h_enes
Üye
Tamamdır kardeşim. Sildim Süper Oldu eline koluna sağlık şuanki modifiyelerden telefonda en çok alan sağlayan firmware çok çok stabil. Eline sağlık
bu işlem garantiyi etkilermi arkadaşlar, modifiyeli hack yazılımını geçince???
gerçekten ellerine saglıkkk.ya bana göre eski navigasyon programı daha iyiydi.mümkünse onuda dahil edebilrmisin bir dahaki modifiyeye.üzerinde gelen hiç bir seye benzemiyor.bir de gereksiz dil ve gereksiz olanlar(yardım,my nokia v.b kimsenin kullanmadıklarını silebilirmisinn.bence cok daha güzel olacak.GERCEKTEN HARİKA MODİFİYEN.....
Allah allah, sorun navigasyon programında mı ? Ben istanbulda oturuyorum navigasyonu bi açıyorum beni ankarada, bilmem ne caddesinde gösteriyor. Nedenini bilen varmı acaba. Firmware'de sorun olduğunu zannetmiyorumda neyde sorun var acaba ?
onun nedeni gps uyduyla haberleşene kadar seni ankarada gösteriri ama uydudan sinyal gelipte yerin belirlendiğinde ozaman telde görürsün tam olarak nerde olduğunu
Hmm, çevrimiçi (wireless) ile girmemden dolayı değil yani. Neyse o zaman ben gps açıyım beklesin sinyal gelene kadar.
yada senin için çok önemliyse birkez parayla uydu bilgisi aldır telefona ozaman anında uyduyla iletişime geçiyor eğer denemek istersen birkez öyle görmek adına yapabilirsin tabi tercih senin
yardımlı tümleşik ve şebeke tabanlı bunları açık tutucan ve sunucuyuda açık yani otomatik ayarlı olacak ozaman gps yazılımını açtığında tel otomatik olaran nete bağlanıp uydu bilgilerini alıcak yalnız paran gider haberin olsun kardeşim istersen deneyebilirsin senin kararın
Tamamdır kardeşim oldu şuan net olarak adresimi gösterdi.
arkadaşım öncelikkle eline emegine saglık 5 tane hack yükledim kiminde ovi yok kiminde menülere zor giriyo ama bu çok kullanışlı olmuş yalnız galerideki gereksiz resimleri hala görüyorum bende bi yanlışlık olabilirmi bi yardım edermisin msn emirkan25@hotmail.com teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
kardeşim eline emegine saglık bütün menüler kusursuz çalışıyo ama benim galeride gereksiz resimler hala duruyo yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?