5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Hımm garip :S Peki telefonda müzik fln çaldığında ses geliormu ?? veya telefonunu yeniden baslat öyle bir dene bakalım..

--------------- Ekleme ---------------

bak arkadasım ustadan cevap geldi :ehe v40'a güncelle arkadasım..

ispirizm

ispirizm

Üye
Hımm garip :S Peki telefonda müzik fln çaldığında ses geliormu ?? veya telefonunu yeniden baslat öyle bir dene bakalım..

bak arkadasım ustadan cevap geldi :ehe v40'a güncelle arkadasım..

teşk ederim telefonumu yeni versiyona güncelledim, müzikçalar da felan ses gayet ii alıyorum, sadece skyfre de ses gelmiyor..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
v40'sa calısması gerek...sen sky fireyi tekrar sil ve bi daha yükle..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla skyfire dan fazla performans beklemeyin beta sürümü bende hiç çalışmıyor..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ßnde gayet güzel calısıyor ama bazen tam acıyorum sonra msj fln gelio ona bakarken sky fire kapanmıs oluyo..program tam acılana kadar bekledikten sonra gayet güzel kullanabiliorum..

ispirizm

ispirizm

Üye
şu anda pek bişi yapamayacağız anlaşılan teknolojinin biraz daha gelişmesini bekleyeceğiz :D

asdxxxx

Üye
nadir hocam daha önce konuşmuştuk güncelleme için yardımcı olurmusun telden görüşelim mümkünse

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla canım ilk sayfaya bak ben çok yorgunum arkadaşlar sana yardımcı olurlar..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Beklemeye gerek yok bnce..bu kdar cabuk yılma :D sen tekrar silip yeniden baslat teli sonradan programı tekrar yükle..hiç olmassa dene..önmli bir program bnce :D

ispirizm

ispirizm

Üye
saol ali kardeşim yarın deneyeceğim. verdiğiniz bilgiler için sağolun...
bugün biraz yorgunum, biraz nfs shift kasayım da uyuyayım bari :D

aliçoooo

aliçoooo

Üye
nadir hocam daha önce konuşmuştuk güncelleme için yardımcı olurmusun telden görüşelim mümkünse
Kardes cok basit..sana en basit ama üstü kapalı anlatıyorum..İlk önce ovi suite fln varsa kaldır..snra nss ile produt codeni v40'a bas ordan euoro navi,red veya blue'yi sec sonra telefona o kodu gir(ilk sayafada 9.msjda nası yapıldığı nadir abi tarafndan anlatıldı ona bakarak yapabilirsin)yaptıktan sonra nsu ile güncellemeyi yap..Olmama gibi sansı yok arkadasım..

asdxxxx

Üye
nadir hocam çok saol yinede nssde kodu yazacağım yerde sadece kod görünüyodu şimdi altında ekstra yazılarda çıktı yazdım kodu ve oldu şuan güncelleme yapılıyor:ehe peki bana güncelleme sonrası için söyleyeceğiniz bişey varmı?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
saol ali kardeşim yarın deneyeceğim. verdiğiniz bilgiler için sağolun...
bugün biraz yorgunum, biraz nfs shift kasayım da uyuyayım bari :D
Tmm nasıl istersen..Yardm bizden uygulama senden :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona hard format at sonra istediğin programı kur..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
nadir hocam çok saol yinede nssde kodu yazacağım yerde sadece kod görünüyodu şimdi altında ekstra yazılarda çıktı yazdım kodu ve oldu şuan güncelleme yapılıyor:ehe peki bana güncelleme sonrası için söyleyeceğiniz bişey varmı?
Hard format at..

asdxxxx

Üye
emeği geçen herkese teşekkürler telefon manyak oldu:oke:

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ii günlerde kullan..

viranufuk

viranufuk

Üye
hocam ben yaklaşık 2 haftadır v40 a yükseltim fakat hard format atmadım bi sorun da yok hard format atmamız gerekiyormu illa

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
arkadaşlar v 40 sorunsuz yükledim ama telin renğı açık mavi oldu normalde orjinali kırmızı nss product kodu değiştirdim önceki 0570027 yeni kod 0579269 yaptım değişmedi *#7370# yaptım gene aynı tekrar eski kırmızı haline nasıl getirebilirim yoksa v40 orjinali mi böyle (herkeste mi aynı)

gaggg

Üye
arkadaşlar ilk önce meraba nadir bey siziede çok teşekkür ederim ama benim sorunum var bu konu ile ilgili ben açtığınız konudaki talimatları uyguladım sırası ile ilk önce
prgramını yükledim ardından ise Nemesis Suite programını yükeldimi ilk önce nokia software programını çalıştırdım ve güncelledim tabi bunu yaparken usb ile telefonumu pc ye bağladım . uygulamanın talimatlarını tıklayarak telefonumu güncelledim aynı resimde gösterdiği gibi ama nemesis studio programını çalıştırmadan .Nemi oldu bilrsiniz mesaj yazarken 5800 da belli bir satır aştıkdan sonra kasma problemi oluyordu o kalktı bende artık mesaj kasmıyor gayet iyi ve akıcı yazılıyor sadece bu dikkatimi çekti ve hoşumada gitti.
Şimdiise benim istediğim olay şu

videoda da verdiğim gibi ben 5800 bu denli olmasını istiyorum :)

şu anda ise nemesis studio programını çalıştırıp soylediğin talimatların aynısını uyguladım ordaki kodu kopyalayıp yerine
0591785..Turkey black kodunu yazdım ve şimdi de tekrardan güncelliyorum bu ana kadar yaptıklarımı aynısını yazdım 10 dakika sonra ne olucağını tekrar mesaj ile paylaşıcam umarım 5800'ım verdiğim video linkindeki gibi olur:)

evet arkadaşlar işlem sorunsuzca tamamlandı artık benimde videodaki gibi bir 5800 var ve çok güzel:) yanlız mesaj yazarken büyük klavye modum yok olmuş nedeni ni çözmüş değilim ama cidden 10 numara oldu ses veya benzeri hiçbir problem yok ne olur ne olmaz diye hard format da attım çok güzel oldu çok. Nadir bey size de çok teşekkür ederim :)

yanlız mesaj yazarken büyük klavye modum yok olmuş nedendir bilmem:S

Üst Alt