5800 v40 niye direkt yuklenmiyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramakm86

ramakm86

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 niye direkt yuklenmiyo
noki dan indirip denedim olmuyo

wifi ile deniyom yine olmuyo illa telciye mi vercez?

lutfen en kısa yoldan tele zarar vermeden.

yoksa simdilik v31 ile idare mi edecez
:bilmm

cgedikk

cgedikk

Üye
ramazan kardeşim ben nokia shop'a gidip v40 yuklettim..söyleki ımeı numarasını nokia ya gönderip o cihaza uygun yazılımı kuruyorlar benim şahsi düşüncem.. bende direkt olarak kuramadım..hiç de uğraşmaya değmez 15 dk içinde bitti ve sapasağlam aldım kullanıyorm.. kendin renk koduymuş ülke koduymuş hiç uğraşma derim.. nokia cluba uğra.:oke: ve de v40 çok güzel..bende v30 vardı iyiki v40 gecmişim..:islik

scuf

scuf

Üye
nokia shopta ücretsizmi yüklediler V.40 ı ben türkcell bayisine sordum 10 Tl para istediler bende yükletmedim , telefona gelmesini bekliyorum hala.

cgedikk

cgedikk

Üye
:) evet kardeşim nokia shop da yüklettim 15 dk sürüyor ve ücretsiz!!!.:box

ramakm86

ramakm86

Üye
    Konu Sahibi
firmware için bende öle yapıcam hiç riske girmeye degmez.
bide kendi orjinal ekran filmini sorcam bakalim neden samsung star dan daha mat diye,degişiyosa degiştirtcem.
merak edersen aynı resmi yanyana acın da bi bak,neyse sana tesekkür ederim kardeş.

cgedikk

cgedikk

Üye
firmware için bende öle yapıcam hiç riske girmeye degmez.
bide kendi orjinal ekran filmini sorcam bakalim neden samsung star dan daha mat diye,degişiyosa degiştirtcem.
merak edersen aynı resmi yanyana acın da bi bak,neyse sana tesekkür ederim kardeş.

rica ederim kardeşim..:oke:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ramazan kardeşim telefonunun garantisi varsa "Nokia Club Care" tabelasını gördüğün herhangi bir Nokia Club bayiisine git telefonunu güncelletmek istediğini söyle onlar halleder (Bu bayiiler Turkcell, Vodafone gibi bayiilerin içinde olabiliyor). Uğraşların sonucu bi şekilde sorun çıkmış belli ki takma kafaya götür yaparlar 15 dakika sürüyor zaten hem de ücretsiz. Ben bütün sürümleri öyle yükselttirdim hiç de bir problem çıkmadı.

ramakm86

ramakm86

Üye
    Konu Sahibi
ekran konusunda ne düşünüyonuz deneyen yokmu yaw:hmmm

dejavu_10

dejavu_10

Üye
1 saat önce phoenixle v40 yükledim hiç bi sorun olmadı.şuan 5800 BT ile pcye bağlı daha farklarını anlayamadım ama telefonum güncellendi oda yeter

ramakm86

ramakm86

Üye
    Konu Sahibi
coşkun ve fatihe: arkadaşlar dun v40 yuklettim bütün sorunlar ortadan kalktı teşekkür ederim . Bu arada v40 yerine v60 yukleyin diyen arkadaşım bu cihazlar zaten s60 senin bildiğin v60 tamam?

ramakm86

ramakm86

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar 3 gündür v40 ı deniyorum web deki kapanmayı çözmüşler ana ekran gelişmiş herşeyi koyabilirsiniz .bide arama bildirimi değişmiş şiddetle tavsiye ederim. yükletmeyeni döverim. hehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...