5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Valla biz bizeyiz zannetmiştim

--------------- Ekleme ---------------

Edin arkadaşlar canınız sağolsun. : ))

Ferzan

Üye
33 kişi konuda maşallah Ferzan*, eerdogan85, By Savliusta, baya1994, sercansaim, oneally, Berkan (:, sercan_54_54, aryscat, vecihierz, fatih_er, kuvars10, alican_kirac33, Davulbaz, lord_keles, sabresonic, kurt_eren_1905, cemcik44, 21sacraments, hahoway, djmatrix, ozdal32, emretwoolf, mustafa, cortex47, ysfbyr, sumery, piretory

ben zaten inanmamıştım yaa

--------------- Ekleme ---------------

sana abi dedik bağırımıza bastık

Davulbaz

Üye
ben dedim sabaha kadar gider bu !!

aa aryscat yazmış bittin diye. fakat ben Ferzan dan alıntı yapmışım . herneyse sözüm ona o zaman. Ben hala ben olmaya devam....

yav 3 tane arkadaşı msn den kovdum bildiğin.fotoyu görünce.filmi kapattım.sigarayı söndürdüm.
ne gerek vardı

Beler inzibati cagrin gotursunler su arkadasi burda adranelin 90 lara vurdu yani...

Ferzan

Üye
amann sabaha kadar yazılıma nöbetmi tutacaz varsın istediği zaman gelsin

TEKRARDAN BÜYÜK HARFLERLE ÖZRÜ BİR BORÇ BİLİP . AFFINIZI TEMENNİ EDİYORUM. : )

djmatrix

Üye
şu v60 gelmeden bizden birisi ölürse kesin gözü açık gider

Davulbaz

Üye
I phone killer değil bu bildiğin user killer

kimse "pazarTesi cikacak" diyen arkadasa saymadik Laf birakmazken sen "cikTi" diyip miLLeTi kandiriosun.yakisTi mi ?

Abartmayın arkadaşlar. benimde 5800 telefonum var bende meraklısıyım ama o kadarda değil yani . Kalpten gidecek hissi veriyorsunuz

yarın okul var ödevimi yapmadım hoca soracak neden yapmadın diye hocam v60 yı bekliyodum dicem hoca beni öldürcek yaa nokia duy sesimi cıkar sunu artık yaa delircem valla

kimse "pazarTesi cikacak" diyen arkadasa saymadik Laf birakmazken sen "cikTi" diyip miLLeTi kandiriosun.yakisTi mi ?

Bilakis çıktı demedim. sadece resim koyup buna ne diyeceksiniz dedim. Yani avazım çıktığınca konu açıp v60 çıktı diyerek herkesi oraya toplamakta vardı. Lütfen rica ediyorum. Abartmayın.