5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar 5800xm telefonum var ama bir türlü foursquare yükleyemedim forumda okudum bütüm qt bileşenlerinin serilerini yükledim (telefon hafızasıan yükledim) teli açtım kapadım ama foursquare yüklemeye hazırlanıyor diyor sonra yüklenemedi diyor nasıl yapıcam yardımlarınızı bekliyorum.
Kardeş qtleri delan sil oviden yükle olu

yarasa_7

yarasa_7

Üye
menüdeki kanald simgesini bir turlu kaldıramıyorum yardımlara açığım

sinanto

Üye
s.a kardeş bana 5800 için flash player lazım yardımcı olursan sevinirim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
s.a kardeş bana 5800 için flash player lazım yardımcı olursan sevinirim

maalesef flash player yok. Flash lite var oda eski sürüm yeni sürüm olmayacak. Adobe firması mobil sistemden çıktı.

ynk67

ynk67

Üye
Oratsu ev ekranı istiyorum güncel olsun türkçe olsa iyi olur

l2031

Üye
kardeşim sertifikalama programı varmı nasıl yapılıyor türkce olursa daha i olur t.ş.k

- - - Eklendi - - -

pm atarmısın

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
3 dakikada hack yöntemi var. Onla telefonu hack et sertifika sorunu ile uğraşma derim.
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/2012-tum-symbian-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.html

ercan_67

Üye
arkadaşım telefonum 5228 rar.zip türlerini çalıştıramıyorum çözümünü biliyosan link atarmısın?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşım telefonum 5228 rar.zip türlerini çalıştıramıyorum çözümünü biliyosan link atarmısın?

uygulamalar bölümüne göz atın. Hatta link atayım

Önce yukardaki konudan telefonu hack et.

Winrar
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/winrar-eklenti-v1-01-s60v3-s60v5-symbianos9-x-unsigned-368499.html
Winzip
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/idecompress-zip-rar-ve-7z-ayristirici-650807.html#post5326191

trroadrunner

Üye
İyi günler, dün akşam 5800'ın kendi internet tarayıcısından youtube'da video izliyordum.Bilenler bilir bu youtube, m.youtube adresinde ancak görünümü sanki gerçek masaüstü görünümü gibi yani real player olmadan direkt sanki bilgisayardaymış gibi izlenebiliyor.Ancak her şey normalken şu an keşke yapmasaydım dediğim şeyi yaptım ve videonun altında paylaş, vs. yazan yerde standart video oynatıcısına geç diye bir bölüm vardı, oraya bastım ve artık youtube'u o en başta bahsettiğim şekilde izleyemiyorum.Artık videoya bastığımda real player açılıyor ve sadece o şekilde izleyebiliyorum.Bunun çaresi nedir arkadaşlar, ama ayrı bir program önermeyin buna yönelik çözüm sunun bana :( bu sorunu çözen arkadaşlar elbet çıkar, şimdiden tekrar tekrar teşekkür ederim, ellerinize sağlık.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
İyi günler, dün akşam 5800'ın kendi internet tarayıcısından youtube'da video izliyordum.Bilenler bilir bu youtube, m.youtube adresinde ancak görünümü sanki gerçek masaüstü görünümü gibi yani real player olmadan direkt sanki bilgisayardaymış gibi izlenebiliyor.Ancak her şey normalken şu an keşke yapmasaydım dediğim şeyi yaptım ve videonun altında paylaş, vs. yazan yerde standart video oynatıcısına geç diye bir bölüm vardı, oraya bastım ve artık youtube'u o en başta bahsettiğim şekilde izleyemiyorum.Artık videoya bastığımda real player açılıyor ve sadece o şekilde izleyebiliyorum.Bunun çaresi nedir arkadaşlar, ama ayrı bir program önermeyin buna yönelik çözüm sunun bana :( bu sorunu çözen arkadaşlar elbet çıkar, şimdiden tekrar tekrar teşekkür ederim, ellerinize sağlık.

Sayfanın en altından desktop görünümüne geçip birde öyle dene ama bildiğim kadarıyla youtube artık direk izlenemiyor...

alican740

Üye

youtube flash la izleme yöntemini kapattı kardeşim . Sorun sende değil rahat ol :)

cagdas_bakay

Üye
Hocam c5-03 bilgisayara bluetoothla serl porttan bağlanmıyor mu

semihshin

Üye
ya bende c5-03 kullanıyorum ama yazılım güncellemeleri yapılmıyor her yolu denedim olmuyor kvk ya göndereceğim telefonu yoksa

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ya bende c5-03 kullanıyorum ama yazılım güncellemeleri yapılmıyor her yolu denedim olmuyor kvk ya göndereceğim telefonu yoksa

Navfirm ile orjinal güncel dosyaları indirin. Ogm ve jaff emulatör ile flash atarak yazılımı yükleyebilirsin

- - - Eklendi - - -

Hocam c5-03 bilgisayara bluetoothla serl porttan bağlanmıyor mu

Com port diye biliyorum ben onu. Bir araştırmam lazım. Com port mu seri port mu diye

fuysal41

Üye
Kardeşim nokia ovi den indirmek istediğim programı seçiyorum fakat hiç bir program tema vs. indirme linkleri aktif değil, kontrol için pc den girdim oviye, fakat orada da aktif değil, sorun nereden kaynaklı olabilir. Birde telefonun güncellemelerini kontrol ediyorum fakat bağlantı hatası alıyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kardeşim nokia ovi den indirmek istediğim programı seçiyorum fakat hiç bir program tema vs. indirme linkleri aktif değil, kontrol için pc den girdim oviye, fakat orada da aktif değil, sorun nereden kaynaklı olabilir. Birde telefonun güncellemelerini kontrol ediyorum fakat bağlantı hatası alıyorum.

Öncelikle oviye ücretsiz üye olman lazım. Üyelik işlemini ovi suite yada web üzerinden yapabilirsin.
Güncelleme hatasını kontrol ederken mi yoksa telefonu güncellerken mi alıyorsun.
Telefonu usb kablosu ve ovi suite programı ile pcye bağla.
Ovi oturumu açın. Araçlar > güncellemeler sekmesine girin telefon güncellemelerini görebilirsiniz. ;)

htk64

Üye
5800 için Ndrive yükledim. sertifika ile ilgili sorun yüzünden çalıştıramıyorum. Ayrıca haritalarda gps e bağlanamıyor. yardımcı olursanız sevinirim

- - - Eklendi - - -

5800 XM için Ndrive yükledim. sertifika ile ilgili sorun yüzünden çalıştıramıyorum. Ayrıca haritalarda gps e bağlanamıyor. yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt