5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Bosnalı86

Üye
arkadaşlar üzücü bir haber ; tema ayarları ile oynarken telefon ekranı kırmızılaşıp resetleniyor. Ne yazıkki nokia bu yazılımda da en önemli sorunu çözmedi.

yüklü olan tüm temalarımı denedim,efektleri açıp kapattım ama dediğin problemle karşılaşmadım :hmmm

güncelleme esnasında bi aksilik mi oldu acaba ?

serkankay

Üye
Checking Framework...Done.
->..pdginterfc.dll version: 1.0.479
->....pdg4fbus.dll version: 1.0.1685
->....pdg4mbus.dll version: 1.0.106
->.....pdg4fls.dll version: 1.0.1165
->....pdg4flsc.dll version: 1.0.0.58
->pdgphonebook.dll version: 1.0.192
->.bb5usbflash.dll version: 1.0.0.43
Reading Virtual USB device...Done.
->******: 1515365E, HW: 0.0
Testing Interfaces...
->USB DKU2....Supported.
->USB CA-53...Supported.
Testing Directories...
->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found.
-->0 file(s) found.
-->Please copy the loaders first!
->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found.
-->0 file(s) found.
->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found.
-->0 file(s) found.
->Products Dir('products').......Not Found.

NSS de telefonu gormuyor ve bu uyarıyı verıyor yardımcı olabılırmısınız

serkankay

Üye
kod değiştirmeyi biliyorum sorun da orda telefonu gormuyor NSS dolayısıyla kodu değiştiremiyorum

majestic_man

majestic_man

Üye
yüklü olan tüm temalarımı denedim,efektleri açıp kapattım ama dediğin problemle karşılaşmadım :hmmm

güncelleme esnasında bi aksilik mi oldu acaba ?

bu kırmızılaşıp kapanma sorunu türkiyedeki nokia 5800 kullanıcılarının çoğunda var. Benim telefon v31 de de tema ayarlarıyla uğraşırken kapanıyordu , v40 ta da aynı şekilde oluyor. bazı kişilerde çalışan programı alta çekince kapandığını vb.. duydum.. umarım yazılımsal bir sorundur diyerek yine avutmak niyetindeyim kendimi :D:D

enesoncu

Üye
Allaahhh be !!

serkankay

Üye
eğer güncellemeyi yapmam için bu sayfaya yönlendiriyorsanız teşekkürler ama benim sorunum güncellemeden sonra kodu eski haline getirmek için NSS yi açtığımda yazdığım uyarıyı gostererek telefonu gormemesi, aksam guncelleme yapmadan once gormustu ama sımdı hata veriyor

serkankay

Üye
bir deneyeyim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bekliyorum..

serkankay

Üye
malesef yine aynı uyarıyı alıyorum:( telefonun kodunu değiştirmek için başka program var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim telefon İphone eski kurduğum şekliyle anlatoyrum..Navi koduyla güncelledin mi?

toligargala

toligargala

Üye
arkdaşlar ana ekrandaki kaydırgaçlı butona isimleri eklerken kinetik kaydırma veya yandaki cubuk yardımıyla rekberi kaydırdığım zaman yarıya kadar iniyor kendiliğinden ana ekrana geri dönüyor vede kaydırgaçlı rehber butonu yok oluyor bu sorunla karşılaşar varmı içimizde acaba yoksa bi tek bendemi böyle format attım fakat düzelmedi

mvs29

mvs29

Üye
navi kodu ile güncelleyen arkadaşlar,nadir abinin bi yerde anlatımı wardı konu ile ilgili,cities klasörü wermişti,onu hafıza kartına kopyalayıp teli yeniden başlatınca navigasyon sınırsız oluyordu,ben aylardır bu şekilde kullanmıştım,bugün tekrar yapıcam,ilgilenenler deneyebilir :oke:

Bu arada artık galeri kısmında,yani fotoğraflara bakarken seçeneklerden yeni klasör oluşturup,istediğimiz resim we wideoları oluşturduğumuz klasöre atıp ayırabiliyoruz,bu da beklediğimiz bi gelişmeydi sanırım :aha:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yeni güncelleme ile gelen yenilikleri resim olarak göstermeye çalıştım,deişiklikleri kırmızı çizgilerle işaretledim. uygulamalar bölümüne gelen yeni tel ayarları bölümünü göreceksiniz. bir takım hızlı ayar yapmaya yarayan bi uygulama,tema-zil sesi gibi :oke:

Sessiz Kardes Kullandıgın temayı gönderebilme şansın var mı ?

cortex47

cortex47

Üye
ulan bari milleti kandirmayin bitek navifrim de var ne <a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> var ne ovide simdi nokia europeden baktim telefonun kodunu girdim en son surum 31.0.101 diyo abi bilip bilmeden kendiniz denemeden yazmayin belki 1 kac gun sonra cikcak yada 2 3 hafta sonra

arkadaşım ss koydum daha neye inanmıyorsun nokia software updater ile güncelledim diyorum sana yalan borcum mu var... :nono:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
phoenix var onu kurdun mu? olmazsa başka usb portuna tak..ya bir şekilde görür..ilk başta böyle yapar ama görür biraz çabala..ben de ilk takışımda hiçbir zaman gördüremedim..

Üst Alt