5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

onuraslan

onuraslan

Üye
Sağol nadir abi ellerin dert görmesin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

ezo65

Üye
yaa arkadaşLar ben çok fazLa denedim ama v40 sürümünü yüklüyemiyorum yukardakilerin hepsini denedim ama malesef yeni güncelleme yoktur diyo yardım ederseniz sevinirim .... şimdiden teşk.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0587676 kodunu nemesisle kaydet güncelle..ilk sayfada anlattım..

webplayer

webplayer

Üye
nemesis falan kullanmasam nokia pc suite ile güncelleyemez miyim? Yada telefonun kendinde de güncellemelere bak seçeneği var ordan güncellenemez mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o tam güncelleme olmaz..stabil çalışmaz...

ahmet__1989

ahmet__1989

Üye
ben telefonunumda *#0000# den baktım v31.0.101 tür RM-356 DİYOR TELEFONUN BATARYASINI SÖKÜP BAKIYORUM ALTTAKİ KODU İSE 0579270 NEDEN BU KODLA SİZİN VERDİGİNİZ KOD AYNI DEGİL VEYA BU KOD NE ANLAMANA GELİYOR:s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia güncellemeleri dillere göre çıkarmak için böyle kodlar üretmiş sizinki hangi dil grubuna giriyor bilmiyorum ama sizin koda güncelleme çıkmamış..yukarda verdiğim kod Turkey Navi kodu..Türkçe destekli güncelleme var..

ahmet__1989

ahmet__1989

Üye
Peki Aynı Kod Olmadıgı İçin Her Hangi Bir sorun Olurmu Veya Hata Veya Garantiye Etkisi Gibi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır bir sorun olmaz..

ahmet__1989

ahmet__1989

Üye
Vermiş Oldugunuz Bilgiden Dolayı tşk Ederim Hakkkınızı Helal Edin..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
helal olsun kardeşim ne demek..

ahmet__1989

ahmet__1989

Üye
5800 da nasıl hard format atılır..bende ilk sayfada göremedim orda yapılması gerekn yazıyor demişsinizde kusura bakmayın:S

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bu hatayı veriyor:S:S

kea_

kea_

Üye
Arkadaşlar benim tavsiyem gidin nokia shopa falan garanti kapsamında cillop gibi yapıolar telefonunuzu 20 dakika falan sürüyor, v40 harika zaten. Ama burada paylaşan arkadaşlarında emeklerine sağlık ellerine sağlık.emeğe saygı

ahmet__1989

ahmet__1989

Üye
offf yaaa offffff v40 yükledim ı ş kulandıgım zaman mesajlarda fazla karakter gidiyor bunee yaaaaaaaaaa

tahatuluk

Üye
elinize saglık suanda güncelliyor ilk nokia telefonum memnunum gibi...:hmmm

ahmet__1989

ahmet__1989

Üye
ama mesaj yazarken karekterler fazla gidiyor yaaa

tahatuluk

Üye
denedim şimdi fazla karakter girmiyor herşey normal gözüküyor ama yenilikleri göremedim beni telefonum red;numara çevirirken dokundugunda algılayınca numara kırmızı yanıyordu şimdi ise gri olmuş kodu mu yanlış yazdık acaba bilemiyorum???

ahmet__1989

ahmet__1989

Üye
valla bendede öyle oldu mesajlarda sorun var beni canımı sıkanda o oldu zaten:S eskiye nasıl dönebilirim bilgisi olan varmı:S

tahatuluk

Üye
bilmem araştırmak lazım bilen varsa aydınlatırsa seviniriz yada birsonraki güncellemeyle kırmızı kodunu yüklicez sanırım??

Üst Alt