5800 V60 gelene kadar cihazı kullanmıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
    Konu Sahibi
5800 V60 gelene kadar cihazı kullanmıcam
tüm modifikasyonlu fw leri denedim hepsi hatalı mutlaka bir problemi var orjinal sürüme dönüyorum ya gps çalışmaz ya wlan kopar ya telefon kafayı yer telefonumu çok seviyorum ama artık v60 gelene kadar kapalı kalacak sizin aranızda da varmı böyle telefonun bu sıkıntılarından bıkan ?:off:

cabbar100

cabbar100

Üye
Şu modu denedin mi bilmiyorum ama şu ana kadar kullandığım en iyi mod bu. Ve orijinale de dönseniz modlu yazılım da kursanız hafıza kartına format atmanız gerekiyor( sistem dosyalarını da silebilirsiniz) yoksa eski yazılımdan kalan birtakım dosyalar yeni yüklediğiniz yazılımda uyumsuzluklar yaratabiliyor. Eğer verdiğim modu kuracaksanız önce konuyu iyice okuyun beğenmediğiniz özellikler varsa kurmayın. Ama şunu belirteyim bu mod bence en iyisi. Tek sorunu (c6 fwsi böyle olduğu için) tam ekran klavye otomatik olarak dönmüyor elle değişmeniz gerek.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
tüm modifikasyonlu fw leri denedim hepsi hatalı mutlaka bir problemi var orjinal sürüme dönüyorum ya gps çalışmaz ya wlan kopar ya telefon kafayı yer telefonumu çok seviyorum ama artık v60 gelene kadar kapalı kalacak sizin aranızda da varmı böyle telefonun bu sıkıntılarından bıkan ?:off:

symbian telefonlarda bu tip durumların olması cok doğal ama şuda var örnek veriyorum ya haritalar çalışmaz ya bilmem ne çalışmaz dıyosunya bendede var 5800 ben veya kullanmasını bilen diğer arkadaşlar neden böyle sorunlar yaşamıyor? v6 gelene kadar kullanmıycam dıyosun v6 gelınce hata olmıycakmı sanıyosun? v6 değil kullanmasını bılmıyosan telefonu V98765456789 GELSE gene hata olur.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
c6 yaziLimini kuLLaniyordum.orJinaL fw'ye gore gps aninda buLuyordu.ama v60 eLi kuLaginda oLdugundan orJinaL v51'i aTTim bekLiyorum

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
    Konu Sahibi
symbian telefonlarda bu tip durumların olması cok doğal ama şuda var örnek veriyorum ya haritalar çalışmaz ya bilmem ne çalışmaz dıyosunya bendede var 5800 ben veya kullanmasını bilen diğer arkadaşlar neden böyle sorunlar yaşamıyor? v6 gelene kadar kullanmıycam dıyosun v6 gelınce hata olmıycakmı sanıyosun? v6 değil kullanmasını bılmıyosan telefonu V98765456789 GELSE gene hata olur.

şimdiye kadar çok cihaz kullandım dostum belirttim sanada cihazımı çok seviyorum 5800=aşk benim için ama randıman alamıyorum buda canımı çok sıkıyor sadece:ağlarım:

emreilhans

emreilhans

Üye
arkadaşlar ne biliyim ya benim v60 dan beklentim fazla yok yine v51 v50 .... gibi bişey olur :( her maxicepi açtığımda v60 ı bekliyorum :D ama umarım düşündüğüm gibi olmaz yani beklentileri karşılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.. ya nokia güncelleme çıkarmazsa.. senin telefonu bırakman nokiayı hiç etkilemez sonuçta almışsın telefonu.. kullanabildiğin en iyi performansı almaya bak.. en azından v60 gelesiye kadar...

alperfatih6

alperfatih6

Üye
arkadaşlar benimde en kızdığım şey v3 den sonra bütün sürümlerde gps de wireless den download yapmıyor acaba aynı durumda olan arkadaşlar varmı......???

