5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
mail adresi değilde istek/talep formu gibi birşey lazım ben bulamadım henüz bulursam yazıcam bikaç bişey

akinao

Üye
sanırım buradan belirtebiliriz sorunlarımızı

--------------- Ekleme ---------------

şimdi bir mail attım bakalım nasıl bir cevap verecekler ya da cevap verecekler mi?

inferno09

Üye
telefonu modem olarak kullanıp giriyorum internete şimdi aynı zamanda güncelleme yapıyorum. bi sakatlık çıkmaz dimi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey olmaz..

mm_mm

mm_mm

Üye
Nadir kardeş bu 5800 bende ıkı tane var bırı hanımın onukınde aldıgımızdan berı navigasyonda kırmızı nokta varya o yok bende var format güncelleme hepsını yaptık ama olmuyor sebebını bılıyormusun bide benım v40 guncelllemesınden sonra navi faturama iyi yansımaya başladı ücretsiz kullanamıyozmu bunu ?

inferno09

Üye
yeni güncelleme süpermiş cidden navigasyon süresi 7 gün diyor ama. heralde bununda çözümü vardır ?
bide mavi telefona gri telefon için olan code u girmişim menü gri oldu :)
onu düzeltmek için mavinin code uyla tekrar güncelleme yapmam gerek sanırım dimi ?

mm_mm

mm_mm

Üye
yeni güncelleme süpermiş cidden navigasyon süresi 7 gün diyor ama. heralde bununda çözümü vardır ?
bide mavi telefona gri telefon için olan code u girmişim menü gri oldu :)
onu düzeltmek için mavinin code uyla tekrar güncelleme yapmam gerek sanırım dimi ?
evet kodlar
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

--------------- Ekleme ---------------

cvp yokmu

Progressivity

Progressivity

Üye
orjinal 5800XM krımızı yada mavi temasını yükleyerek menüyü eski haline getirmeniz mümkün

mito1172

mito1172

Üye
arkadaşlar perşembe günü yükselttim ben de ancak dün ilk defa radyoyu çalıştırdım neredeyse kafayı yedi radyo ev ekranında çıkan kısa yol radyoyu kapatınca kalıyor orada ya da radyoyu kapatıyorum sonra tekrar açmak istediğimde hiçbir şekilde açılmıyor radyo çalmıyor yazı çıkmıyor öyle kalıyor ancak kapatıp açınca düzeliyor ama o da kısa süre acaba neden olabilir bir fikriniz var mı?bir de radyoda eskiden çalanşarkıyla ilgili bilgiler falan çıkardı artık onlar da yok?
dostum bende 1 saat önce yükledim güncellemeyi ve yazını görünce hem radyo yu hemde müzik çalları açıp denedim ama bahsettiğin sorun bende olmadı radyo ve müzik çaları kapayıncada ev ekranındaki kısa yollarda yok oluyor bilgin olsun. ve şunuda belirteyim nokia nın sitesine boşuna yazmayın bana cevap vermediler destek fos yani sadece üye yapmak için sanırım milleti :evet:

akinao

Üye
dostum bende 1 saat önce yükledim güncellemeyi ve yazını görünce hem radyo yu hemde müzik çalları açıp denedim ama bahsettiğin sorun bende olmadı radyo ve müzik çaları kapayıncada ev ekranındaki kısa yollarda yok oluyor bilgin olsun. ve şunuda belirteyim nokia nın sitesine boşuna yazmayın bana cevap vermediler destek fos yani sadece üye yapmak için sanırım milleti :evet:
müzik çalarda sorun yaşamadım da radyoda sorun raşıyorum ayrıca çoğu v40 da olan bir sorunmuş galiba nette de bahsetmişler bu hatadan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen öyle..

viranufuk

viranufuk

Üye
:ehe:ehe tamam biraz karıştırınca daha neler bulacaksın..
bi özelliği daha var sabah alarımı kurdum alarım çalınca durdur veya erteleye basıyorum hiç bi işlem yapmıyor eski versiyonda yani v31e öyle bi sorun yoktu bide telefon arama gelince aynı sorun var sustur veya reddet yapamıyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone tarzı tuş kilidi var ne tarafa doğru açağını gösteriyor o tarafa doğru çubuğu çekeceksin..

viranufuk

viranufuk

Üye
anladım eskisis gibi daha iyidi sanırım eskisi gibi arama ekranı yapabilirmiyiz buarada teşekürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapamazsın canım..

viranufuk

viranufuk

Üye
n ayapalım sağlık olsun böyledie güzel kinetik scrool özelliliğini çok sevdim fena değil ya burada benim telefon mavi ben koda göre yükledim 0570027 bi şey olmaz demi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok olmazda kendi kodunu kaydet tekrardan..

janissary05

Üye
ya şimdi cok soru sordum gibi oldu ama,cevaplayan arkadaslarımada tesekkürler,yalnız hani telefonun sürümünü v30 dan v40 a yükseltiyoruzya ,o aslında yükseltildikten sonra 31.0.008 olarakmı gözüküyor sizde yoksa direkt olarak 40 olarakmı? ilk sorum buydu
birde nadir kardeşim senin dediğin gibi hard format attım fakat kinetic scrolling dedimiğimz sey bende yine yok,ancak bi arkadasın dediği gibi eskiden msj yazarken kasıordu o cok sükür gitmis

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya şimdi cok soru sordum gibi oldu ama,cevaplayan arkadaslarımada tesekkürler,yalnız hani telefonun sürümünü v30 dan v40 a yükseltiyoruzya ,o aslında yükseltildikten sonra 31.0.008 olarakmı gözüküyor sizde yoksa direkt olarak 40 olarakmı? ilk sorum buydu
birde nadir kardeşim senin dediğin gibi hard format attım fakat kinetic scrolling dedimiğimz sey bende yine yok,ancak bi arkadasın dediği gibi eskiden msj yazarken kasıordu o cok sükür gitmis
güncelledikten sonra hard format atarsan ve *#0000# yaparsan v40 gözükür..kinetik scrolling i görmek için tema ayralarından temanın üzerine gelip tema efektlerini açarsan görürsün..

Üst Alt