etherkes
Üye
bende gönderdim kardeşim en en basit olay rds olayı nokia kulak arkası ediyor
saol haydar, inş bu sürüm çok güzel olacakinş tüm kullanıcılar destek olur da bi an önce çıkarırlar kaliteli bi sürüm.Şimdiden batarya sorununu çözmüşler dye dyumlar var bakalm nolcak...
önemli değil kardeşim her 5800 kullanıcısının bu mesajı yollaması gerekşr bizler mecburmuyuz kendi fwmizi hazırlamaya yani nokianın eksiklerini tamamlamaya
Paylaşım için teşekkürler
fwyükledim fakat hck olayı gerçekleşmedi
sertifika hatası veriyor
kardeş su hack olayını anlatır mısın lütfen ben de yazılanları yaptım ama hack olayı olmadı sertifika hatası diyor yardım ltfn(
ana menüde araçlar kısmında rompatcher adında programı çalıştırıp Install Server RP+ ve Open4ALL RP+ patchlerine tıklayıp aktif edeceksin(sol tarafı yeşil olur) sonra istediğin herşeyi yüklersin kardeşim
hack işlemi budur
yükledim başarılı bir çalışma olmuş fakt bişi sorcam ben şimdi hangi programı yüklersem yada oyunu yüklsedem yükliyim çalışcakmı yada yüklemek için bişiler yapmam gereklimi yardımcı olurmusunz?
--------------- Ekleme ---------------
ben bu programı çalıştırıyorum ROMPATCHer+ info yazıo ok diyorum kapanıyo
teşekkürler
teşekkürler
ya beyler yazılanları harfiyyen yaptım ama hala hack olayı olmadı lütfen bana biri acıkca anlatsın tam anlamadım ben cozemedim yani nasıl hacklicem bu tlfnu hala sertifka hatası diyor yardım lütfen :SSSS
selamün aleykum kardes. gercekten güzel bir modifikasyon emegine saglık ben de yazılanları elimden geldiği kadar yaptım ama hack olayı bir türlü beceremedim istanbuldayım ben yardımcı olabilr misn bana avcılarda oturuyorum msn dieforme_55@hotmail.com isteresn burdan msj at istersen e-mail at. teşekkür ederim şimdiden
ben galiba 3. adımda hata yapıyorum. modifiye dosyalarını kopyalama yapmam gereken yere kuruyor zaten pc. xp kullanıyorum. C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu dizine cıkarıyor pc modifiye dosyalarını kopyalamam gereken dosyalar da dogal olarak burda ve kopyalacağım dizin de burası biraz karısıyor burda işte işler. nasıl olcak bu iş :SS
arkadaşlar olmuyor bir türlü hackleyemedim tlfnu çok güzel bir modifikasyon olmus ama hack olayını yapamadım :S rompatcher sertifika hatası diyor prgramı calıstramıyrm ki bastan :S
olayı dün gece hallettim fw yi rahat yukledim ama bu hack olayını yapamadım işte. bir uygulama kurucam yine sertifika hatası veriyor. onu halledemedim yoksa baska bir problemim kalmadı su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?