evet güncellenmiyor..
Tabiki Doğru arkadsım..peki NSU güncelleniyormu ordan yaptığımız güncelleme doğrumu?
anladım teşekkürler bende pek sorun yoktu ama baktım hep format deniyor o yüzden sen cevap vermeden soft dediğin olayı yaptım çünkü araştırdım buda işe yarıyormuş. ve güncellemeden sonra müzik çalar görünümü aynıydı yani güncellemeden önceki gibi soft dediğin formatı yapınca müzük çalarda yeni görünüm geldi.yani işe yaradı tek gariplik nete girerken bazen sertifika eski süresi geçmiş yinede girilsinmi uyarısı geliyor ve oparötörün baglantısıyla girince bazende kopuyor bunun sebebi ney anlayamadım.neyse hard format zor yaw tuş olayı beceremem sanırım teşekkürrler cevap içinhayır arkadasım aynı kapıya çıkmıyor..*#7370# telefonun ilk özelliklerine döndürür hiçbir sorunu halletmez..Ama Hard Format telefonun tüm sorunlarını çözer(yazlımsal olanların)sıfır bir telefon haline gelir..Ayrıca *#7370# Soft Format Diğeri ise Hard Formattır..
--------------- Ekleme ---------------
Ne demek..Ö.deqil..
arkadaşım ilk sayfaya bakarsan göreceksin nerde programnemesis programını nerde bulacağız

0591785..Turkey black.. bu kodu yapıp yüklüyorum yenidenkardeşim ilk sayfada Türkçe kodları verdim..nemesisle birini kaydet yeniden güncelle..
anladım teşekkürler bende pek sorun yoktu ama baktım hep format deniyor o yüzden sen cevap vermeden soft dediğin olayı yaptım çünkü araştırdım buda işe yarıyormuş. ve güncellemeden sonra müzik çalar görünümü aynıydı yani güncellemeden önceki gibi soft dediğin formatı yapınca müzük çalarda yeni görünüm geldi.yani işe yaradı tek gariplik nete girerken bazen sertifika eski süresi geçmiş yinede girilsinmi uyarısı geliyor ve oparötörün baglantısıyla girince bazende kopuyor bunun sebebi ney anlayamadım.neyse hard format zor yaw tuş olayı beceremem sanırım teşekkürrler cevap için
arkadaşım ilk sayfaya bakarsan göreceksin nerde program![]()

Yükle arkadasım..0591785..Turkey black.. bu kodu yapıp yüklüyorum yeniden
bunu bilmenin en kolay yolu ilk sayfada verdiğim nemesisle kodu kontrol etmen..Arkadaşlar bugün önce nokia yı aradım ve neden güncelleme yapamadığımı sordum ve bu v40'ın gerçekten türkiye içinde çıkıp çıkmadığını sordum bana evet çıktı bir teknik servise götürün ve yazılımı güncelleyin dediler. bende aldım teli KVK teknik servisine gittim ve orda yazılım attırdım. ve şimdi telefonu kullanıyorum ve orda gördüğüm şuyudu birçok 5800 kullanıcısı aynı dertten muzdarip. bunun nedenini anlıyamadım ve şunu sormak isterim arkadaşlara bilen varsa cevaplasın. benim telefonumada KVK teknik servisinde burda yapılan işlemler gibi telefon kodu değiştirilerekmi yazılım yüklendi yoksa onlar daha değişik bir yöntemle hiç birşeyi değiştirmeden yazılımı yüklediler?
çok teşekkür ederim dediğin yere baktım veri aramasına kullanıcı tanımlı ayardaydı 5 dakikalık sınırsız yaptım umarım dosya inerken kesmez yine. haklısın hard daha iyidir ama bide hafıza kartınada atmak gerekiyormuş sonra açıkçası çekiniyorum bide bişey olur diye ayrıca hızıda yavaş değil. mecbur kalmadıkça yapmam heralde çok teşekkürler arkadaşım yardımınn içinSen bilirsin ama Hard Format atarsan daha farklı ve daha hızlanıcağını sende görebilirsin..ayrıca arkadasım internetten atmaması için ayarlardan bağlantıya gir en altta veri aramasına gir ordan onu sınırsız yaparsan artık snide netten atmaz
Yükle arkadasım..

