5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

niccor13

niccor13

Üye
güncellemeyi yaptım ardından hard format attım ama formattan sonra hafıza kartına kurulu uygulamalarım kayboldu. bunun bir çözümü varmı. yoksa üzerine bir bardak su mu içeyim?

e-njoy

e-njoy

Üye
Abi gittim kvk nokia güncellestirme yaptırdım 4 saat bekledim hep hata vermiş istanbulda yollancaktı ama olmuş sonunda adama format atim mi dedim gerek yok dedi zaten bastan baslıcak dedi. ama bi sorun var otomatik kaydırıcı yok ve kameranın sağ kösesinde çeyrek bi yer görünmüo nadir abi gidim mi tekrar kvk ye nabim bu hard format dedigin orj.telefon ayarlarını geri yükle dimi lütfen acil cevap ver.

trane1

trane1

Üye
Bende black var ancak NSU da son yazılımı v31 olarak gösteriyor kaldı ki nokia.com da da baktığımda product code dan o da en son versiyon olarak v31 i gösteriyor ??
Yardıım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0587676 kodunu ilk sayfadaki gibi nemesisle değiştirirsen güncelleme çıktığını görürsün..

e-njoy

e-njoy

Üye
Nadir abi cevabını bekliorm.

bertuhh

Üye
arkadaslar ben yaklasik 2 aydir nokia 5800 kullaniorum fakat beyendigim oyunlarin %90 ni hack istiyor, biri bana telefonu nasil hackliyebilcegimi detayli bir sekilde anlatirsa cok sevinirim bu arada lutfen anlayabilcegim sekilde anlatin simdiden cok tesekkurler .

e-njoy

e-njoy

Üye
Abi anlamadım hangisi hard format ?

Cordee

Cordee

Üye
Benim telefon özünde" 0579270" ben de "0559373: Euro2 Turkey BLUE" olarak değiştirdim. gördüm ki NAVI olani yaparsam GPS'nin daha güçlü olacağını okudum bir kaç yerde. tam olarak fark nedir ? bu arada navi blue diye birşey yok, navi li ile değiştirirsem, temayı mavi renktemi kullanacağım yoksa başka bir renkte mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi anlamadım hangisi hard format ?
5800 a Hard Format Şu Şekilde Atılır: Telefon kapalıyken oratadaki yeşil,kırmızı ve yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsunuz sonra açma-kapama tuşuna basıyorsunuz açılınca size ülke,tarih ayarları sorarsa format olmuştur..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim telefon özünde" 0579270" ben de "0559373: Euro2 Turkey BLUE" olarak değiştirdim. gördüm ki NAVI olani yaparsam GPS'nin daha güçlü olacağını okudum bir kaç yerde. tam olarak fark nedir ? bu arada navi blue diye birşey yok, navi li ile değiştirirsem, temayı mavi renktemi kullanacağım yoksa başka bir renkte mi ?
siyah üzerine beyaz çizgili navi teması olur..navi koduyla güncellersen gps çekimi çok daha güçlü olmaktadır..kendim denedim..

e-njoy

e-njoy

Üye
eyw deniorm.

Cordee

Cordee

Üye
Telefonu bugün aldım, keşke siyahını alsaydım.
Bu arada garmin xt satın alıcam, hal bu garmin satın alınca navi yüklemesem yinede fark olur mu ?

Son olarak Naviyi yüklesem o temayı blue yapmanın bir yolu yokmudur ?

e-njoy

e-njoy

Üye
Halen atamadım.:off:Aynı anda hem ortadaki hem yesil hem kırmızı hemde kamera tusuna basıorm sora açma kapamaya olmuo

bertuhh

Üye
arkadaslar 5800 hack yapmak yerine indiremedigimiz dosyalari sertfikalandirmayi öneriyorlar ama ben sertifika yapmayida bilmiorm biri onuda anlatirsa

e-njoy

e-njoy

Üye
Yemiyor abi hard format kaçıncıya yapıorm

--------------- Ekleme ---------------

*#7370# yapsam olmaz mı abi ?

bertuhh

Üye
biri yardimci olabilrmi lütfen !

e-njoy

e-njoy

Üye
*#7370# deniyorum abi

niccor13

niccor13

Üye
Herkes Nadir abi diyor sorusu yanıtlanıyor. bizde deneyelim şansımızı. Abicim güncellemeden sonra hard format attım ve hafıza kartındaki uygulamalarım kayboldu. Yeniden kurmaktan başka çaresi varmı yani ger gelirmi yoksa üzerine bir bardak su mu içeyim diye sormustum....

Üst Alt