Aslında sormak istediğim gif resimleri duvar kağıdı yaptığımızda hareket etmesini sağlamak.bi programın kurulumunda z ye vi dosya kopyalamam gerekiyordu. Var mıdır bildiğiniz bir yöntem.
Buradan veya baska bir yerden bir sey indiriyorum telefonla. Kurdugum sis veya sisx dosyasi tikliyorum tamam devam diyorum sonra bir sey olmuyor kurma ekrani vs. gelmiyor hata falanda gelmiyor yardimci olur musun?
Yedek oluşturup hafıza kartını kart okuyucu yada telefondan usb kablo ile pc ye bağla.
Backup cities müzik video resimler ve indirmiş olduğun dosyalari pc ye taşı. Hafıza kartına format at. Format bitince telefona da hard format çek. Telefon açılınca yedekleri hafıza kartına geri yolla. Telefondan yedeği geri yükle. Sorunun düzelmiş olacaktır.
Buradan veya baska bir yerden bir sey indiriyorum telefonla. Kurdugum sis veya sisx dosyasi tikliyorum tamam devam diyorum sonra bir sey olmuyor kurma ekrani vs. gelmiyor hata falanda gelmiyor yardimci olur musun?
merhaba arkadaşım öncelikle emeğine sağlık çok başarılı bir konu
olmuş benim sorum ise nokia n95 8gb orjinal telefonum işletim
sistemi symbian s60 telefonun yazılımını yenilemek istiyorum .
nasıl bir öneride bulunursun
saygılar sunarım
arkadaşlar ben nokia 5800 kullanıyorum hani 5800 lar otomatik olarak ekranı yan dönüyor ya işte benimki dönmüyor ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim bide benim telefonun bluetooth'uda açılmıyor yardım ederseniz sevinirim
Merhaba ben telefona daha yeni skype indirdim ve görüntülü konuşma olmadığını söyldiler ve fring diye bir program varmış onunla birlikte açılınca oluyormuş bende indirdim sonra telefon numarasını istedi yazdım ama girmedi şimdi ne yapsam bn ¿