Son yazılımdan kastınız işletim sistemi sanırım. Bende aynısını düşünüp 3 kere flaşlamıştım ama sorun değişmemişti. Sadece dün akşamdan beridir telefon normal çalışıyor, fakat bu seferde şarj dayanmıyor. bugün pili şokladım ve bekliyorum akşama şarj bitecek mi diye.
TKC'nın işletim sistemi yüklüydü. Şu anda ise Hakanguven arkadaşımızın Symbian Belle si yüklü. TCK yüklüyken bu sorun başlamıştı.
5800 ın alt modeli olan 5228 kullanıyorum. Hard format atıcam ama güvenlik kodunu unuttum hard format attıktan sonra açılışta kilit kodu soruyor mu bilenler acilen yazabilir mi çok acil
telefonum hackli, oviyi güncelleyemiyorum, güncelleme tam sona gelince telefon reset atıyor ne yapmalıyım ? Son ovi sürümüne kadar sorunsuz güncelleyebiliyordum hackli olmasına rağmen, fakat son sürümü aylardır güncelleyemedim lütfen yardım çok acil
n97 kullanıyorum ve daha once hıc cfw ofw ıslerıne bulasmadım telefoonu sıfır olrak aldım sadece 1 kere yazılım guncelledım. Hard format atsamda duzelmıyor artık sureklı yazılımsal hatalar donmalar kapanıp acılmalar yasıyorum.. Ne yapmam gerek ?
androitdeki puo oyunu var bi bebek geliştirme biliyorsunuzdur o oyun 5800 için olanı varmı veya ona benzer geliştirme oyunlarından 4 tane atarsanız co k sevinirim kolay gelsin
5800 kullanıcısıyım. Belle shel yaptım, viberi yüklerken bir süre sonra yüklenemedi yazıyor. her yerde aradım bir şey yazmıyo. Acaba varmı bildiğinz bişey?