Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yani bu durumda başka bi pc de deniyecem nese saol kolay gelsin.
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
evet başka pc de dene..özellikle win 7 kurulu olan pc yi tercih et..
tafran
Üye
arkadaşlar bu ne acaba bnde 5800 kullanıyorumm
okkesh888
Üye
neden benim sorumu es gectigini merak ediyorum nadir abi...
mirali23
Üye
Product Kod kısmına ne yazmamız gerekiyor
mkk1971
Üye
telefonun normal çalışması için hafıza kartında dosya bulunur mu?hafıza kartına nasıl format atılmalı bilgisayar ile mi? yoksa usb üzerinden mi? dosyalar çok karıştı bir düzene sokmak istiyorum yüklenenlerin gideceğini biliyorum fakat normal telefonun çalışması nasıl etkilenir?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
v40 la uyumlu programlar durur diğerleri de durur ama çalışmaz..sana tavsiyem içindeki program setuplarını yedekleyip versiyon güncelledikten sonra yeniden onları kurman...
kapcik
Üye
Nokia Software Updater da v40 güncellemesi görünmüyo, nemesis programı ile de product code değiştirirsek telefon garanti kapsamından çıkıyomuş diye duydum doğrumudur? güncellemenin başka bir yolu yokmu?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
doğru değil..
berkayonay
Üye
arkadaslar 5800 red icin v40 kurcam product kod verirmisiniz:S
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bir önceki sayfalarda verildi..
berkayonay
Üye
nadir abi 180 tane sayfa war da ilk sayfada bi tane yazmayan war red mi o biliomusun ?
--------------- Ekleme ---------------
nadir abi buldum kodu saolasın
PEACE_27
Üye
widows7 de olmuyor
narmi
Üye
telefondan wifi ile yapamadim neden ?
umitaskin84
Üye
herşey çok güzel oldu.. wifi ile bğlandım önce indirdim sonra windows kurar gibi kurdum.. hiç bir ayarım veya verim kaybolmadı duyurulur..
narmi
Üye
beyler ne *#0000# ne nokia update nede nemesis yöntemi ile güncelleme görmüyor telefon Yardimmmm
arkadasım forumu biraz arastır lütfen..senin koduna güncelleme daha cıkmamıs demektir..biraz zaman sonra cıkar ama yok bn hemen istiorm diyosan nemessis ile produt codeni deqiş(euro navi yaparsn kesnlikle güncellersn)sonra güncelle
mutkan
Üye
saol kardeş. nemesisle flashladım ve gördü güncellemeyi. normalde görmüyordu.
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
fb_aykut_
Üye
134 mb yukledı 15 dkda kaldıı ve usb baglantısı koptu kendılıgınden ve cıhaz kurtarma ekranı geldı dedıklerını yaptım olmadı ne yapmam lazım? cıhazım eskısı gıbı callısıyor suan bastan mı yapmalıyım? product kod: 0591785..Turkey black.. telım red dogrumu