5800 ve 5530 için C6 Yazılımı --PNHT--

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
NFE v0.2 STD ile CFW'ye Dil Dosyası Entegre Etme Anlatımı:

Adım adım anlattım:

Tekrar tekrar dosya indirmek istemeyenler ve beklemek istemeyenler için hazırladım anlatımı.

furkan142

furkan142

Üye
teşekkürler herşey için. :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Tmm bide şu var deLi oLacam .s
Please cloes al applications and reboot pc hatası alıyorum virtual pkey de !!
Çözümü nedir ? kafayı yicem ? .s

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Tmm bide şu var deLi oLacam .s
Please cloes al applications and reboot pc hatası alıyorum virtual pkey de !!
Çözümü nedir ? kafayı yicem ? .s

PKey ayarlarıyla oynadın mı? Pcnin dediğini yap. Kapa aç bilgisayarı tekrar dene.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Kaç defa denedim kapatıp açmayı .s

Sorun herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Driverlar, İşletim sistemin. Sorununu JAF la ilgili konularda aramanı öneriririm. Nedenini ben bilmiyorym.

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Sorun herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Driverlar, İşletim sistemin. Sorununu JAF la ilgili konularda aramanı öneriririm. Nedenini ben bilmiyorym.

Tmm teşekkürLer biLiyorum :) Başka yerde araştırmam gerek :)

Bosnalı86

Üye
Tmm teşekkürLer biLiyorum :) Başka yerde araştırmam gerek :)

Bi de bunu dene dostum,ben sürekli bunu kullanıyorum jaf için farklı bi emulator,ama aynı işi görüyor :oke:
Sadece açıp GO butonuna basman yeterli olur.

lotamosfoit

Üye
Ana ekrandaki Contacts Bar'ı kullanamamın yanında buraya eklemek istediğim kişiler Favoriler'e ekleniyor. Sonrasında bu kişileri normal rehberde de göremiyorum. Contacts Bar'ı kullanamasam bile bu kişilere nasıl ulaşabileceğimi ve/veya favori listesinden normal rehbere taşıyabileceğimi bilen var mı?

lotamosfoit

Üye
Bende mesaj geldiği zaman herhangi bir uyarı bölümü çıkmıyor. "1 yeni mesaj" gibi, mesaj gelip gelmediğini ancak mesajlar bölümüne girerek kontrol edebiliyorum. Sizde de böyle mi?

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Nedir bu c6 hayranlığı anlamadım 5800 kendi yazılımının suyu mu çktı

--------------- Ekleme ---------------

ama genede paylşım için sağol emeğe saygı :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Bi de bunu dene dostum,ben sürekli bunu kullanıyorum jaf için farklı bi emulator,ama aynı işi görüyor :oke:
Sadece açıp GO butonuna basman yeterli olur.

Tmm teşekkürler ama sorun sürümündeymiş öğrendim :) v3 yüklemem gerekliydi ondan sonra oldu v4 - v5 lerde olmuyordu :)

RaDyo İşte KarDeş, Bunları anmak mümkün Değil İla gavurları taklid edicekler.. :D

Tmm kardeş RDS yide öğrendim de sana katılıyorum azcık .d

Nedir bu c6 hayranlığı anlamadım 5800 kendi yazılımının suyu mu çktı

--------------- Ekleme ---------------

ama genede paylşım için sağol emeğe saygı :D

Aynen ya .d 5800 kendi yazılımının suyumu çıktı .d
Ama sevdim bu fw yi yükledimde .d

omerynd

omerynd

Üye
yazılım güzel fakat çok fazla ram yiyor 5800a göre değil bence . Sürekli teli herşey için kullananlar için değil yani

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
klasörler çok karışık bi türlü düzenleyemedim.

ve bir saçmalıkkk.v51 de şarj 2 gün gidiyor.bunu yükledim şarj 1 güne düştü daha kötüsü oldu sahurda şarja koydum sabah saat 8 gibi çıkardım saat 15.30 gibi uyandm telefon ötüyor şarj az die :S

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Türkçe Dil Eklenmiş 5800 için C6 Sürümü:

Size sadece JAF ya da Phoenix ile sürüm yüklemek kalıyor. Paket tam pakettir. :oke:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

Üst Alt