5800 v40 hakkında herşey ve güncelleme problemi için çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

6630bilal

Üye
kardeşler bende 5800 red(kırmızısı) var vermiş olduğnuz produc kodu girdim güzelce değişti ama yine yazılımınız güncel diyor.

mustafaaydin90

Üye
kardeşler bende 5800 red(kırmızısı) var vermiş olduğnuz produc kodu girdim güzelce değişti ama yine yazılımınız güncel diyor.

aynı problem bendede var arkadaşım nsu yu açıyorum aynısı versiyon bidaha yüklensinmi die çıkıo
aynen yazıldığı gibi değiştirdim kodu ama v40 çıkmıyo nsu da nası yapcaz bunu

6630bilal

Üye
kardeşler bendeki kırmızı cihaza gri 5800 kodu girdim onunla güncelledim. herşey mükemmel çalıştı amma velakin o ekrandaki resimli rehberde sorun var haberiniz olsun. sorun yarattı. diğer özellikleri çok kullanışlı

ozkan_set

Üye
    Konu Sahibi

JeOPaRDY1

Üye
Arkadaşlar Yükledim Süper Oldu Universal Box Yada Jaf İle Yapın..Pc Suite ,Ovi Vs dıger programlarda yapılınca kablo hatası ve kopukluk oluyor..bu sebeble yazılım yuklense bıle menude bazı ozellıklerde arızalar verıyor telefon ve backup almadıgı ıcın yazılımı 31.101 e gerı alma gıbı bı sansınız yok

Spyhinx

Üye
Paylaşım için teşekkürler ama ben kod'lar karıştırdım benim telefon RED'si MAVi Kodu yazmışım yüklenen tema mavi oldu :D kıl oldum versiyonu düşürme yada değiştirme gibi birşey mümkünmü bu programda ? HELP ME!

veli123

veli123

Üye
denedim yaptım tamamen sorunsuz ancak v4 te qwerty tam ekran klavye yok maalesef aklınızda olsun geri kalan herşey sorunsuz ve tel.in performansı arttı:yuru

mkncan

mkncan

Üye
kodu nasıl değiştiroyoz?

Üst Alt