21sacraments
Üye
5800 V50 Orjinalliği Bozulmamış FW! (Blue)
Arkadaşlar forumdaki çoğu fw denedim fakat hepsinde hack dışında birsürü oynanma yapılmış bluetooth
isminden tutun fw isminden çıkın açılış animasyonu,internet kısayolları falan değiştirilmiş.
Ben size orjinal fwyi fazla bozmadan modifiye ettim özellikleri şunlar:
1-Hafıza formattan sonra 81 mb boş yer kalmıştır
2-Bluetooth ve Fw ismi orjinali korunmuştur
3-Açılış kapanış animasyonları değiştirilmemiştir
4-Orjinal Mavi sound waves teması açılış temasıdır birde blue stripes teması eklenmiştir
5-Ram 60 mb yükseltilmiştir
6-Yüklü programlar:BTSwitch,PocketSensor,FileBrowser,RomPatcher+,RamBlow,PhoneInfo,AppUidWiever,AutoInstaller,Sc
reenSnap,PhoneTorch,PhotoBrowser,Conversations
7-Sözlükte İngilizce ve Türkçe Dil vardır
8-Telefon dilinde sadece türkçe bırakılmıştır yazma dilinde ise İngilizce ve türkçe bulunmaktadır
9-Kamera ve ses ayarları yapılmıştır
10-Menüye yeni klasörler eklenmiştir
11-GARANTİ VERİYORUM SİTEDEKİ EN HIZLI VE EN İYİ HACKLİ FİRMWAREDİR!
Deneyin Memnun Kalacağınıza Eminim!
Yorumlarınızı ve teşekkürlerinizi eksik etmezsiniz umarım bu fwyi hazırlayana kadar heralde telefonuma
25 kez falan fw yüklemişimdir test için
Buyrun Link:
SİTE YÖNETİCİLERİ UMARIM SİTEYE PARÇA PARÇA EKLERLER LİNK SİLİNMEMESİ İÇİN..
Nasıl yükleneceğini anlatmaya gerek duymadım sitede birsürü anlatım mevcut zaten bu işlemi uygulamaya kalkan kişi gerekli bilgiye sahip olmuştur çoktan
Bunlarda screenshotları:

isminden tutun fw isminden çıkın açılış animasyonu,internet kısayolları falan değiştirilmiş.
Ben size orjinal fwyi fazla bozmadan modifiye ettim özellikleri şunlar:
1-Hafıza formattan sonra 81 mb boş yer kalmıştır
2-Bluetooth ve Fw ismi orjinali korunmuştur
3-Açılış kapanış animasyonları değiştirilmemiştir
4-Orjinal Mavi sound waves teması açılış temasıdır birde blue stripes teması eklenmiştir
5-Ram 60 mb yükseltilmiştir
6-Yüklü programlar:BTSwitch,PocketSensor,FileBrowser,RomPatcher+,RamBlow,PhoneInfo,AppUidWiever,AutoInstaller,Sc
reenSnap,PhoneTorch,PhotoBrowser,Conversations
7-Sözlükte İngilizce ve Türkçe Dil vardır
8-Telefon dilinde sadece türkçe bırakılmıştır yazma dilinde ise İngilizce ve türkçe bulunmaktadır
9-Kamera ve ses ayarları yapılmıştır
10-Menüye yeni klasörler eklenmiştir
11-GARANTİ VERİYORUM SİTEDEKİ EN HIZLI VE EN İYİ HACKLİ FİRMWAREDİR!
Deneyin Memnun Kalacağınıza Eminim!
Yorumlarınızı ve teşekkürlerinizi eksik etmezsiniz umarım bu fwyi hazırlayana kadar heralde telefonuma
25 kez falan fw yüklemişimdir test için
Buyrun Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SİTE YÖNETİCİLERİ UMARIM SİTEYE PARÇA PARÇA EKLERLER LİNK SİLİNMEMESİ İÇİN..
Nasıl yükleneceğini anlatmaya gerek duymadım sitede birsürü anlatım mevcut zaten bu işlemi uygulamaya kalkan kişi gerekli bilgiye sahip olmuştur çoktan

Bunlarda screenshotları:

umarım beğenirsiniz kendim bu fwyi kullanıyorum çokta memnunum sorun çıkartmadı hiçbi konuda daha. denedikten sonra yorumunu yazarsan sewinirim dğer yüklüyecek olan arkadaşlara örnek olur
HACKLİDİR yoksa niye paylaşıyım ben bu fwyi bi dene gerçekten memnun kalırsın garanti weriyorum begenmezsen istedigini söyle kabul
TeleFon Format Manyagi Oldu
ama birdaha bunun üstüne fw yüklemessin emin ol
RomPa tcher olması lazım Saten Dıyerlerı Olmasa GüzeL Olur 
)