5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

electrosolo

Üye
heee bazı programlarıda kurmıcam oda var yani.

--------------- Ekleme ---------------

ya bide hafıza kartında data felan var onların telefonla bi alakası varmı system klasörleri felan var.

werarce

werarce

Üye
nadir benim telefonum kırmızı kodları yazarak güncelleme yaptım ama tema rengim gri oldu.
yanlış bişeymi yaptım. bir zararı olurmu ve nasıl düzelticem bunu yardım lütfen :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
demekki kırmızı kodu yazmamışsın..büyük ihtimal navi kodunu yazmışsın..hiçbir sorun olmaz..

werarce

werarce

Üye
teşekkürler nadir bide kırmızı orjinal temayı nerden bulabilirim aradım forumda ama bulamadım

Mc_CaSTBeY

Mc_CaSTBeY

Üye
PaylaSim icin Tsk ederim bende gunceLLemeyi yaptim az once ama red kodu yok mu benim ki mavi olduda :)

werarce

werarce

Üye
euro 2 red 0559066 bu kodu kullan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nette araştırın bulacaksınız..

figitivi

Üye
Kod nerede yazıyor yardımcı olabilirmisiniz?

adres yazabilirmisiniz rica etsem?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada nemesisle nasıl yazıldığını resimle gösterdim..nemesis programını indirip pc ye kurup yapacaksın..

electrosolo

Üye
nadir kardeş ben sormuştum sana kartı biçimlendir demiştin o system veya data dosyları gidince birşey olurmu

merverdi

merverdi

Üye
ya ben sabah guncellemeye basladı v40 ı hala devam edıor neden acaba suanda 418,5 Mb oldu hala yukluor acaba bır sorun mu var neden acaba sabahtır beklıorum yaa yardım edersenız sevınırım

toligargala

toligargala

Üye
ya ben sabah guncellemeye basladı v40 ı hala devam edıor neden acaba suanda 418,5 Mb oldu hala yukluor acaba bır sorun mu var neden acaba sabahtır beklıorum yaa yardım edersenız sevınırım
evet kardeş sorun var tekrar dene

werarce

werarce

Üye
Kod nerede yazıyor yardımcı olabilirmisiniz?

adres yazabilirmisiniz rica etsem?

0573740: Euro2 Black
0559372: Euro2 BLUE
0559066: Euro2 RED

buyur kardeş

werarce

werarce

Üye
updateri tekrar kur öyle dene telefonuda kapat aç

fatihsultanm

Üye
arkadaşlar bendeki xm red olanı ben black olanının product codunu yazdım cihaz şu an güncellemede bi problem olur mu lütfen yardım!!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey olmaz kardeşim...

fatihsultanm

Üye
tşkler üstad bide bu hardformat olayını hafıza kartını çıkarıpta mı yapmalıyım tekrar teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
farketmez ister çıkar ister çıkarma onu etkilemez..

werarce

werarce

Üye
beyler ben güncelleme yaptım bikaç gün oldu dün akşam şarkı sildim çok kastı sildikten sonra.
Kapatıp açayım dedim düzelir diye kapattım açılmadı geri
Hard format atarak açtım. Şimdide kasıyo telefon ne yapmam lazım yardım lütfen

Üst Alt