5800 v60 update sorunu yarına kadar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

juba08

Üye
    Konu Sahibi
5800 v60 update sorunu yarına kadar yardım
Merhaba,
dün geceden beri 5800'a v60 sürümünü yüklemeye çalışıyorum. Öncelikle nokia software updater ile sonrada ovi suit ile bir kaç kez temiz v52 yükleyip aradada telefona ve hafıza kartına format atıp yüklemeyi denedim olmadı. forumdaki bulabildiğim her konuyu okudum. Telefondna OTA ile atılbildiği yazıordu. ! günlük int paketi aldım ama telefondan güncellemeye çalışıncada v52 günceldiyor v60ı göstermiyor. nokia forumuna da yazdım yardımcı olan çıkmadı. jaf phoenix progtamalrıda indirilen dosyaları atıldığı bölümde v52 olanları arıyorlar onlardada v60 göstermiyor. Saatlerdir uğraşıyorum sinir oldum bunun bir çözümü yok mu?

juba08

Üye
    Konu Sahibi
Bir hafta oldu 100 kişi bakmış yardım edebilecek bir kişi bile yok mu? product kodunu değiştirdim bu sefer orjinal program aynısını bile yüklemiyor.

craluser

Üye
arkadaşım ben pek ugraşmadım sadece telefonumda internet mevcut ve haftada bir kez güncellemeleri kontrol ediyordum ve Version 60.0.003.c01.01 güncellemesinin var oldugunu gördüm ve telefondan güncellemeyi indirdim ve yükledim ardından kontrol ettigimde versoyun güncellenmiş oldu sende neden öyle sorunlar meydana geldigini anlamadım ....!!!

----------Eklendi @ 15:33:08 ---------- Yazıldı @ 15:31:15 ----------

sen en iyisi bi hard format at ve telefonunu internet olan bir bilgisayara bagla ve nokia'nın yeni pc suite programı çıktı onunla bi dene büyük ihtimalle olacaktır ama kendini kasmadan yap ve acele etmeme ni tavsiye ederim ....:D

juba08

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım 5-6 kez yeni pc suitede görmüyor product kodunu değiştir dediler de güncelleme bölümünde direk hata veriyor.

juba08

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu çözdüm 64 bitse dosyaları x86 ya atın normalde anlatımların coğunda bunu yazmıyordu:
Sisteminiz 64 bit çalışıyorsa buraya C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356

asikaptan

Üye
Sorunu çözdüm 64 bitse dosyaları x86 ya atın normalde anlatımların coğunda bunu yazmıyordu:
Sisteminiz 64 bit çalışıyorsa buraya C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356

Kardeşim Gözün Aydın Bugun Bende Bir 5800 Xm Aldım Ama v52 Takılı Kaldı Dediğin Gibi Ne Yaptıysam v60 ı yükleyemiyorum Lütfen Bana da yardım edermisin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En basit ve en kolay yontem.

Bilgisayariniza OVI siute programini kurun. Telefonunuzu usb kablo ile baglayin. Telefonunuzu tanidiktan sonra guncellemeler sekmesine basin.

Biraz bekleyin. Ovi suite (eski versiyon ise) ve telefon guncellemesi cikacak. Telefon guncellemesini secin. 100 mb kadar bir dosya indirecek. Sonra telefonunuza otomatik olarak yukleyecektir.

Yukleme bitip telefon kapanip acilinca yedekleme yapin. Rehberi takvim ve notlari gibi. Sonra usb kablo yada card okuyucu ile hafiza kartinizdaki muzik resim video ve yedekleme dosyaninizi pc ye kopyalayiniz. (Bilgisayarinizdan gizli dosyalari goster secenegini isaretlemeniz lazim).Yedeginiz gizli dosyadir bilginiz olsun.

Hafiza kartini formatlayiniz. Daha sonra telefonunuz kapali iken yesil (yes) + Kirmizi (no) + Camera tusu + Acma kapama dugmesine ayni anda birakmadan 5 10 saniye basili tutun. Telefonunuz acildigi anda elinizi cekin tuslardan. Telefonunuz hard format yemis olacak. Ulke tarih saat ayarlarinizi yapiniz.

Yedeklerinizi hafiza kartina geri yukleyiniz. (resim muzik video rehber yedegi gibi.)
Yedeklemeden yedeginizi geri yukleyiniz.

Site icersinden 3 dk icinde telefonunuzu hack edin konusunu okuyarak telefonunuzu hack edin.

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ckleme-2012-sertifika-derdine-son-547695.html

Gule gule kullanmaya baslayiniz....

beeabee

Üye
arkdaşlar yardım pc suite ile v60 yükledim ama ,ngl,zce
türkçeye döndüremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt