5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok be canım...

mvs29

mvs29

Üye
PC suit Aracılığyla v40 yapmak istiyodum, ama v31 son güncelleme olarak görüyodu yapamıyodum, Nemesis ile codunu değiştirdim. şimdi v40 PC suitte görünüyor. Güncellemeyi yapsam ters bi durum çıkmaz dimi ? Codu turkey red yaptım telefonumda kırmızı zaten... Güncelleme Sırasında Telefon Şarjda(bitmesin diye koydum), Bu şartlar altında sağlıklı bir güncelleme olur mu?

hangi kodu kullandın kırmızı icin ? yazabilirmisin

gaziajans

Üye
nadir hocam ben güncelledim 7676 kodlu güncellemeyi yaptım doha sonra tlf hard format attım rehberde isim misim kalmadı :( bir de ne gibi özellikler eklenmiş ben bulamadım :) birde 5800 için core player nerden bulabilirim yardımların için tşk ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellemeden önce rehberi yedekleyecektin..temalara girip tema efektlerini açarsan yenilikleri görürsün..core player ı programlardan indirebilirsibin..

viranufuk

viranufuk

Üye
yeni sürümü ne zamn çıkarrr bilgisi olan varmııı

--------------- Ekleme ---------------

nadir hocam ben güncelledim 7676 kodlu güncellemeyi yaptım doha sonra tlf hard format attım rehberde isim misim kalmadı :( bir de ne gibi özellikler eklenmiş ben bulamadım :) birde 5800 için core player nerden bulabilirim yardımların için tşk ederim
henüz core player 5800 için çıkmadı yapım aşamasındaa diye biliyorumm

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
nadir hocam 2-3 gündür uğraşıyorum fakat güncelleyemedim nemesis ile cod yazıyorum daha sonra pc suiteyi acıp versiyon yükseltmeye geliyorum ama yne aynı şeyle karşılaşıyorm senn dediklerini eksizsiz yerine getrdim sorun ne olablr sevgiler...

cyclonee16

Üye
arkadslr ben burda yazılann aynısını yapıyrm telefonnzun guncel dıo 1 saatr ugrasyrm bırı bana ayrntılı sekılde anlatabılırmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilk sayfada resimli anlatılmış daha nasıl anlatılır ki? dikkatli yapın..güncellemeyi Nokia Software Updater ile yapacaksınız..

maivuslat

Üye
gün cel len me di hepsini denedim harf harf olmadı ya olmadı mesaj yazınca da yavaşladı ben sayıya tıklıyorum harf çok sonra geliyor ne oldu buna

mikdat25

mikdat25

Üye
yapmay çalişiyorum olmuyor updater eski versiyon var diyor aba en son veriyonunun linkini bilen varmı???

nadir hocam yardım edin olmuyor :(:(:(::(:((:

toligargala

toligargala

Üye
yapmay çalişiyorum olmuyor updater eski versiyon var diyor aba en son veriyonunun linkini bilen varmı???

nadir hocam yardım edin olmuyor :(:(:(::(:((:
nokia nın sitesinden indir kardeşimesimli

viranufuk

viranufuk

Üye
yav baba arkadaşta red var ona güncelliyim dedim produckt codununu 0559066: bunu yaptım güncellemeye başladım yakllaşık 15 dakika kaldı diyor sonra pcden bağlantıyı koparaıyor kapatıp açıyorum tekrar pc suit modunda bağlıyorum yine aynı sortun veriyor lütfen yardımm nadir abi yetiiişş helpp mee

yokmu yardım eden geçmi kaldımmm

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Teşekkür .

Arkadaşlar Ben 5 Ay Önce 5800 Aldım . Ön Kamerayla Fotoğraf Çekemiyordum . Arkadaşım Geçen Hafta Aldı Ön Kamerayla Fotoğraf Çekiliyor . Bu Yazılımı Yükleyince Sizce Düzelir Mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o donanımsal bir hata garantiye gönder..yinede güncelle bakalım nolacak..

gaziajans

Üye
nadir hocam efektleri açtım ama yine göremedim bendemi bir problem var :( yazmanı istesem yaparmısın acaba şimdiden çok tşk ederim

viranufuk

viranufuk

Üye
hocam nerdeyse bütün foruma lara açtın yokmu yardımm edennn

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

qf13

Üye
:ehe

arkadaslar ben telefonumu guncelledim fakat kırmızı degil gri oldu bu işede bi el atarsak sevinirim düzetemedim geri yardımcı olacak arkaslara sımdıden tesskurederim

arkadaslar ben telefonumu guncelledim fakat kırmızı degil gri oldu bu işede bi el atarsak sevinirim düzetemedim geri yardımcı olacak arkaslara sımdıden tesskurederim:allalla::allalla::allalla::allalla:

cyclonee16

Üye
arkadaslar hangi Product Code ile guncellemelıyım ?

manzello

Üye
arkadaşlar bunu yaptığımızda telefon garanti kapsamından çıkıyor mu bilen var mı?

Üst Alt