5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
134 mb yukledı 15 dkda kaldıı ve usb baglantısı koptu kendılıgınden ve cıhaz kurtarma ekranı geldı dedıklerını yaptım olmadı ne yapmam lazım? cıhazım eskısı gıbı callısıyor suan bastan mı yapmalıyım? product kod: 0591785..Turkey black.. telım red dogrumu
produt codeni turkey euro navi kodunu uyqulayıp yaparsan %99 güncellemede sorun cıkmıcaktır..

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
produt codeni turkey euro navi kodunu uyqulayıp yaparsan %99 güncellemede sorun cıkmıcaktır..

Bunumu dıosun:
0586819 Euro 1 Navi

yoksa bunumu:
0587676 Turkey Navi Kod

turkey euro navı yazmıssında :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikincisi Türkçe,diğeride Türkçe ama diğer diller var..

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
15dk kaldı yazıor kalıyor usb kndı kendıne cıkıp takılıyor cıhaz kurtarma ekranı gelıyor yardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya bu problem çok oldu ve çözüldü önceki sayfalara bak..

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
verebılır mısın 180 sayfa var nasıl bakıım bılıosan verebılır msın

--------------- Ekleme ---------------

Lutfen bı cvp verın ya nasıl yapcam kaç sayfaya baktım yok

electrosolo

Üye
merhaba benim problemim telefona güncellemeyi yaptığımdan beri kapattıktsan sonra telefonu ilk seferinde açılmıyor ya 3.de yada 4 te açılıyor nokia yazısı geliyor gidiyor hard formatta attım.kendi telefonum harici 2 kişiye daha güncelleme yaptım ama problem aynı telefon ilk kapattıktan sonra ilk seferinde açılmıyor.

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Güncellemeyı sonunda yaptım efektıde actım sadece menulerde gecısler degıstı. kinetic kaydırma yapamıyor olmadı sanırım nasıl olcak. bazı menulerde asagı yukarı kaydırıorm zıplar gıbı oluo ama baska menuye gecmıyor..

Revengeful

Emekli Yönetici
bende çok donuyor :(

koray1907

Üye
kardesim emegine saglık =)

werarce

werarce

Üye
teşekkürler kardeş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar birşey değil..

muhammetsr

Üye
güzel paylaşım

adilasi

Üye
maxicep ve tüm üyelerine teşekkür ederim. sayenizde telefonum daha hızlı ve daha verimli çalışmaya başladı.

figitivi

Üye
Saolasın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar..

mkk1971

Üye
v40 dan sonra bazı sorunlar oluştu
1. sabah alarm çalarken çıkan ekranda erteleme veya durdurmaya basıyorum ikiside çalışmıyor (ekran üzerinden). kırmızı düğmeyle erteleniyor fakat duruduramıyorum
2. tuş kilitliyken gelen arama olduğunda cevapla çalışmıyor.tuş kilidi aç da çalışmıyor yani ekran üzerinden çalışmıyor kilidi açıp çalışıyor bunlar yeni bir özellikmi yoksa sorun mu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelledikten sonra hard format attıysan bunlar normal ve yeni özellik..

electrosolo

Üye
nadir kardeş bende bi msj atmıştım ama ona bi yorum yapmadın 181. sayfada bilgin varsa yardım edebilirmisin.

Üst Alt