5800 v60 c6 v42 yeni port ediit süper turbo 4x4 menü eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

cafer-abi

Üye
eyvallah

Edit:

kardeş dosya rarmış ama isminde .rar uzantısı yokmuş. yeniden adlandırıp .rar yazdım sonuna sorunu çözdüm :) uğraşma yani eyvallah eline sağlık :)

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
kardeş jaf linki lazım update edebilirmisin ...

----------Eklendi @ 19:55:03 ---------- Yazıldı @ 19:52:31 ----------

kardeş bana jaf 1.98.65 lazım sana yönlendirdiler bir link atabilirmisin

cafer-abi

Üye
Menüdeyken power tuşuna bastığında ana ekrana atıyor hocam. başka da bişeyi yok eline sağlık :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Menüdeyken power tuşuna bastığında ana ekrana atıyor hocam. başka da bişeyi yok eline sağlık :)

buyur kardeş mobildeydim ilgilenemedim

yeni pc ye geçtim

cafer kardeş yanlışlıkla senin msja jaf linki ekledim
ks bakma başka bir arkadaş istiyordu üste
karıştırdım yoğunluktan

ahmet.220

Üye
kardeşim güzel cfw yapıyorsun severek kullanıyorum ama senden bişey istiyorum şu kaldırdığın yazılım güncelleme geri yüklemem için bi mod varmı birde arama kaydını 365 gün yapma modu varmı varsa ekleyebilirmisin kardeşim şimdiden çok tsk ederim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim güzel cfw yapıyorsun severek kullanıyorum ama senden bişey istiyorum şu kaldırdığın yazılım güncelleme geri yüklemem için bi mod varmı birde arama kaydını 365 gün yapma modu varmı varsa ekleyebilirmisin kardeşim şimdiden çok tsk ederim

öncelikle teşekürler ahmet kardeşim düşüncelerinden dolayı
mod işine gelince bu cfw de arama kaydı zaten 365 tir
ama başka cfw için istiyorsan başka var modu upload edince
haber ederim yalınız yazılım günceleme modunu niye istiyorsunki
bügüne kadar bu kimse istemedi bakarız çaresine kardeş

cafer-abi

Üye
yok rasim sorun değil. o kadar uğraşıp cfw modluyorsun telefonu adam ediyoruz sayende. böyle ufak bi yanlışlığı es geçmek gerek :)

• Beğen
Tepkiler: r@sim
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler cafer kardeşim

agun35

Üye
kardeş bu cfw sadece burda değil pnht dail nokıalino ve ismini sayamdağım bir çok ülkede yayında kimsede sorun yok şu an cfw yi kulanıyorum dediklerinin hepsi çalışıyor

Rasim kardeşim böyle demişin de ilk defa cfw yüklemiyorum ama yine de hatayapıyorumdur diye tekrar flashladım sonuç aynı birde rar uzantısı olmayan rofs indirdim daha önce indirmiştim ama açamamıştım arkadaşın yorumlarına bakarak açtım bide o rofs la flshladım yine ne telefonun browserinden nede bilgisayarda nokia suite den burda güncellemelerde gözüküyo yani ordan malesef nokia mağazayı telefona yükleyemedim indiriyo yüklüyü en sonuna geliyo yüklenemedi diyo telefonda hiçbir program yüklü değil program çakışması falanda söz konusu olamaz diğer yükleyen arkadaşlarda bu sorun varmı acaba hatanerde anlayamadım kusurabakmayasın sakın birde ses komutlarını ve aylinin dosyalarını paylaşacaktın Teşekkürler şimdiden

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
buyur kardeş mobildeydim ilgilenemedim

yeni pc ye geçtim

cafer kardeş yanlışlıkla senin msja jaf linki ekledim
ks bakma başka bir arkadaş istiyordu üste
karıştırdım yoğunluktan

kardeş saolda rar şifresi nedir ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş ben bunu bir sitede gördüm yani senin için bakmııştım
dosya linkine tıkladım linkin sağlam olduğunu görünce seninle paylaştım
ama şifreye hiç dikat etmemiştim

buyur
www.playbek.com

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
ya kardeş ben bunu bir sitede gördüm yani senin için bakmııştım
dosya linkine tıkladım linkin sağlam olduğunu görünce seninle paylaştım
ama şifreye hiç dikat etmemiştim

buyur
www.playbek.com

kardeş canın saolsun biraz geç oldu ama olsun yardım için teşekkür

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
geç olsun ama güç olmasın
kardeş elimden geldiğince herkese
yardımcı olmaya çalışıyorum biliyorsun
benim konumlada alakası yok amaç yardım olsun

• Beğen
Tepkiler: Eralp YKN
mertko12

mertko12

Üye
müzıkleri nereye atıyoruz ? Agalar muzıkleri nereye atacağımı buldumda youtubede görüntü var ama ses yok

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
müzıkleri nereye atıyoruz ? Agalar muzıkleri nereye atacağımı buldumda youtubede görüntü var ama ses
yok

müzikler e müzic klasörüne yutub da ses gelmeme gibi bir sorun yoktu sende neden oluştu
anlamadım telefonuna bir format at düzelmesi lazım

coysi

Üye
ustam klavye modu istemştım mumknse

ahmet.220

Üye
çok sağol rasim kardeşim ben öbür cfw ni kullanıyorum 9 hs li olan onda yok yazılım güncellemeyi de ovi harita güncel değil ücretli yani pc den güncelledim bi arkadaşın yanında o yüzden yazılım güncelleme olsaydı haritayı güncelleyip ve diğer programları da güncel kullanmak istiyordum o yüzden istedim bu arada yaptığın bütün cfw lerin hepsi birbirinden güzel bu sitede direk senin cfw leri kusursun tereddüte düşmeden yüklüyorün ellerine kollarına sağlık yardımın ve cfw içinse teşekkür ederim kardeşim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol rasim kardeşim ben öbür cfw ni kullanıyorum 9 hs li olan onda yok yazılım güncellemeyi de ovi harita güncel değil ücretli yani pc den güncelledim bi arkadaşın yanında o yüzden yazılım güncelleme olsaydı haritayı güncelleyip ve diğer programları da güncel kullanmak istiyordum o yüzden istedim bu arada yaptığın bütün cfw lerin hepsi birbirinden güzel bu sitede direk senin cfw leri kusursun tereddüte düşmeden yüklüyorün ellerine kollarına sağlık yardımın ve cfw içinse teşekkür ederim kardeşim

anladım kardeş güle güle kulan düşüncelerin içinse çok sağol
inşallah bir katkım dokunmuştur modlar aldın herhalde
link atmıştım

zekirdek63

Üye
Ben ilk defa kullanıyorum yaptım çok güzel oldu emeğinize sağlık. yalnız bir sorum olacak telefona normal tema indirsek oluyor mu yoksa bunların teması ayrı mı birde nete bağlanamıyorum.

ahmet.220

Üye
sağol kardeşim upload ediverırsen çok mutlu edersin beni kardeşim

Üst Alt