Arkadaşlar kuranlar varmı Web Browser flash desteği yok diyorlar yine doğrumudur ?

Flash 4e yükseltilmiş. Ama tabikide sitelerdeki videoları oynatmak için yeterli değil. Millet iphone'a Flashın 10.1 versionunu çıkarıyor. Bizde hala 4.0 'la takılıoz![]()

sonunda tr yapabildim,müsait bi zamanda rofs2 dosyasını uplarım buraya,isteyen uğraşmadan flashlayabilir![]()

sonunda tr yapabildim,müsait bi zamanda rofs2 dosyasını uplarım buraya,isteyen uğraşmadan flashlayabilir![]()

Şuan upload ediyorum bende![]()
Bunun içinde ayrı konu açıLır faydaLanmak isteyenLer konuya girer bakar + zaten anLatımınıda sen yapmıştın herhaLde 
benim uplamama gerek kalmadı o zaman dostum,emeğine sağlıkŞuan upload ediyorum bende![]()

benim uplamama gerek kalmadı o zaman dostum,emeğine sağlık![]()

Hocam Upload etmede gerek kalmadı ama nerden indireceğiz.![]()
UpLoad eden arkadaşLar ya ayrı konu açar yada Link atar merak etme 
Link birasdan werilir dostum,merak etme,aynı anda 10 kişinin upload yapmasına gerek warsa yaparımHocam Upload etmede gerek kalmadı ama nerden indireceğiz.![]()

yazılım hackli dostum,rpm patcher yok ama hackli,sertifika sorunu diye bi olay yok yaniyükleyen arkadaşlar diğer yazılımları atarken yine sertifika sorunu oluyormu bunda da? yoksa modifiye edilmiş sürümler gibi istediğimiz yazılımı atabiliyormuyuz? birde yüklerken hangi yolu takip ederek yüklediniz yazabilir misiniz?

Bide şu RDS RDS diyoLarda biLmiyorumki şu RDS nedir söyLermisiniz arkadaşLar ? .s
Radyo sinyalleri üzerinden sayısal (dijital) bilgi aktarma sistemidir.
Sayısal bilgiler analog olarak iletilen radyo sinyalleri ile birleştirilerek vericiden gönderilir (alıntı)
Yani radyo dinlerden çalan şarkı reklam vs ekranda yazması
eee bu fw de varsa bu süper yani ne diyim .dbirazdan 5800 için konuyu açacağım sistem modifikasyona. Biraz sabır![]()