5800 v51 reset sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
levasinay

levasinay

Üye
    Konu Sahibi
5800 v51 reset sorunu
arkadaşlar telefofonu alalı 5 gun olmadı gayet memnundum ama operayla nette gezrken reset atıyo bazn de programı kapatıyo v60 da düzelir mi yoksa geri mi veriyim verirsem ne alayım??

--------------- Ekleme ---------------

yukarı:oke:

--------------- Ekleme ---------------

guncel

celibar

celibar

Üye
sorun proğramdan kaynaklanıyor.proğram fazla ram tükettiği için ya telefon ya da proğram kapanıyor.

OğuzcanAbi

Üye
tele bi format at düzelecektr

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Format at.

omerynd

omerynd

Üye
çok fazla sekme açmamaya çalış kullanılan rami düşür yani. Istersen opera mini de ise yarayabilir bir dene

levasinay

levasinay

Üye
    Konu Sahibi
Hard format attım gene oldu 2 sekme varken ve ondan baska sadece ev ekranı ve menü vardı :S yüklü programlar da iki tane ebuddy, opera mobile, tel. ve hafıza kartı da boş

JayJayyy

Üye
eski sürümün alfası kartta yeni sürümün betası tlfda.2tane opera mobile yüklü.sorun yok.karta atarsan ram sorunu olmuyor ama hız biraz yavaş.telde ram düşüyor ama hızlı.gizlilikten hepsini sil ram dolunca.

levasinay

levasinay

Üye
    Konu Sahibi
siyah ekran üstünde renkli çizgiler cıkıyor sonra da reset atıyor yardım

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sürekkli program aç ram düşsün öle düzelir :D

bashkentlee

Üye
benim sorunumda reset arkadaşlar video izlerken telefon reset atıyor kendi kendine başka hiçbir program açık değil 3 defa hard format attım hafıza kartını 2 defa formatladım ayrıca v51 bilen biri yardım pls

prank90

Üye
nokiayi aradigimda sorunun yazılımdan oldugunu ve guncellemeyi birdaha kendilerinin yuklemesi gerektigini soylediler

soner5435

soner5435

Üye
aynı sorunu arkadaşa sıfır telefon aldıktan sonra yaşadık ve ertesi gün deiştirip yenisini aldık ve gene aynı sorunla karşılaştık ve telefoncunun söylediği gibi sim karttan olduğunu anladık. AVEA sim kartıydı bizdeki sennkide avea ise kesin sorun odur bilgine :oke:

hunter41

hunter41

Üye
sorun sim kartta olabılir N73 M.E vadafone hatt takınca kendı kendıne acılıp kapanabılıyor

JayJayyy

Üye
sim kartla alakası yok yazılımsal bir problem.

SilentOne

SilentOne

Üye
sim kart yada yazılımsaldır

bashkentlee

Üye
sim kartım vodafone bence sim karttan oldugunu sanmıyordum öyle olsa önceden de olursu son güncelleme ile birlikte geldi bu sorun telefonu 4 defa güncelledim aynı versiyonda ama yine sorun devam ediyor :S servis yolu göründü herhalde

mustafa3500

Üye
bendede o oluyor du video setrederken video sırasında ust kıımda cizgi cıkıyo tel ilk sayfası geliyor col sık atmıyosa sorun degil atma sebebi tel asırı ısınması ve bellekte dolasan virusler :P virusleri temizle cunku hep reset atmaya baslarsa hafıza veya hafıza alakalı parcayı yakarsın ole olursa garantiye gider gelir hep bnm 3 kere giti yenisini aldım ne sans :P nokia genelde zor veriyo . Garanti ilk basta sorun yok iyo siz kesin var oldugunu biliyorsanız tuketici hak. mah. gidin yoksa o is zor urunun hatasını knıtlamanız yeterli sorun varsa cok ince bir arastırma ile cıkıyor zaten.

bicer79

Üye
merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede vardı
saçma gelebilir belki ama sizinle bişey paylaşmak istiyorum telefonuma silikon kılıf almıştım siyah bişey görüntü olarak kötü fakat telefonun her yerini komple sardığı için bence en iyisi bu diye düşündüm
ama sorunlar bundan sonra başladı (reset atma falan) şimdi bu kılıf varken ilk dikkatimi çeken birisi aradığında hani ekranda soldan sağa sağdan sola kilit aç cevapla diye geçen çubuklar varya bunlar çalışmıyordu yani nasıl çalışmıyordu elimle bastırıyorum kaydırıyorum fakat telefona cevap veremiyordum sadece yeşil tuşa bastığımda cevaplayabiliyordum ama yandaki tuş aç butonuna 2 defa bastığımda bu sağa sola kayan cevapla ve kilit aç butonu çalışıyordu
birde pc hapörlörü bağlıyordum kulaklık çıkışına (1+1) işyerinde öaç dinlerken herkez dinlesindiye bağlıyordum radyo için bunu taktığımda en üstteki müzik kulaklığı ve hemen altındaki hat dışarı seçtiğimde ses gelmiyordu en alttaki müzik standını seçince ses geliyordu
bu olaylar la tam 2 gün uğraştım acaba ayarlardamı bişey var ayarlarımı bozdum gibi fakat bişey bulamadım h.r bile attım sonuç aynıydı
bir gün yine uğraşıyorum artık olmazssa telefonu servise vereceğim derken kılıfı çıkarıp denedim baktım ki herşey normale döndü biri arayınca sağa sola kayan çubuklar çalışmaya başladı sonra tekrar kılıfı taktım yine çubuklar çalışmaz hale geldi kılıfı çıkarıp herşeyi denedim hepsi normal hale geldi sonradan fark ettiğim kılıfın üzerinde statik elektriklenme oluyor sanırım bu telin sapıtmasına sebep oldu 1 haftadır kullanıyorum kılıfsız herhangibi bir sorun yok
dediğim gibi saçma gelebilir belki ama sizde benimle aynı kılıfı kullanıyorsanız kılıf kullanmadan deneyin derim
teşekkür ederim

spawn_22

spawn_22

Üye
Merhaba Beyler Bende KAtılmak İstedim Benimde Telde 1 Problem Var Sadece Video İzlerken Kapanıyor Ve Arada Cebimde Bile Olsa Isınıyor Ne Yapmalıyım Acele Cvp
Garantiyede Götürmek İstemiyorum Başkasının Telefonunu İle Karıştığını Duymuştum Ne Yapmalıyım Helppp :S

bicer79

Üye
kardeş ben bu jaf denen programla teli baştan kurdum o günden bu yana yaklaşık 1-2 ay oluyor hiç bir sorun kalmadı sende öyle yap derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt