5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

pes118

Üye
deli gibi uğraşıyorum bi türlü yapamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne sordun? işime gelene cevap vermiyorum canım..benimde işim var her zaman yetişemiyorum..

onuraslan

onuraslan

Üye
ALLAH RAZI OLSUN NADİR ABİİİİİİ:oke:

--------------- Ekleme ---------------

YÜKLÜYORUM BAKALIM NE OLACAKK SONUÇLARINI YAZARIMM:oke:

ALLLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN YAPTIM GÜNCELLEME OLDU YAWW ÇOK HEYECANLIYIMMM ABOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW YEHUUUUUUUU SÜPERSİNİZ ARKADAŞLAR NADİR ABİİ YAPTIM SAYENNDE KUSURA BAKMA ÇOK HEYECANLANDIM TEL MANYAKBİŞE OLDU SÜPER ALLAHIM SÜPERRRRRRRRR:kop::ehe:d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

kingsaban

kingsaban

Üye
0591785..Turkey black..
0586819 Euro 1 Navi
0570027
0587676 Turkey Navi Kod

hangisinin kullanımı daha güzel ki ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkey Navi kodunu kullan..

kingsaban

kingsaban

Üye
sagolun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
alakası yok..ayrıca sorunu gördüm ve pc ile ilgili bir soru..anlamadım..

Halim21

Halim21

Üye
Nadir kardeş.Bu yeni version nokia tarafından yapıldı değil mi? ben teli kvkdan aldım.kodunu felan değiştirirsem ileride bi sorun yaratır mı? bide v.40 software updaterde de görünmüyo o yüzden kafamı kurcaladı biraz.Telefon daha 1 haftalık.Hani product kodunu değiştirirsem telefon garanti dışı kalmaz mı?? Detaylı bi açıklama yaparsan minnettar kalırım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır garanti dışı kalmaz..güncellemeyi Nokia yaptı ama her koda çıkarmadı..mecburen kod değiştiriyoruz..

lgul80

Üye
5800 da nasıl hard format atılır..bende ilk sayfada göremedim orda yapılması gerekn yazıyor demişsinizde kusura bakmayın:S

ayrıca bu hatayı veriyor:S:S

bendede aynı hatayı veriyo, cihazın ekranı beyaz oluyo kapatmayı deneyince kapatma tuşu çalışmıyo bende bataryayı çıkarıp takıyorum bu hatayı alanlar yüklemeyi nasıl yapıyo.cihazımın kodu 0579269'du ben navi koduyla değiştirdim(0587676)aynı hatayı alıpta yüklemeyi tamamlayanlar yardımcı olursa sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu sorun pc ile ilgili..kapatıp yeniden başlatın..telefonunuzu pc ye tanıtıp bütün driverlarını yükletin..

lgul80

Üye
bu sorun pc ile ilgili..kapatıp yeniden başlatın..telefonunuzu pc ye tanıtıp bütün driverlarını yükletin..

ilgine teşekkür ederim nadir bi deniyeyim olmadı gene burdayım:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam..

cyr4x

Üye
arkadaşlar nokia shop'a verip versiyonu beleş v40 yaptırdım. Geçen forumu araştırırken hard reset diye bişey atın diyorlardı v40 a geçtikten sonra. bu hard reset nedir? versiyonu silermi? hafıza kart - sim kartı takılı olmalımı? şarjı mü olmalı? bu konu hakkında bi cevap bulamadım. yardım ederseniz sevinirim.

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
arkdaşlar benim 5800 hakkında bir kaç sorum olacaktı bana yardımcı olursanız sevirim :::: ilk başlarda telefon sertfika hatası falan veriyordu bende sizin önerdiğiniz gibi bir internet sitesinden telefonuma sertfika aldırdım.. bir kaç gün sonra bi arkdaşım telefonumun güncellenmesi gerektiğini sölemesi üzerine nokiaclup a telefonumu vererek güncelleme gerçekleştirdim.. senmisin onu yapan :)) media tuşu çalışmıyor artık ve işin kötü tarafı hala sertfika hatası veriyor bide üstüne mapslar haritalar yer ile ilgili hiçbirşey açamıyorum anlaycağınız pişman oldum üstelik eskiden kurduğum programlarıları şimdi kuramıyorum.... bu konuda ne yapmam gerekiyor birileri tüm bunlar değilde en azından tek tek (çözümleyenler varsa) cevap verirse sevinirim şimdiden teşkler arkdaşlar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonuna ve hafıza kartına hard format at..

kobayy

Üye
bence sen kendine bak..

arkadaşlar söyleye söyleye ağzımda tüy bitti..sistem bakımından Türkiyeye en uygun Navi kodudur..0587676 ile güncelleyin..pil ve radyo gibi hiçbir problem yok..benden söylemesi..

Nadir abi, ben de yukarıdaki alıntıdaki söyleminize binaen telefonumu 0587676 kodu ile güncelledim. Telefonumdan şu an gayet memnunum. Pili, günde ortalama 1 saat konuşmama rağmen 3 gün gidiyor. Radyoda hiç bir sorun yok. Şu ana kadar en ufak bir donma vs. olayı da olmadı.

Ama aklıma takılan bir kaç soru var.

1- Öncelikle produce kodlar neyi ifade ediyor? Türkiye'de şu anda satılan mesela kırmızı renkteki 5800 lerin hepsinde Türkçe V31 var fakat produce kodlarında farklılık olabiliyor. Kodlardaki bu farklılık ne anlama geliyor? Telefonlar arasındaki nasıl bir farklılığı ifade ediyor bu kodların farklı oluşu?

2- Kırmızı telefonlar için önceceleri 0559083 kodu internette dolaşıyordu. Bir çok kişi bu kod ile telefonlarını V40 a yükseltti. Sonraları nokia bu koda sahip telefonlar için update yi geri çekti. Şimdi ise kırmızı telefona sahip olanlar 0559066: Euro2 Turkey RED koduyla V40 güncellemesi yapabiliyorlar. Nokia neden bazı kodlu telefonlar için güncellemeyi veriyor da bazıları için vermiyor olabilir? Özellikle 0559083 kodlu telefonlar için güncellemeyi sonradan iptal etmesi benim çok ilgimi çekti.

Ayrıca benim telefonum da kırmızı ve orijinal kodu 0579269 Nokia nın sitesinde benim telefonum koduna sahip telefonlar için en güncel versiyona baktığımda 21.0.025 görünüyor. Halbuki telefonumu ilk aldığımda V31 yüklü olarak gelmişti. Kafam allak bullak oldu.:allalla:

3- Türkiye'ye en uygun kodun 0587676 olduğunu tecrübelerinize dayanarak mı söylüyorsunuz? Bu koda dair başka bildikleriniz de varsa anlatır mısınız?

Şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt