Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v40 çıkmıştır..
Sponsorlu Bağlantılar
electrosolo
Üye
heee bazı programlarıda kurmıcam oda var yani.
--------------- Ekleme ---------------
ya bide hafıza kartında data felan var onların telefonla bi alakası varmı system klasörleri felan var.
werarce
Üye
nadir benim telefonum kırmızı kodları yazarak güncelleme yaptım ama tema rengim gri oldu.
yanlış bişeymi yaptım. bir zararı olurmu ve nasıl düzelticem bunu yardım lütfen :S
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
demekki kırmızı kodu yazmamışsın..büyük ihtimal navi kodunu yazmışsın..hiçbir sorun olmaz..
werarce
Üye
teşekkürler nadir bide kırmızı orjinal temayı nerden bulabilirim aradım forumda ama bulamadım
Mc_CaSTBeY
Üye
PaylaSim icin Tsk ederim bende gunceLLemeyi yaptim az once ama red kodu yok mu benim ki mavi olduda
werarce
Üye
euro 2 red 0559066 bu kodu kullan
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
nette araştırın bulacaksınız..
figitivi
Üye
Kod nerede yazıyor yardımcı olabilirmisiniz?
--------------- Ekleme ---------------
adres yazabilirmisiniz rica etsem?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ilk sayfada nemesisle nasıl yazıldığını resimle gösterdim..nemesis programını indirip pc ye kurup yapacaksın..
electrosolo
Üye
nadir kardeş ben sormuştum sana kartı biçimlendir demiştin o system veya data dosyları gidince birşey olurmu
merverdi
Üye
ya ben sabah guncellemeye basladı v40 ı hala devam edıor neden acaba suanda 418,5 Mb oldu hala yukluor acaba bır sorun mu var neden acaba sabahtır beklıorum yaa yardım edersenız sevınırım
ya ben sabah guncellemeye basladı v40 ı hala devam edıor neden acaba suanda 418,5 Mb oldu hala yukluor acaba bır sorun mu var neden acaba sabahtır beklıorum yaa yardım edersenız sevınırım
hatta suan basa dondu 3. olacak kardes basa dondu suan bılen bırı varsa aydınlatabılırmı yaaa
werarce
Üye
updateri tekrar kur öyle dene telefonuda kapat aç
fatihsultanm
Üye
arkadaşlar bendeki xm red olanı ben black olanının product codunu yazdım cihaz şu an güncellemede bi problem olur mu lütfen yardım!!!
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
birşey olmaz kardeşim...
fatihsultanm
Üye
tşkler üstad bide bu hardformat olayını hafıza kartını çıkarıpta mı yapmalıyım tekrar teşekkürler...
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
farketmez ister çıkar ister çıkarma onu etkilemez..
werarce
Üye
beyler ben güncelleme yaptım bikaç gün oldu dün akşam şarkı sildim çok kastı sildikten sonra.
Kapatıp açayım dedim düzelir diye kapattım açılmadı geri
Hard format atarak açtım. Şimdide kasıyo telefon ne yapmam lazım yardım lütfen