5800 v70 Güncellemesi

Ninenim sakalı olsa dedem olurdu. Nokia ve yazılım güncelleme. Ikisini bir arada düşünemiyorum.
Bir tarafları mutlaka eksik kalır.
microsoft gibi açığı kapamak için yama hazırlayip yama kuruldu zaman yamadaki açığı kapamak içinde yama yayınlamaları gibi bir şey olur.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mikrosoftun yamalarını yüklemiyorum. Lanet olası saaaaaatlerce güncelliyor, bekliyorsun, bir işletim sistemini bile bu kadar yüklemedi, acaba neler değişti, heyecanlanıyorsun. Bilgisayar kapana açıla kapana açıla en sonunda nihayet Hoş Geldiniz ekranı görünüyor. Tak! Ne göresin, tek 1 değişiklik yok! Lanet olsun bir daha güncellersem deyip vazgeçiyorsun.

Nokia böyle yapacağına hiç yapmıyor daha iyi

Doğru konuşun arkadaşlar Nokia 5800ı ilk yazılımdan beri kullanıyorum v60a kadar adamlar oldukça geliştirdiler telefonu daha ne bekliyorsunuz ki Android mi yüklemelerini istiyosunuz? 5800 oldukça eski bir telefon bu kadar güncelleme yayınladıkları için bile şanslıyız. Telefonu ilk aldığım zamanlarda kinetic scrool deniyor sanırım yandaki çubuğu kullanmadan kaydırma yapılmıyordu. Bir de v60 yazılımına bakıyorum da muhteşem bir market, oldukça tutarlı bir yazılım var. Ama bence nokia tüm s60v5 telefonlara son bir final güncelleştirmesi yayınlar.

Tepkiler: fLuke! ve Esendağlı
Evet sana tamamen katılıyorum.telefonun kapasitesi belli,yeni nesil telefonlara bakıp 5800 ı yargılamak haksızlık olur.ama hala birçok kişinin işini rahatlıkla görebilecek bir cihaz.Tabiki telefon dan iyi anlayanlar bu cihazı daha da eğlenceli ve stabil hale getirebiliyorlar.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Veda güncelleştirmesi güzel olurdu. O zamanda eski 5800 kullanıcılar şimdiki android kullanıcılar çok fazla özlem duyarlar. Bundan adım gibi eminim.

Veda güncelleştirmesi güzel olurdu. O zamanda eski 5800 kullanıcılar şimdiki android kullanıcılar çok fazla özlem duyarlar. Bundan adım gibi eminim.
Aynen öyle kardeşim güzel bir kapanış güncellemesi ile nokia kullanıcıları mutlu edebilir

5800 a bunlar gelirse daha ne isteriz ki

biz S^3 ile bile fp2 ve carla güncellenesini gelmeyeceğinden emin bile değilken siz 4 senelik telefona güncelleme bekliyorsunuz

maxIm4

Üye
o değilde havalarda bozdu iyice.

Konu Sahibi
Konuyu değiştirmeyin de bu v70 güncellemesi kesin gelecek mi ve gelirse de ne zaman gelecek bilginiz var mı arkadaşlar.

Konu Sahibi
anılbaran 2 hafta sonra demiş te ondan söyledim ayrıca geleceği kesin mi kardeş.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaslar anil nokianin resmi guncellemesinin gelecegini soylemedi.