AlpReis

AlpReis

Üye
Gelsede yüklesek artıkın

pcwolf

pcwolf

Üye
Şu modu denedin mi bilmiyorum ama şu ana kadar kullandığım en iyi mod bu. Ve orijinale de dönseniz modlu yazılım da kursanız hafıza kartına format atmanız gerekiyor( sistem dosyalarını da silebilirsiniz) yoksa eski yazılımdan kalan birtakım dosyalar yeni yüklediğiniz yazılımda uyumsuzluklar yaratabiliyor. Eğer verdiğim modu kuracaksanız önce konuyu iyice okuyun beğenmediğiniz özellikler varsa kurmayın. Ama şunu belirteyim bu mod bence en iyisi. Tek sorunu (c6 fwsi böyle olduğu için) tam ekran klavye otomatik olarak dönmüyor elle değişmeniz gerek.

Kesinlikle denemeye değer bir CFW, kullanıyorum ve acayip derecede hızlı...

omerynd

omerynd

Üye
kardeş sanki sorun sendeymiş gibi duruyor buradan bakınca. hemen hemen herkes memnun bu telefondan ki kendi adıma konuşursam bir tek ram ı düşük gerisi harika bir telefon. istediğim her işi yapabiliyorum telefonumdan ve şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum. v10 lardan sonra bu telefon ne yollar kat etti haberin varmı? nerden nereye geldi. bence bu küsmenin zararı sana dokunur başkasına değil. v60 ın çıkacağına inancım iyice azaldı benim. ama bu haliyle bile çok iyi bir telefon. sorunlarını araştır forumda herkes elinden geleni yapıyor. daha dikkatli olursan senin de memnun olacağına eminim...

Scudrox

Scudrox

Üye
Olmaz mı
off kardeş offf bu telefon yüzünden sigaraya başladım desem yeridir.

cabbar100

cabbar100

Üye
kardeş sanki sorun sendeymiş gibi duruyor buradan bakınca. hemen hemen herkes memnun bu telefondan ki kendi adıma konuşursam bir tek ram ı düşük gerisi harika bir telefon. istediğim her işi yapabiliyorum telefonumdan ve şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum. v10 lardan sonra bu telefon ne yollar kat etti haberin varmı? nerden nereye geldi. bence bu küsmenin zararı sana dokunur başkasına değil. v60 ın çıkacağına inancım iyice azaldı benim. ama bu haliyle bile çok iyi bir telefon. sorunlarını araştır forumda herkes elinden geleni yapıyor. daha dikkatli olursan senin de memnun olacağına eminim...

Offf nerden hatırlattın ilk versiyonları yaaa efkarlandım. Telefon işte o zamanlar hakikaten basmatikti. Aldığım zaman acayip pişman olmuştum, program desteği de azdı ilk çıktığında. Ama şimdi iyi bir hala geldi telefon. Ve senin de dediğin gibi telefonla nerdeyse herşeyi yapabiliyorum. En çok kullandıüım özelliği ise torent için kullanmak. Aldım bir yedek batarya takıyorum gece şarja açıyorum torenti ohhh sabaha kadar sessiz sedasız işini görüyor. Hem bilgisayardan daha sessiz hem de daha az elektrik yakıyor. Yani bu telefon elimde parçalanana kadar değişmem. :naughty:

simaros

simaros

Üye
hergün konturol ediyorum

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
nokia'ya nasiL maiL aTabiLirim ?? TersTen seLam iLeTmek isTiyorum da

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hiç korkma kardeş bende şu anda güncellemiyorum.2-3 sorunum var:
1-kota sorunum var.
2-v60 bekliyorum.
aslında bende güncellemek istiyorum ama herkes şu anda senin versiyon en güzel versiyon diyor versiyonum v31.0.101.eger v60 sadece hackli versiyon gelirse yüklücem.şimdilik v60 tan önce çakma hacklisi geldi buyrun v60 çıkmadan hackli sürüm:

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5800-v60-cikti-423277.html

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten kendisi gelmeden çaqması çıktı

Scudrox

Scudrox

Üye
Kardeş sen konuyu açalı aylar oldu
Merak ettim de hala telefonun kapalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt