5800 ve 5530 için C6 Yazılımı --PNHT--

Sponsorlu Bağlantılar

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
bşka dğşiklik yokmu ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Arkadaşlar kuranlar varmı Web Browser flash desteği yok diyorlar yine doğrumudur ?

Flash 4e yükseltilmiş. Ama tabikide sitelerdeki videoları oynatmak için yeterli değil. Millet iphone'a Flashın 10.1 versionunu çıkarıyor. Bizde hala 4.0 'la takılıoz :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Flash 4e yükseltilmiş. Ama tabikide sitelerdeki videoları oynatmak için yeterli değil. Millet iphone'a Flashın 10.1 versionunu çıkarıyor. Bizde hala 4.0 'la takılıoz :D

Hadi canım şaka yapıyosun ? :hmmm

Bosnalı86

Üye
sonunda tr yapabildim,müsait bi zamanda rofs2 dosyasını uplarım buraya,isteyen uğraşmadan flashlayabilir :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
sonunda tr yapabildim,müsait bi zamanda rofs2 dosyasını uplarım buraya,isteyen uğraşmadan flashlayabilir :oke:

AsLında 1o numara yorum attın şimdi buraya .d Kaç mb tr dosyası ? hemen upLoadLasaydın veya hatta yeni konu açıp hazır tr dosyası diye herkes indirir teşekkür ederdi fenamı ? :)

simaros

simaros

Üye
ya ben çok mutlu oldum bu olaya yeheyyyyyyyyyyyyyy

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Şuan upload ediyorum bende:)

Tahmini ne kadar kaLdı yada sitenin yazması Lazım :) Bunun içinde ayrı konu açıLır faydaLanmak isteyenLer konuya girer bakar + zaten anLatımınıda sen yapmıştın herhaLde :)

aryscat

aryscat

Üye
Türkçe yaptım :) emeği geçen herkese teşekkürler.....

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bide şu RDS RDS diyoLarda biLmiyorumki şu RDS nedir söyLermisiniz arkadaşLar ? .s

henes_42

henes_42

Üye
yükleyen arkadaşlar diğer yazılımları atarken yine sertifika sorunu oluyormu bunda da? yoksa modifiye edilmiş sürümler gibi istediğimiz yazılımı atabiliyormuyuz? birde yüklerken hangi yolu takip ederek yüklediniz yazabilir misiniz?

Bosnalı86

Üye
Hocam Upload etmede gerek kalmadı ama nerden indireceğiz. :vur
Link birasdan werilir dostum,merak etme,aynı anda 10 kişinin upload yapmasına gerek warsa yaparım :oke:

--------------- Ekleme ---------------

yükleyen arkadaşlar diğer yazılımları atarken yine sertifika sorunu oluyormu bunda da? yoksa modifiye edilmiş sürümler gibi istediğimiz yazılımı atabiliyormuyuz? birde yüklerken hangi yolu takip ederek yüklediniz yazabilir misiniz?
yazılım hackli dostum,rpm patcher yok ama hackli,sertifika sorunu diye bi olay yok yani :oke:

boramir1981

Üye
Bide şu RDS RDS diyoLarda biLmiyorumki şu RDS nedir söyLermisiniz arkadaşLar ? .s

Radyo sinyalleri üzerinden sayısal (dijital) bilgi aktarma sistemidir.
Sayısal bilgiler analog olarak iletilen radyo sinyalleri ile birleştirilerek vericiden gönderilir (alıntı)
Yani radyo dinlerden çalan şarkı reklam vs ekranda yazması

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Radyo sinyalleri üzerinden sayısal (dijital) bilgi aktarma sistemidir.
Sayısal bilgiler analog olarak iletilen radyo sinyalleri ile birleştirilerek vericiden gönderilir (alıntı)
Yani radyo dinlerden çalan şarkı reklam vs ekranda yazması

Hmm.. tmm teşekkürLer :) eee bu fw de varsa bu süper yani ne diyim .d

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
birazdan 5800 için konuyu açacağım sistem modifikasyona. Biraz sabır :)

henes_42

henes_42

Üye
yüklemeyi başaran arkadaşlar, nasıl yükleniyor, program files\common files\nokia\data product\rm-356 klasörü vardı, bu klasöre atıyormuyuz. nasıl yükleme yaptınız bilgi verebilirmisiniz

sitede gördüm Türkçe dil paketinin nasıl entegre edileceğini. o yolu takip ettim ve Türkçe dil paketini entegre ettim, buyrun link :

ancak yükleme konusunda nasıl yüklenecek bilgi verebilecek arkadaşımız yokmu, o kadar yüklediğini söyleyen arkadaşımız var, ancak nasıl yüklendi???

Üst Alt