5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

sushe

Üye
NOKIA 5800 V 60.0.033 yüklü RomPatcherPlus 3.1 kurulu telefon hackli ama arka led ışığı fotograf çekerken yanıyo. bitürlü kapatamadım. yardımınız rica ederim!

Emrgncy

Emrgncy

Üye
NOKIA 5800 V 60.0.033 yüklü RomPatcherPlus 3.1 kurulu telefon hackli ama arka led ışığı fotograf çekerken yanıyo. bitürlü kapatamadım. yardımınız rica ederim!

hackli olması led ışığın yanmayacağı anlamına gelmez..
O ışığı kapatan rompatcher yaması var mı bilmiyorum ama, mod olması lazım..
V5 Modifikasyon bölümüne bir gözat.. Olmadı o bölüme konu aç anlayan arkadaşlar yardımcı olurlar..

- - - Eklendi - - -

rompatcher yaması buldum upload ediyorum...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ha nasıl çalıştığını söylmedim :D

indirdiğin zip dosyasını x-plore ile aç, içindeki rmp dosyasını C:/patches klasörüne at.
Rompatcher'ı çalıştır içinde yeni attığın yamayı göreceksin, diğer yamalarla birlikte onu da aktif et tamamdır...
inşallah çalışır...

ahmets38

Üye
nokia usb modem olarak bağlayıp nete masaüztü bilgisayardan girdikten sonra onu ağdakı bılgısayara paylaştırınca neden diğer bilgisayar nete girmez kardeş yaa

sushe

Üye
Çok teşekkürler ilginize, dediklerinizi yaptım önce oldu flash patlamadı ama şimdi deniyorum yine flash ışığı yanıyo fotograf çekerken.. rompatcherda verdiğiniz yama aktif olmasına rağmen şimdi çalışmıyo. :(

hayal49

Üye
hafıza kartı şiifresini kırma durumu var mı biçimlendirmekten başka?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Çok teşekkürler ilginize, dediklerinizi yaptım önce oldu flash patlamadı ama şimdi deniyorum yine flash ışığı yanıyo fotograf çekerken.. rompatcherda verdiğiniz yama aktif olmasına rağmen şimdi çalışmıyo. :(

Verdiğim yama flash ışığını kapatmaz ki...
Video çekerkern flashın orda yanan kırmızı ledi kapatır...
Ayrıca fotoğraf çekerken flash yanmasın istiyorsan, kendin ayarlardan kapatabilirsin...
Fotoğraf çekim ekranında sağ ortadaki flash simgesine dokun.. Açılan pencereden kapalıyı seç tamamdır...

maho ank

Üye
5800 için fexplorer var mı

bsqurt

bsqurt

Üye
yeni konu açtım bi bakar misin ?

yuruyedur

yuruyedur

Üye
kolay gelsin arkadaşlar.
ben nokia 500 telefonuma angry birds season'u yüklicem ama aşağıdaki hatayı alıyorum, sebebini bilen varmı acaba.

güvenlik uyarısı: uygulamaya güvenilmiyor ve telefonunuz için zararlı olabilir" diyor, devam diyorum güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez.

ve kendiliğinden iptal ediyor yüklemeyi, yardıım lütfen.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kolay gelsin arkadaşlar.
ben nokia 500 telefonuma angry birds season'u yüklicem ama aşağıdaki hatayı alıyorum, sebebini bilen varmı acaba.

güvenlik uyarısı: uygulamaya güvenilmiyor ve telefonunuz için zararlı olabilir" diyor, devam diyorum güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez.

Yükleme ayarlarını kontrol et...
nokia 500 de ayarlar nasıl bilmiyorum ama benim telefondaki ayarlardan örnek vereyim..

Yazılım yüklemeyi 'Tümü', Çevrim içi sertifika kontrolünü 'Kapalı' olarak seç...

• Beğen
Tepkiler: yuruyedur
nokiax6emre

nokiax6emre

Üye
Nokia X6 var bende. Şuanda telefona v12 sürümü yüklü. v40 varmış ama adam yüklemek için 20 tl. istio. bunu indirebilcegim bi program var mı ? bedavaya getirsem hoş olur hani :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
kolay gelsin arkadaşlar.

Telefonu hackle ve öyle dene.

Sertifika Hatası ve Çözümü

• Beğen
Tepkiler: yuruyedur
yuruyedur

yuruyedur

Üye
başka bir çözümü yokmu acama, forumda baya araştırdım telefon hackelemek hem baya uzun hemde bilgi isteyen bi işe benziyo, ben pek anlamam telefonu falan bozarım sanırım.

Yükleme ayarlarını kontrol et...
nokia 500 de ayarlar nasıl bilmiyorum ama benim telefondaki ayarlardan örnek vereyim..

Yazılım yüklemeyi 'Tümü', Çevrim içi sertifika kontrolünü 'Kapalı' olarak seç...
ayarlar böyleymiş zaten, ama olmuyo:(

-uninvited

-uninvited

Üye
telefonun browser'inden internetten birşey indirirken "indirmeler" menüsü görülmüyor. yardımcı olursanız sevnrm.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
başka bir çözümü yokmu acama, forumda baya araştırdım telefon hackelemek hem baya uzun hemde bilgi isteyen bi işe benziyo, ben pek anlamam telefonu falan bozarım sanırım.

ayarlar böyleymiş zaten, ama olmuyo:(

Yok kardeş 3 dakika sürüyor ve çok kolay verdiğim linkte hepsi adım adım anlatılmış sırasıyla yap çok basit.

powwet

powwet

Üye
5800 xm kırmızı v60.0.003 güncellemsine yardım edermisn kardeşim ovi suıte nokia software updater olmadı kendı de guncellemıyo bırde NSS den product code de baktm o da olmadı bi yardm etsen sana zahmet

burak2616

Üye
ht tp:// ww w.you tube. co m/watc h?v=68 DY4c 7adJ0
Aga adam nasıl yüklemiş bu videodaki gibi yapmak istirum 603 ümü ama nasıl bilen varsa bi yardımcı olun
(link kabul edilmediğinden boşlukları silin)

Lazefe

Lazefe

Üye
kolay gelsin arkadaslar benim ufak bir sorunum var yardımcı olursanız memnun olurum symbian telefonumun tel hafızazı yetersiz geliyor aslında boyle bir sorun yoktu 47mb hafıza vardı gunden güne azaldı hafıza suanda 26mb kaldı tum sis,sisx,jar vs dosyaları sildim 32mb cıktı dahada tık yok.ve Diger dosyar 30mb bu dosyaları nasıl sileriz ve bu dosyalar nelerdir.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kolay gelsin arkadaslar benim ufak bir sorunum var yardımcı olursanız memnun olurum symbian telefonumun tel hafızazı yetersiz geliyor aslında boyle bir sorun yoktu 47mb hafıza vardı gunden güne azaldı hafıza suanda 26mb kaldı tum sis,sisx,jar vs dosyaları sildim 32mb cıktı dahada tık yok.ve Diger dosyar 30mb bu dosyaları nasıl sileriz ve bu dosyalar nelerdir.

Web tarayıcının önbelleğini temizle...

Veya x-clear programı yükle ve sistemi temizlet, ayrıca ramblow yükleyerek telefonun ramını rahatlatabilirsin...

Üst Alt