Menüdeyken power tuşuna bastığında ana ekrana atıyor hocam. başka da bişeyi yok eline sağlık![]()
kardeşim güzel cfw yapıyorsun severek kullanıyorum ama senden bişey istiyorum şu kaldırdığın yazılım güncelleme geri yüklemem için bi mod varmı birde arama kaydını 365 gün yapma modu varmı varsa ekleyebilirmisin kardeşim şimdiden çok tsk ederim
kardeş bu cfw sadece burda değil pnht dail nokıalino ve ismini sayamdağım bir çok ülkede yayında kimsede sorun yok şu an cfw yi kulanıyorum dediklerinin hepsi çalışıyor
buyur kardeş mobildeydim ilgilenemedim
yeni pc ye geçtim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cafer kardeş yanlışlıkla senin msja jaf linki ekledim
ks bakma başka bir arkadaş istiyordu üste
karıştırdım yoğunluktan
ya kardeş ben bunu bir sitede gördüm yani senin için bakmııştım
dosya linkine tıkladım linkin sağlam olduğunu görünce seninle paylaştım
ama şifreye hiç dikat etmemiştim
buyur
www.playbek.com
müzıkleri nereye atıyoruz ? Agalar muzıkleri nereye atacağımı buldumda youtubede görüntü var ama ses
yok
çok sağol rasim kardeşim ben öbür cfw ni kullanıyorum 9 hs li olan onda yok yazılım güncellemeyi de ovi harita güncel değil ücretli yani pc den güncelledim bi arkadaşın yanında o yüzden yazılım güncelleme olsaydı haritayı güncelleyip ve diğer programları da güncel kullanmak istiyordum o yüzden istedim bu arada yaptığın bütün cfw lerin hepsi birbirinden güzel bu sitede direk senin cfw leri kusursun tereddüte düşmeden yüklüyorün ellerine kollarına sağlık yardımın ve cfw içinse teşekkür ederim kardeşim