henes_42
Üye
burada açıkladığım gibi yapınca telin hackli oluyor ve istediğin proyu yukleyebiliyorsun
ben teşekkürederim kardeşim h.kartını takın demeye gerekduymadım ama sorununu çözmüşsün güle güle kullanmodifiyem hakkındada olumlu olumsuz görüşlerini bekliyorum tabiki tüm arkadaşlarımın
o sorununun çözümünü söyliyeyim istediğin mp3ü ses dosyalarında digital klasörüne atarsan zil seslerinde görebilirisn(yada direk e: buraya yani hafıza kartı kök dizininede atabilirsin)
usta benim soruna da bir çözüm bulsan internetten usf driver gibi bir şey indirdim attım system32'ye hala Searching Phone Not Found Diyor
Kardeşim eline sağlık güzel olmuş diğer FW lerde ovi sorunu vardı bu FW de yok hemen bağlandı.bazı arkadaşların eleştirileri olmuş, önemli olan nasıl yapıldığı değil işe yarayıp yaramadığıdır.
usta benim soruna da bir çözüm bulsan internetten usf driver gibi bir şey indirdim attım system32'ye hala Searching Phone Not Found Diyor
hackli olması çok iyi olmuş bıkmıştım sertifikalandırmaktan v40 'ta klavyene sağlık
1-kullandığın programdandır çünkü banada öyle olmuştu pronun yeni versiyonu çıktığında sorun çözülüyor
2- kartvizit olayını anlamadım kartvizit derken? hangi ev ekranı temasını kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?