PC suit Aracılığyla v40 yapmak istiyodum, ama v31 son güncelleme olarak görüyodu yapamıyodum, Nemesis ile codunu değiştirdim. şimdi v40 PC suitte görünüyor. Güncellemeyi yapsam ters bi durum çıkmaz dimi ? Codu turkey red yaptım telefonumda kırmızı zaten... Güncelleme Sırasında Telefon Şarjda(bitmesin diye koydum), Bu şartlar altında sağlıklı bir güncelleme olur mu?
henüz core player 5800 için çıkmadı yapım aşamasındaa diye biliyorummnadir hocam ben güncelledim 7676 kodlu güncellemeyi yaptım doha sonra tlf hard format attım rehberde isim misim kalmadıbir de ne gibi özellikler eklenmiş ben bulamadım
birde 5800 için core player nerden bulabilirim yardımların için tşk ederim
nokia nın sitesinden indir kardeşimesimliyapmay çalişiyorum olmuyor updater eski versiyon var diyor aba en son veriyonunun linkini bilen varmı???
--------------- Ekleme ---------------
nadir hocam yardım edin olmuyor:
(:
problem yok...kinetik scrolling iç menülerde oluyor..ana menüde yok zaten..nadir hocam efektleri açtım ama yine göremedim bendemi bir problem varyazmanı istesem yaparmısın acaba şimdiden çok tşk ederim
senin probleminle karşılaşıpta çözen birçok kişi oldu önceki sayfalara bakman gerekiyor..hocam nerdeyse bütün foruma lara açtın yokmu yardımm edennn