Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a Arkadaşlar 5800 dosya şifreleme programı için bilqi we yardım istiyorum Teşekkürler.
scuf
Üye
öyle bir sorun yok v50 her yönüyle v40 tan güncel bir yazılım , telefon hızında gözle görülür bir atış var aksine bunları diyen sallamış biraz.
ribatz
Üye
Yok kardes şarj felan azalmıyor.Onu yalnış anlamışsın sanırım Güncellemek için şarjının dolu olması gerekiyor sadece.V50 Harika tavsiye ederim çok hızlandırıyor telefonu
kuvars10
Üye
Şarjı daha az gidiyor buna emın ol arkadaşım,diğer özellikler güzel fakat şarj yarı yarıya düştü bende.
arkadaşım v 40da cihazda şarj sorunun yoksa v50 dede olmaz sorunu olan bir çok arkadaş cihazın müzik çalarını geri pilanda çaık unutarak çıkıyorlar yada diğer proları şöle anlatim v50de geri tuşu ile değil seçenekler çık sembolü ile çıkıcaksınız olay budur.
lad_enes
Üye
Konu Sahibi
Peki Wi Fİ İle Güncellesem ( *#0000# )
Telefondaki neler siliinr ? ne yapmam lazım format attıktan sonra?
kuvars10
Üye
v40'ta 2 gün giden şarjım şimdi 1 gün gidiyor v50'de.İki tane 5800 telefonum var mavi ve kırmızı olmak üzere.İkiside aynı.Yalan söyleyecek halim yok.Açık program yok,tüm ayarlar minimumda kullanılıyor ve durum bu.
Ben geneli böyle demiyorum bende böyle diyorum.
Format atarsan telefon hafızasında kayıtlı olan verıler sılınır.Hafıza kartı aynen kalır.