5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyi buldun?

viranufuk

viranufuk

Üye
v40ı yükledim başarılı bi şeklilde tam ekran qwety klavye çıkmıyordu yani öyle bi seçenk yok tu meğerse telefonu döndürünce çıkıuyormuş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe:ehe tamam biraz karıştırınca daha neler bulacaksın..

koruyucu82

Üye
Güncelleştirme yapamıyorum.Yazılım güncelleştirme yaparken kalan tah.süre:15dk diyor öle kalıyor.telefon kapanıyor.kapandığı içince veri aktarımı yapamıyor.pc den aygıt sesi durmadan çalıyor.yazılım yükleme başarısız olunce tl yeniden açılıyor.anlyaamadım.yardımıc olursanız sevinirim..

bana cvp yazan yokmu? sırasıyla bütün yolları denedim

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
:ehe:ehe tamam biraz karıştırınca daha neler bulacaksın..

ii akşamlar siz bu sürümle ilgili baya konuyu konuşmuşsunuz ama ben erkekler gibi ilgili deilim teknolojiye ve forumdan biri yükseltmemi söyledi sürümü ama ben yazdıklarınızdan bişey anlamıorum. baya karışık geldi hack ne demek sertifika ne demek anlamadım anlayabileceğim şekilde kısacık da olsa anlatabilir misinizz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen en iyisi hiç bulaşma telefonunun nasılsa öyle kullan..:ehe

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
sen en iyisi hiç bulaşma telefonunun nasılsa öyle kullan..:ehe

yaniii ben de öyle diorum zaten. bi farklılığı var mı bendeki sürümden? eğer güzelse telefoncular da yapabilir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel sen en iyisi telefonculara yaptır...

red01

Üye
31.0.101 sürümü yüklü ama nokia software uptader
Cihazınızda desteklenen en iyi yazılım zaten mevcut Güncelleştirme gerekmiyor. yazıyorpeki v40a nasıl yükseltcem :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi konu?

ertu55

ertu55

Üye
slm nadir ben 5800 güncelemek istiyorumda güncellediğimiz zaman navigasyon ücretsizmi oluyor yoksa kodu tekrar navi yemi çevireceğiz teşekkürler şimdiden

rafi1994

rafi1994

Üye
sen nadir abiye sormuşsun ben söylim navi kodu en güvenli kod ve navigasyona bağlnü-anma hızı düşük üzretsizi ise v9.4 uygulamalarında gps harita bölümünde nadir abinin açtığı konuda denilenleri yaparak yapabilirsin

ertu55

ertu55

Üye
sen nadir abiye sormuşsun ben söylim navi kodu en güvenli kod ve navigasyona bağlnü-anma hızı düşük üzretsizi ise v9.4 uygulamalarında gps harita bölümünde nadir abinin açtığı konuda denilenleri yaparak yapabilirsin

dostum cvp için sağol ama benim tel zaten şuanda navi yani navigasyon ücretsiz benim sorduğum bu v40 yaptıktan sonra kodu navi yapınca yine ücretsiz olacakmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabii ki navi koduna navigasyon her zaman bedava oluyor..

akinao

Üye
arkadaşlar perşembe günü yükselttim ben de ancak dün ilk defa radyoyu çalıştırdım neredeyse kafayı yedi radyo ev ekranında çıkan kısa yol radyoyu kapatınca kalıyor orada ya da radyoyu kapatıyorum sonra tekrar açmak istediğimde hiçbir şekilde açılmıyor radyo çalmıyor yazı çıkmıyor öyle kalıyor ancak kapatıp açınca düzeliyor ama o da kısa süre acaba neden olabilir bir fikriniz var mı?bir de radyoda eskiden çalanşarkıyla ilgili bilgiler falan çıkardı artık onlar da yok?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende de öyle oluyor nasıl bir güncelleme yapmışlar anlamıyorum bir tarafı yapıyım derken bir taraf bozulmuş..

akinao

Üye
peki bu böyle mi kalacak yani yeni sürüm gelene kadar radyo dinleyemeyecek miyiz? nokia'a bunu bildirebileceğimiz bir mail adresi falan var mı peki böyle saçma iş mi olur.

Üst Alt