5800 V50 Orjinalliği Bozulmamış FW! (Blue)

Sponsorlu Bağlantılar

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
5800 V50 Orjinalliği Bozulmamış FW! (Blue)
Arkadaşlar forumdaki çoğu fw denedim fakat hepsinde hack dışında birsürü oynanma yapılmış bluetooth
isminden tutun fw isminden çıkın açılış animasyonu,internet kısayolları falan değiştirilmiş.
Ben size orjinal fwyi fazla bozmadan modifiye ettim özellikleri şunlar:

1-Hafıza formattan sonra 81 mb boş yer kalmıştır
2-Bluetooth ve Fw ismi orjinali korunmuştur
3-Açılış kapanış animasyonları değiştirilmemiştir
4-Orjinal Mavi sound waves teması açılış temasıdır birde blue stripes teması eklenmiştir
5-Ram 60 mb yükseltilmiştir
6-Yüklü programlar:BTSwitch,PocketSensor,FileBrowser,RomPatcher+,RamBlow,PhoneInfo,AppUidWiever,AutoInstaller,Sc
reenSnap,PhoneTorch,PhotoBrowser,Conversations
7-Sözlükte İngilizce ve Türkçe Dil vardır
8-Telefon dilinde sadece türkçe bırakılmıştır yazma dilinde ise İngilizce ve türkçe bulunmaktadır
9-Kamera ve ses ayarları yapılmıştır
10-Menüye yeni klasörler eklenmiştir
11-GARANTİ VERİYORUM SİTEDEKİ EN HIZLI VE EN İYİ HACKLİ FİRMWAREDİR!
Deneyin Memnun Kalacağınıza Eminim!

Yorumlarınızı ve teşekkürlerinizi eksik etmezsiniz umarım bu fwyi hazırlayana kadar heralde telefonuma
25 kez falan fw yüklemişimdir test için

Buyrun Link:

SİTE YÖNETİCİLERİ UMARIM SİTEYE PARÇA PARÇA EKLERLER LİNK SİLİNMEMESİ İÇİN..
Nasıl yükleneceğini anlatmaya gerek duymadım sitede birsürü anlatım mevcut zaten bu işlemi uygulamaya kalkan kişi gerekli bilgiye sahip olmuştur çoktan :ehe

Bunlarda screenshotları:

:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

• Beğen
Tepkiler: hustek, kuzenix, emre23583 ve 6 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
teşekkürler...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
açılış/kapanış animasyonlarının değiştirilmediğine emin misin kardeş??

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
açılış/kapanış animasyonlarının değiştirilmediğine emin misin kardeş??

ewet orjinal nokia animasyonu korunmuştur birleşen eller yani sadece kapanışta bi resim cıkmaktadır onu kaldıramadım ama çok sorun teşkil etmiyor deneyin bi görün yani :oke: umarım beğenirsiniz kendim bu fwyi kullanıyorum çokta memnunum sorun çıkartmadı hiçbi konuda daha. denedikten sonra yorumunu yazarsan sewinirim dğer yüklüyecek olan arkadaşlara örnek olur

OğuzcanAbi

Üye
hackli deil ama

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım screenshotlara bir bak istersen :kop: HACKLİDİR yoksa niye paylaşıyım ben bu fwyi bi dene gerçekten memnun kalırsın garanti weriyorum begenmezsen istedigini söyle kabul

Tracy35

Tracy35

Üye
TeşekürleR deneMek Lazım indirip kuruçam :D TeleFon Format Manyagi Oldu :D:D :D

Tracy35

Tracy35

Üye
ben sade FW seviyorum:sarıl: RomPa tcher olması lazım Saten Dıyerlerı Olmasa GüzeL Olur :oke: yani Su Kırmızı yazdıgım yazı ile :hmmm
6-Yüklü programlar:BTSwitch,PocketSensor,FileBrowser,RamBlow,PhoneInfo,AppUidWiever,AutoInstalle r,Sc
reenSnap,PhoneTorch,PhotoBrowser,Conversations
neden dersen Ben Sevmiyorum ama Yinede Kuruçam :oke:

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
ben sade FW seviyorum:sarıl: RomPa tcher olması lazım Saten Dıyerlerı Olmasa GüzeL Olur :oke: yani Su Kırmızı yazdıgım yazı ile :hmmm
6-Yüklü programlar:BTSwitch,PocketSensor,FileBrowser,RamBlow,PhoneInfo,AppUidWiever,AutoInstalle r,Sc
reenSnap,PhoneTorch,PhotoBrowser,Conversations neden dersen Ben Sevmiyorum ama Yinede Kuruçam :oke:
umarım beğenirsin yapana kadar çok uraştım bende sade fw sewerim ama o programlar arda bi lazım oluyo sonradan yüklemektense fwde olması bi + bence

oguzhanuyar

Üye
bunları kurmak için program isimi?

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
bunları kurmak için program isimi?

önce orjinal firmwareyi navifirm programıyla indir sonra benim bu verdigim 2 dosyayı orjinalleriyle değiştir. sonrada Jaf programıyla telefonuna kur :oke: sitede araştırırsan birsürü anlatım bulabilirsin ben gereksiz diye anlatmamıstım kolay gelsin yapamadığın yer olursa sor yardımcı olurum

khytr89

khytr89

Üye
Ya kardeş o programları ben kullanmıyorum. Temiz şöyle orjinaliyle kıyasladığında birebir aynı hackli frimware istiyorum.Dilleri ve gereksiz temaları çıkar amenna ama o pro larıda çıkar gözünü seviyim.zahmet olcak sana ama bilsem yapmayı kendim yapıcam.Ayrıca x6 nın gps driverini gömebilir miyiz sanki o daha iyi gibiydi.

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardeş o programları ben kullanmıyorum. Temiz şöyle orjinaliyle kıyasladığında birebir aynı hackli frimware istiyorum.Dilleri ve gereksiz temaları çıkar amenna ama o pro larıda çıkar gözünü seviyim.zahmet olcak sana ama bilsem yapmayı kendim yapıcam.Ayrıca x6 nın gps driverini gömebilir miyiz sanki o daha iyi gibiydi.

tamam rom patcher hariç bütün programları çıkartacam bugun yarın link veririm :oke:

--------------- Ekleme ---------------

buyur kardeşim sadece 1 tane orjinal teması war ve bide rompatcher war baska hiçbişey yok dilleri falan çıkarttım DENEMEDİM TELEFONUMDA fırsatım yok sen dene eger istediğin başka bişey olursa söyle yapmaya çalışırım :oke:

khytr89

khytr89

Üye
Allah razı olsun kardeşim.

marco2000

Üye
tşk. bu devirde orjinal bulmak çok zor olmuş :))

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
tşk. bu devirde orjinal bulmak çok zor olmuş :))

evet bende bıktım artık reklamlı fw kullanmaktan benm gibi reklamı sevmeyen arkadaşlar için yaptım umarm istediğiniz gibi olmuştur

teror256

teror256

Üye
Hocam ıyı aksamlar fw gercekten tam aradıgım gıbı ama bır kac arkadastan fw atılan telefonun garantı dısı oldugunu duydum format atılınca zaten default olmuyo mu bu durumu bı acıklıga kavusturabılırmısın :)

Üst Alt