5800 v51 video çekme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
5800 v51 video çekme sorunu
arkadaşlar telefonu v51e yükselttikten sonra video çekimi yaptım sonra durdur dedim video çekimi durduktan sonraki ekrana gelen oynat, sil komutları çalışmıyor sizdede öylemi? sadece geri çalışıyor. çektiğim videoyu her seferinde galeriden bakmak zorunda kalıyorum silmek içinde galeriye gitmem gerekiyor çekimi durduktan sonra malesef silip oynatamıyorum????

Perfect!

Üye
bende çalışıyor

qpel

Üye
sizde bir problem var sanırım durdur dedikten sonra video işlenir ondan sonra bütün komutlar etkin olması gerekir

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende de Galeride Diğer medya daki Flash Uygulamalarını açarken iki kere basmak yerine Oynat'a bastığımda açmıyor. Ama Video çekiminde denemedim..

SilentOne

SilentOne

Üye
v51 dediniz yine sorunlu bir güncelleme:D

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
sizde bir problem var sanırım durdur dedikten sonra video işlenir ondan sonra bütün komutlar etkin olması gerekir

malesef işlendikten sonra sadece geri komutu çalışıyor silemiyorum izleyemiyorum... geri deyip galeriye gidip ordan izleyip silebiliyorum sadece

karazeybeks

karazeybeks

Üye
arkadaşlar ben v51 e güncelleyemiyorum,daha önce telefondan yapıyordum şimdi bağlantı hatası veriyor.yazılım güncellemelerinden yapmak istediğimde güncellemenin yanında ! işareti var.sizce problem nedir?yardımcı olursanız sevinirim.o ünlem işareti neden var.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Ayn sorun bende de var . arkadaşın dediği gibi silme ve oynatma çalışmıyor sadece geri ve seçenekler çalışıyor.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaşlar yeni yaılımı jaf veya phoenx ile güncelleyin nsu ile yapılan güncellemelerde bu tip sorunlar çıkar.

serkan

Üye
arkadaşlar telefonu v51e yükselttikten sonra video çekimi yaptım sonra durdur dedim video çekimi durduktan sonraki ekrana gelen oynat, sil komutları çalışmıyor sizdede öylemi? sadece geri çalışıyor. çektiğim videoyu her seferinde galeriden bakmak zorunda kalıyorum silmek içinde galeriye gitmem gerekiyor çekimi durduktan sonra malesef silip oynatamıyorum????

dostum o sorun benim tel.de de var modifiyelide çıkıyo o sorun orjinalde sorun yok denedim çünkü

eerdogan85

eerdogan85

Üye
az önce başka bi modifie fw yükledim düzeldi benim sorun

atahan0014

Üye
vay arkadaş yine mi hata var ya. hani bu güncelleştirme 5800 için son olucaktı

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
modifiye firmwareyi kendim yapmıştım ama bilmediğim bişeyi eklememiştim fwye neyse orjinal fwde sorun yoksa bida inceleyim fwyi teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt