5800 V51 için türkiye haritası ovi suite mi? map loader mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakanharun06

Üye
    Konu Sahibi
5800 V51 için türkiye haritası ovi suite mi? map loader mı?
ben ovi mağazadan haritaları indirdim ama eski sokak isimleri vardı. güncel olması için kimileri map loader dan türkiye haritasını indir dedi kimiside ovi suiteden indir dedi,
ovi suite kurdum şuan indirmeye çalışıyorum ama cihaza aktarıldı diyor açıyorum hala eski harita var.
map loaderı aradım taradım bulamadım nedir bu map loader nerde bulunur? yardım lütfen?

hakanharun06

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sağolasın ama bunuda denedim cities klasörün içindeki diskcache ve maploader dosyalarını benim hafıza kartındaki dosyalarla değiştirdim ama yine aynı harita değişiklik yok hala sokağın eski ismini gösteriyor. dosyaları hafıza kartına attıktan sonra haritaları açıyoruz demi başka işlem varmı.

omerynd

omerynd

Üye
kardeş başka birşey yok. Sadece değiştireceksin. Eski isimleri gösteriyor diyorsun ama nokia türkiye haritasında güncelleme yaptı mi yakın zamanda bilmiyorum. Mesela bazen deniz kenarında ki konumumu denizdeymis gibi gösteriyor. Çünkü çok güncel değil haritalar

hakanharun06

Üye
    Konu Sahibi
benim sorun sadece sokak isimleri, mesela şuan 1687. sokak gerçek ismi ama 418. sokak olarak gösteriyor.

daniel_23

daniel_23

Üye
öncelikle şunu söyleyeyim v51 le alakası yok bu işin :)
map loader nokianın ovi suite dışında haritaları indirmek için alternatif programı yani iki program arasında hiç bir fark yok çünkü indirilen haritalar aynı serverdan indirilen aynı haritalar.
Sokak isminin yanlış gösterilmesi hiç karşılaşılmamış bişey değil ama sende her sokak yanlışsa cities i sil baştan istediğin programla haritaları at.

hakanharun06

Üye
    Konu Sahibi
kardeş düğer nokıalarda 5800 da görmedim ama diğer nokıa model haritalarda güncel sokaklar 5800 da güncel değil.

--------------- Ekleme ---------------

sorunum halloldu arkadaşlar paylaşayım sizlede, hafıza kartının içindeki cities klasörünü tamamen sildim ve menüden haritaları açtım açtıktan sonra bekleyin yükleniyor diye bişey çıktı ayarlardan internet ayarını çevrimiçi yaptım konumuma bastım ve sağ alt köşede kb mb yükseldi ve ankaranın tüm sokakların üstünde çevrimiçi gezindim en güncel sokaklarıyla sadece ankarayı yükledim 2 lira gitti ama olsun sorunum halloldu :))

khytr89

khytr89

Üye
Bende de ovi suite hata veriyor.yardımda yazan herşeyi yaptım ama nafile.Bari bende bi istanbul turu atayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt