Nadir
Emekli Yönetici
iyi günlerde kullan..Evet son versiyonu yükledim.
iyi günlerde kullan..Evet son versiyonu yükledim.
telefona hard format atmalısın..bn telefonuma v40 versyonunu yükedim ojinal tema mavi oldu bn de kırmızı temayı buldum yüklemek istedim ama ''işlem başlatılamıyor.Yükleyici zaten kullanılıyor'' uyarısıyla karşılaştım baska bir program daha yuklemeyi denedim ama yine aynı hatayı verdi ne yapmalıyım acil yardım lütfennn!!!
Rehber-Seçenekler-Ayarlar-Gösterilecek Rehber Sim hafızası de düzelirfortmatladım sonra rehber silindi ama kartı başka bir telefona taktım rehberdekiler silinmemiş gözüküyo ama bnim telde gözükmüyo ne yapabilirim tek tek yazmaktan başka![]()
Rehber-Seçenekler-Ayarlar-Gösterilecek Rehber Sim hafızası de düzelir
ilk sayfada nemesis suite ile dili üçüncü sıradaki kodu girerek değiştirin sonra güncellemeyi deneyin..5800 telefonumda v 40 yazılımını göremiyorum yardımcı olurmusunuz
--------------- Ekleme ---------------
5800 da daha önce v 40 yazılımını görüyordu fakat 2 3 gün uğraşmama rağmen güncelleme başarılı olmadı güncellerken bağlantı kesildi şarzı çıkarın falan diyordu vede olmadı.acaba nokia .comda 5800 v 40 yazılımını kaldırdılarmı çünki yazılım kontrol et dediğimde zayen en güncel yazılım mevcut diyor yani v31.yardımcı olurmusunuz.
nemesis güncelleştirme programı değil sadece telefonun dil kodunu değiştiren bir programdır..software updaterden görmedi nemesisten deneyecem