5800 V50 Orjinalliği Bozulmamış FW! (Blue)

Sponsorlu Bağlantılar

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ıyı aksamlar fw gercekten tam aradıgım gıbı ama bır kac arkadastan fw atılan telefonun garantı dısı oldugunu duydum format atılınca zaten default olmuyo mu bu durumu bı acıklıga kavusturabılırmısın :)

evet hackli fw garanti dışı oluyor ama garantiye gönderceğiniz zaman orjinal fw kurabilirsiniz eğer tüm korkunuz garantiyse dert etmeyin bi sorun olmaz zaten garantideki adamlar bakmıyo bile hacklimi hacksizmi diye :d:

benim tlf red bu verdiğiniz blue peki bunu red e kurabilirmiyiz

aşşagıdaki linktekini kurabilirmişim

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lendi-samsung-widget-ev-temali-fw-344706.html

elbette kurabilirsin blue dememdeki amaç içinde mavi tema olmasıydı :oke: yakında daha iyi bi fw ile karşınızda olucam 0 reklam performans süper olucak telefonun vede 2 ayrı seçenek sunacağım 1.seçenek hackli ve programlı
2.seçenek sadece hackli

Bayeards

Kapalı Hesap
çok güzel paylaşım teşekkürler dewamını bekliyoruzzz ...

lanthys

Üye
ben mesaj icinde verdigin programsiz sade olani kullaniyorum ve gayet memnunum. eline saglik tesekkurler

Bayeards

Kapalı Hesap
link kırık arkadaşımmm yeniler misinn ... :D

osman5901

Üye
kişi tarafından silinmiş diyor link göçük

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Link kırık düzeltirmisin ?

aegeantr

Üye
ilk programlı olan link yok göçmüş düzeltir misin

scriptr

Üye
Linki yenileyin lütfen

emre23583

emre23583

Üye
evet hackli fw garanti dışı oluyor ama garantiye gönderceğiniz zaman orjinal fw kurabilirsiniz eğer tüm korkunuz garantiyse dert etmeyin bi sorun olmaz zaten garantideki adamlar bakmıyo bile hacklimi hacksizmi diye :d:

elbette kurabilirsin blue dememdeki amaç içinde mavi tema olmasıydı :oke: yakında daha iyi bi fw ile karşınızda olucam 0 reklam performans süper olucak telefonun vede 2 ayrı seçenek sunacağım 1.seçenek hackli ve programlı
2.seçenek sadece hackli

nerde kaldı hacım bu ıkı ayrı secenek yau :) bana orjinalı bozulmamıs red hacklı v5 lazım nası yaparız :)

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
nerde kaldı hacım bu ıkı ayrı secenek yau :) bana orjinalı bozulmamıs red hacklı v5 lazım nası yaparız :)

yeni versiyon çıkacak diye bekiyorum oda bi çıkmadı gitti şimdi o kadar uraşır yaparım ertesi gün yeni fw çıkar :d: uraşlarım boşa gitmesin diye yeni versiyonda yapıcam inş :oke:

emre23583

emre23583

Üye
o zman su hazırkı yaptıgını orjinale yaklastırsan yau sana zahmet :)cok mu zahmetlı olur?

--------------- Ekleme ---------------

haci link silinmiş bi de yau :(

emre23583

emre23583

Üye
bu roompatcher i nası kullanıyoduk? hala sertifika sorunu yasıorum da ?

sawyer32

sawyer32

Üye
acaba 5230 için olanı vr mı ??

Tracy35

Tracy35

Üye
link ölü :S

--------------- Ekleme ---------------

Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. diyor neden

hasolin

Üye
Arkadaşlar link silinmiş konuya daha bugün baktım tekrardan yüknebilirmi acaba

b-yildiz

b-yildiz

Üye
bağlantı ölü ya konuyu silin ya da yeni bağlantı paylaşın
bi zahmet

master_s

master_s

Üye
kardeşim link ölmüş bir ilgileni versen...

asalman84

Üye
ellerine sağlık
ama link uçmuş

lidermay

lidermay

Üye
beyler yeni 5800 versionu ne zaman çıkacak bilginiz var mı ?

Üst Alt