5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

sirac16

Üye
beni bilgilendirir seniz sevinirim ben pc suitten guncellemeye bakıyorum son sürüm diyor ama belki daha son sürüm yazılımınız onaylanmamıs ola bilir diyor bekliyimmi direk dediğiniz yoldan yapiyim mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada anlattım...

sirac16

Üye
teşekkür ederim iyi okumamışım birde son bir ricam daha olacaktı bu kırmızını kodunu bulamadım yada gene gremedim onuda yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkey red kodu yok 0587676 koduyla güncelleme yap..

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
ben v40 yaptım daha sonra hard format attım fakat sanki telefon eskisinden biraz daha yavaşmış gibi geldi bana geçişlerde bekleme yapmaya başladır sorun ne dir sizce?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
normaldir..

aslanaslan.

Üye
ya ben birşey sormak istiyorum şu anda v40'a güncelliyorum telefonu ama 2 defa 137 mb'ı doldurup hatta bunuda geçip başa dönüyor bir anormallik var mı sizce 3 saate yakındır güncelliyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anormallik var..pc telefonunun donanımını yükleyemiyor..rom donanımı yüklenmesi gerekiyor..güncellemeleri aç..

aslanaslan.

Üye
ya bir bayan olarak ilk sayfada dediklerinizin hepsini yaptım dün akşam v31 e güncelledim hiçbir sorun yaşamadım bugünde v40 güncelleyeyim dedim ama işte bu sonuçla karşılaştım bekliyorum hala yazılım güncelleştiriliyor diyor dediğiniz rom donanımından da birşey anlamadım teknolojiden pek anlamayan biri olarak

--------------- Ekleme ---------------

güncellemeleri nasıl açacağımı söylerseniz sevinirim şimdi işlemi de bitiremiyorum

--------------- Ekleme ---------------

sizden mesaj bekliyorum gerçekten zor durumdayım bin pişman oldum başlattığıma acil yardım ederseniz sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
versiyon yüklemek özellikle v40 ı yüklemek sorunlu bir iş bir Nokia shop a götür güncellet en iyisi..

cem2010

Üye
:kop::kop::kop:merhabalar kırmızı koduyla V31 den V40 geçtim önceki sürümde dns ayarlarını" ayarlar-baglantı-hedefler-internet "kısmından yapabiliyordum ama şimdi son kısma geldiğimde "internet" kısmı açılmıyor.Bilgisi olan varsa yardımı için teşekkür ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelledikten sonra hard format atacaksın..

erdalkandemir

Üye
bende hiç bir şey çıkmadı:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelleme çıkması için ilk sayfadaki nemesisle kod değiştireceksin..

streetlamp

Üye
bu açıklayıcı ve yararlı paylaşım için teşekkür ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

erserhad_25

erserhad_25

Üye
dadalar sıkı durun 5800 Red (Kırmızı için ) Nemesis programı ile ürün kodu değiştirme aşşağıda yazacağım kodu Tele yazdırın Ok %100 çalışıyor...

değerli arkadaşlar kodu buldum = euro2 red 0559066

hyprosoft

Üye
bu yöntemle güncelleme yapmanın şarj problemini ortaya çıkardığını da biliyorsunuz umarım :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok senden duydum..

aslanaslan.

Üye
versiyon yüklemek özellikle v40 ı yüklemek sorunlu bir iş bir Nokia shop a götür güncellet en iyisi..
Yok bir daha asla güncelleme düşünmüyorum O gün işlem bittiğinde elektirik düşüklüğünden ya da kesintili internetten dolayı işleminiz gerçekleştirilemedi dedi nasip olmadı ışte hayırlısı en azından telefona birşey olmadı yine de yardimlariniz için teşekkürler

Üst Alt