5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetin01

Üye
teşekkürler eline sağlık yaptım sonunda. Turkey black kodunu yükledim diğerlerinde değişiklikler nasıl onları deneyen var mı ne gibi farklar var.

asil_unal

asil_unal

Üye
hiç bişiyi yanlış yapmadım walla götürecem teknik servise onlar uğraşınlar ne yazıkki anlayamadım belki yazılanları..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiç bişiyi yanlış yapmadım walla götürecem teknik servise onlar uğraşınlar ne yazıkki anlayamadım belki yazılanları..
yanlış yapmasan yapardın..neyse götür onlar uğraşsın..

adamalty

Üye
nadir kardeş küçük bi sorum olcak sana tele format attıktan sonra hafıza kartındaki bazı programlar gitti ama bunlar yükleme dosyalarında mevcut oraya da girince tel. takılıp kalıyor ne silebiliyorum ne de tekrar kurabiliyorum bilgin varsa şimdiden teşekkürler

acunhann

Üye
Ya benim anlamadgm şu benim nsu v40 olan güncellemeyi buluo ama %56 da geri sarıo bunun için çözüm öneren var rmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir kardeş küçük bi sorum olcak sana tele format attıktan sonra hafıza kartındaki bazı programlar gitti ama bunlar yükleme dosyalarında mevcut oraya da girince tel. takılıp kalıyor ne silebiliyorum ne de tekrar kurabiliyorum bilgin varsa şimdiden teşekkürler
hafıza akrtına pc de format at..
Ya benim anlamadgm şu benim nsu v40 olan güncellemeyi buluo ama %56 da geri sarıo bunun için çözüm öneren var rmı ?
bu sorun bugün çok oldu en iyisi nokia shopta güncellettir..

acunhann

Üye
Nokia shop yok ki burda en yakın 100 km de var :S

adamalty

Üye
eyvallah kardeş ilgin için teşekkürler

acunhann

Üye
Dstm sen yüklemişsn sonçta msn adresimi veriorm eklemiosn ha burda yardm etmişsin ha orda ben tam derdimi anlatamadm braz knssak belki ahalletcez

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
prensip gereği msn veremiyorum..nasıl yapılacağını açık açık anlattım..aynı şekilde ben de yaptım canım..bağlantı hatasına ben birşey yapamam ki..

acunhann

Üye
Ben nokia Software den güncelleme yapıcam xm rm 356 kırmızı çizgili telefonm v40 a ykseltmek istiorm bana naptklarını anlatırmasn özet olarak tm brda anlat madem bekliorm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım kardeşim nemesissle kodu 0587676 yapıyorsun..sonra Nokia Software Updater ile takıp güncelliyorsun..bunu ilk sayfada anlattım zaten..

karloff

Üye
Konuyu baştan beri okumaya çalıştım ve çoğunu okudum. Bu yaklaşık 2-3 saatimi aldı (arada olaya direk dalan arkadaşların mesajlarınıda okumak zorunda kaldım, lütfen biraz okuyun) ama Nadir kardeşimizin anlatım sayesinde 1-2 küçük pürüze rağmen sürüm yükseltmesini yaptım.

Yardımı olan herkese çok teşekkür ediyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuyu baştan beri okumaya çalıştım ve çoğunu okudum. Bu yaklaşık 2-3 saatimi aldı (arada olaya direk dalan arkadaşların mesajlarınıda okumak zorunda kaldım, lütfen biraz okuyun) ama Nadir kardeşimizin anlatım sayesinde 1-2 küçük pürüze rağmen sürüm yükseltmesini yaptım.

sağol canım ah herkes senin gibi davransa..ama bizim millet okumaz pat diye dalar maalesef sonra insanı canından bezdirirler..

ispirizm

ispirizm

Üye

katılıyorum ve bende başta Nadir olmak üzere herkese teşekkür ediyorum...

niccor13

niccor13

Üye
nadir abi versiyon yukselttikten sonra yedeklerimi geri yüklemeye çalıştım. mesajlarım hariç herşey geri yüklendi. mesajlar gittimi yani?

karloff

Üye
Yükseltmeden sonra dikkatimi çekenleri paylaşmak istiyorum
1-Gelen aramada kinetik scrolling sadece hızlı arama listenizden gelen aramalarda etkin. aksi halde arama rehberinizden olsa bile normal tuşla cevaplıyorsunuz.
2-hızlı arama listenizde kinetik scrolling uygulaması mevcut.
3-Kısayollar çok kullanışlı ve telefona güzel bir hava katmış.

Telefonu güncelledikten sonra hard veya soft format atmadım, herşey şu anda normal çalışıyor görünüyor.

Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Yükseltmeden sonra dikkatimi çekenleri paylaşmak istiyorum
1-Gelen aramada kinetik scrolling sadece hızlı arama listenizden gelen aramalarda etkin. aksi halde arama rehberinizden olsa bile normal tuşla cevaplıyorsunuz.
2-hızlı arama listenizde kinetik scrolling uygulaması mevcut.
3-Kısayollar çok kullanışlı ve telefona güzel bir hava katmış.

Telefonu güncelledikten sonra hard veya soft format atmadım, herşey şu anda normal çalışıyor görünüyor.

Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler
Hard Format at arkadasım..eğer atmassan 2-3 güne su sorunum var neden acaba demeni istemeyiz..hem ayrıca su anda sen verimini ve farqını anlıyamassın..Format at ve farqı gör:oke:

--------------- Ekleme ---------------

nadir abi versiyon yukselttikten sonra yedeklerimi geri yüklemeye çalıştım. mesajlarım hariç herşey geri yüklendi. mesajlar gittimi yani?
Demekki mesajları yedeklememissin kardes..yedeklerken msjları secmeyi unutmussundur o yzdn geri yüklememişdir..Kısacası gitti kardesm..

niccor13

niccor13

Üye
Hard Format at arkadasım..eğer atmassan 2-3 güne su sorunum var neden acaba demeni istemeyiz..hem ayrıca su anda sen verimini ve farqını anlıyamassın..Format at ve farqı gör:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Demekki mesajları yedeklememissin kardes..yedeklerken msjları secmeyi unutmussundur o yzdn geri yüklememişdir..Kısacası gitti kardesm..

abicim cevabın için tsk. yalnız adım gibi eminim herseyi yedekledim; belkide versiyon yukseltmeden dolayı bir sorun vardır diye sordum. öyle diyosan gitmiştir zaten...

Üst Alt