Aybin.Kilic
Üye
selam arkadaslar bana acıl n97 mini 8 gb flash player lazım lütfen yardım edın bıde bu telefon syınbal 60 kacı yaa
telefon rehberine yedekleme yapmışmıydın ? Yüklenmiş uygulamalardan biri telefonu kilitliyor olabilir. Hard format atman gerek anladığım kadarı ile.5800 telefonunu açtıktan bi dakika sonra lock on apps diye bi yazı çıkıyo. ne yapmam gerek neden oluyo acil cevap verirseniz çok mutlu olurum o yazı çıktıktan sonra hiçbirşey yapamıyorum telefon öyle kalıyo
Ben bisey sorcam bn 5800 ma önceden navifrmden aldigim dosyalarla flaslama yoluyla yazilim attim ama
5800
--------------- Ekleme ---------------
5800 kullanıcıları burada paylaşım yapsın
power mp3 programını öneririm güzeldir. Ben kullanıyorum birde ttpod player var bunlar işini görür.Kardeş X6 için alon mp3 player nasıldır yada sizin bir tavsiyeniz varmı music çalar olarak Şimdiden Tşk ederim.
power mp3 programını öneririm güzeldir. Ben kullanıyorum birde ttpod player var bunlar işini görür.
Benimde bir sorum olacak turkselden bedava internetim var ayarlardan fln dns değiştirdim türkselin ama gen de youtubeyi yasaklı site gösteriyo bolt ise hata veriyo youtubede.
5230 Ekran renkleri birbirine giriyo tuş kilidini kapattığımda, bir çözümün var mi. (garantiye göndermek dışında.d)
5800ın son gvncellemsını yapamhyorum telefonumun rengh khrmızı nefn yapamhyorum
telefonumdan ne zaman dosya indirmeye kalksam indirme hatası veriyor neden nasıl düzelte bilirim tel modeli nokia5228 yardım edersen çok sevinirim
internetten ne izlemeye calıssam sunucu baglantısi gerekiyor diyor youtube bile girmiyor lütfen yardımcı olsaniz
- - - Eklendi - - -
internetten ne izlemeye calıssam sunucu baglantısi gerekiyor diyor youtube bile girmiyor lütfen yardımcı olsaniz
telefonla ovi haritalara girdiğimde telefonun ekrtanının rengi gidip resety atıyor bide internette dolaşırken hafıza dolu diyor tel hafızası 43 mb noş adam akıllı internete giremiyorum ne yapmalıyım
yardımcı olursanız sevinirim ...
telimdeki şarkıları açamıyorum desteklenmiyor diyor yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?