyo ama sırf kamera yüzünden gibi 5800 dan olacaz neyse bugün yarın gidip 5800 ımı alayım bari geceleri uyuyamıyorum vallahi :D

hoss

hoss

Üye
git telefonunu hemen geri al

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
amcan inş. bi sorun çıkartmazda verir :D

fireman87

fireman87

Üye
Vermezse biz devreye gireriz :P:

buket2

buket2

Üye
bencede kötü yapmışsın :hmmm

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
verir ya kendi dedi 1 hafta dene diye vermezse sizi cagiririm :D

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
oh bee sonunda telefonumu aldım dünya varmış vallahi 5800ın değerini anladım ı love you 5800

uribaju

uribaju

Üye
hayirli olsun..

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
sağol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt