Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v40 çıkmıştır..
Sponsorlu Bağlantılar
Progressivity
Üye
kod değiştirip servise götürürsen garanti dışı kalır eski orjinal kodunu yükle öyle götür
ozn429
Üye
işte nasıl değiştircemi bilsem yaparım ama bilmiorum. yardımcı olursan sevinirim kardeş..
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ilk sayfada nemesisle nasıl değiştirileceğini anlattım..
ozn429
Üye
tamam bakim hemen çok teşekkür ederimm..
asdxxxx
Üye
nadir hocam ben değiştirdim kodu nemesisle ama bi türlü güncellemeyi görmüyor
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
tam yapamamışsın ilk sayfadaki adımları tek tek uygula yanlışlık yapma..
asdxxxx
Üye
nadir hocam msnde görüşebilirmiyiz benim tel red red koduda yok
--------------- Ekleme ---------------
hocam ben bide internet cafeden yapmaya çalışıyorum deep-freeze olduğu için bilgisyarı yeniden başlatamıyorum ondan olabilirmi acaba
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
red kodu yok zaten ilk sayfada verdiğim kodlardan birini dene..
asdxxxx
Üye
nadir hocam navifirmden 5800 turkey red 0559083 flash dosyalarını indiriyorum işime yararmı?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
o zaman o kodu nemesisle kaydet nsu ile güncelle..navifirmle uğraşma..
asdxxxx
Üye
nsu yu bilmiyorum yanlız
tekrar sölüyorum internet cafeden yapmaya çalışıyorum deep freeze olduğu için bilgisayarı yeniden başlatamıyorum bundan kaynaklanıyo olabilirmi?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
evet canım ondan..
asdxxxx
Üye
nadir hocam senide yoruyorum ama bu flash dosyalarını tele nemesisle nasıl atacağımı söyleyebilirmisin...
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
nemesisle atılmaz..Nokia Software Updater ile güncellersin ancak..nemesisle kodu değiştirirsin..yıkarda verdiğin kodu nemesisle değiştir sonra Nokia Software Updater la güncelle..
asdxxxx
Üye
tmm hocam çok saol kodu değiştirdim bi ev bilgisayarında yapacağım umarım olur tekrar teşekkür ediyorum emeğine sağlık...
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
birşey değil canım..
koruyucu82
Üye
Güncelleştirme yapamıyorum.Yazılım güncelleştirme yaparken kalan tah.süre:15dk diyor öle kalıyor.telefon kapanıyor.kapandığı içince veri aktarımı yapamıyor.pc den aygıt sesi durmadan çalıyor.yazılım yükleme başarısız olunce tl yeniden açılıyor.anlyaamadım.yardımıc olursanız sevinirim..
2 saattir uğraşıyorum
mm_mm
Üye
v40 ın üzeride çıkarmı arkadaşlar bilgisi olan varmı
çünkü bu biraz ara sürüm gibi geldi bana
viranufuk
Üye
nadir baba attım yazılımı yalnız büyük qwerty klavye gitti ya onun için çüzüm varmı ben mesaj yaarken onu kullanıyordum yardımcı olursanız sevinirm
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
çıkar daha çook sürüm çıkar..ben aldığımda 20 idi 30 oldu 31 oldu en son 40 oldu..