evet haklısın bende mail attım benide aradılar türkiyede çıktığını ama herkese gelmediğini söylediler ve banada servisde güncelle dendi ama bana 90 klometre servis senin yakın sanırım gidip yapmışsın... bence servisde ya hazır paket v40 güncellemesi var yada kodu değiştirip yapıyorlar bence burda yapılandan pek farkı yokda olabilir bilemem orasını ama heryerde yok bu servis o kötü.keşke sorsaydın nasıl yapılıyor ben olsam sorardımArkadaşlar bugün önce nokia yı aradım ve neden güncelleme yapamadığımı sordum ve bu v40'ın gerçekten türkiye içinde çıkıp çıkmadığını sordum bana evet çıktı bir teknik servise götürün ve yazılımı güncelleyin dediler. bende aldım teli KVK teknik servisine gittim ve orda yazılım attırdım. ve şimdi telefonu kullanıyorum ve orda gördüğüm şuyudu birçok 5800 kullanıcısı aynı dertten muzdarip. bunun nedenini anlıyamadım ve şunu sormak isterim arkadaşlara bilen varsa cevaplasın. benim telefonumada KVK teknik servisinde burda yapılan işlemler gibi telefon kodu değiştirilerekmi yazılım yüklendi yoksa onlar daha değişik bir yöntemle hiç birşeyi değiştirmeden yazılımı yüklediler?

çok teşekkür ederim dediğin yere baktım veri aramasına kullanıcı tanımlı ayardaydı 5 dakikalık sınırsız yaptım umarım dosya inerken kesmez yine. haklısın hard daha iyidir ama bide hafıza kartınada atmak gerekiyormuş sonra açıkçası çekiniyorum bide bişey olur diye ayrıca hızıda yavaş değil. mecbur kalmadıkça yapmam heralde çok teşekkürler arkadaşım yardımınn için
evet haklısın bende mail attım benide aradılar türkiyede çıktığını ama herkese gelmediğini söylediler ve banada servisde güncelle dendi ama bana 90 klometre servis senin yakın sanırım gidip yapmışsın... bence servisde ya hazır paket v40 güncellemesi var yada kodu değiştirip yapıyorlar bence burda yapılandan pek farkı yokda olabilir bilemem orasını ama heryerde yok bu servis o kötü.keşke sorsaydın nasıl yapılıyor ben olsam sorardım![]()

tahmin etmiştim arkadaşım burası türkiye ve servistekilerde bizlerden biri yani farklı bişey yapmazlar anca kodu değiştirip orjinal güncelleme diye yuttururlar millete bide garantin bittiyse üste parada alırlar malesef türkiyede işler böyle yürüyor en iyisi burdan yapmak çünkü kvkda burdaki işlemden farklı bişey yapmıyor artı biyerde okudum kodun garantiyle alakası yok bunu kvkda arkadaşı olan biri yazdı internete. ve davayla uğraşma gerek yok bence o kod bişey ifade etseydi güncelleme yaptığımız anda telefonun kitlenmesi gerekirdi. illa ispat istiyorsan pilin altında yazan koda bak ve burdaki resim koydum kod kontrolu ve değişimi bilgisi TIKLA konudaki programlada telefonundaki koda bak karşılaştır aynımıYa ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu anda... nss ile product code a baktığımda değiştirildiğini gördüm ve hemen kvk ve nokia yı aradım acaba bu yapılan yasalmı dedim bana telefonunuzun product codu değiştirilmemiş olarak görüyorum ben sadece güncel yazılım yüklenmiş dediler.. ben bunu nasıl ispatlıyabilirim bana acil yardım edin...kafayı yiyeceğim ya..
sormama gerek yok mito öğrendim burda yapılandan farklı bişey yapmıyorlar
bir şey daha sorucam bu product code u telefondan görme şansımız varmı acaba *# felan yaparak eğer öyle bişi yapabilirsem nokia ve kvk ya dava açıcam resmen telefonun oprjinalliğini bozdular varmı böyle bişey aynı şeyi ben yapmış olsam telefon garanti dışı dicekler ama kendileri isteiği gibi at koşturuyorlar ve bu nss yi kvk da kullanıyor değilmi bende desemki kardeşim bende nss programıyla baktım bu codu değiştirmişsiniz işe yararmı acaba...