5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

S@H!N

Üye
bari temayi, ve iconlari degistirmemisler, cok daha guzel olurdu

yaw arkadaşım ne desek bi kusur buluyon beğenmiyorsan hiç geçemeseydin bari sürüme veye telefonu beğenmiyorsan değiştir yani şuan yapılanlar gerçektende çok güzel şeyler bi flash olayı vardı onuda çözselermiş tam olacakmış sağlık olsun bi sonraki sürüme inş onuda çözerler tam olur :oke:

amiriliyaz

Üye
ahahahahhahaha, ben begenmedim demedim, bari iconalri da yenileseydile, diyorum, anlamadan, hemen atlama

S@H!N

Üye
arkadaşım önce nerede bunun özellikleri dedin sonra zaten eskisindede numare ekleme var dedin sonra iconları değiştirilseydi bari diyorsun çok istiyorsan değiştirilmesini sende değiştirebilirsin bununle ilgili bi tema yapma proğ var istediğin iconu koy uğraşmayacam diyorsan yeni bi tema yükle iconlarında değişir görünümünde ok .

cengaver_008

cengaver_008

Üye
arkadaşlar benim sürüm v31.0.008 ve demin ben baktım yeni sürüm yok dedi nedeni ne olabilir_?

fakobaba

Üye
yukluyen varmi ovide ve Nokia Software Updater yok bi navifirmde var suan indiriyorum inss olur:ehe:aha:

mvs29

mvs29

Üye
bende iconlar deismedi :S hard format da attım :S

cortex47

cortex47

Üye
arkadaşlar az sonra screenshot ekleyeceğim...

Ana Ekran:

Music Player Widget:

Versiyon (Ayrıca Kinetic Scrolling burada görülüyor) :

Uygulama Güncelleme ikonu:

Ve son olarak download ikonu olmadığı için oraya ovi store app'in ikonunu koydum:

mvs29

mvs29

Üye
iconları istiyorum yardımmmm

By'Se7en

By'Se7en

Üye
hah işte bende bunu diyorum daha ben yapmadım akşam yapacam güncelleme işinide arkadaş sorunca bende kod tam aklıma gelmeyince öyle dedim saol ;)

kardeş senden cevap bekliyorum bende bu olayı çözünce buraya yansıtırsan güzel olur bende öyle yapmayı düşünüyorum akşam uğraşacam işte :)

Şahin olmadı kardeşim haritaları atmadım direke güncelledim haritayı açtım wi-fi ile bağlandım "Ürün yok" hatası verdi...
"Tüm bölgeler navigasyon lisansınız 27.12.2009 tarihinde sona erdi.Navigasyonu kullanmaya devam etmek için yeni bir lisans satın alın ?"

Dedi...
1 yıllık fiyat : 423.99 diyor telefonu 530 a aldım :D (tüm bölgeler lisansı)

çağlar23

çağlar23

Üye
benim için en önemlisi mesaj yazarken donma varmı düzelmişmi !!!!!!!!!

wairhumer

wairhumer

Üye
benim için en önemlisi mesaj yazarken donma varmı düzelmişmi !!!!!!!!!

donma zaten yoktu yazma dılını ıngılızceye ayarla bu kadar basıt turkce olursa donma kasma oluyordu bende ıngılızce kullanıyorum cokda serı yazıyorm ve yenı ozellıklerı benı telefona bıraz daha bagladı

osnakli

osnakli

Üye
Arkdaşlar kırmızı 5800 makinam 40.versionu görmedi.yazılımı yükleyemeyen arkdaşlar n97 5800 fun clubdaki produc kodu NSS ile değişdirip öyle yazılım yüklesinler.diğer hiç bi şekilde yazılımı yükleyemzsiniz.yoksa akşama akdar benim gibi güncelleme arar durursunuz:)

hazardogan

hazardogan

Üye
şu anda güncelleme işlemi devam ediyor
uzun bi uğraş sonunda başardım
nasıl yaptın diye sormayın bende pek anlamadım
ama nss programı ile kodu değiştirdim sonra arkadaşın pc ye pcsuite programını yükledim ve ordan güncelleme yapıyorum şu an. yüklenmesi biraz zaman alacak
yüklendikten sonra izlenimlerimi buraya aktarırım....
yapamayan arkadaşlar önceki msjları özellikle ilk sayfadaki msjları okurlarsa yapacaklarını umuyorum
yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum burdan...

fakobaba

Üye
ulan bari milleti kandirmayin bitek navifrim de var ne Nokia Software Updater var ne ovide simdi nokia europeden baktim telefonun kodunu girdim en son surum 31.0.101 diyo abi bilip bilmeden kendiniz denemeden yazmayin belki 1 kac gun sonra cikcak yada 2 3 hafta sonra

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ulan bari milleti kandirmayin bitek navifrim de var ne var ne ovide simdi nokia europeden baktim telefonun kodunu girdim en son surum 31.0.101 diyo abi bilip bilmeden kendiniz denemeden yazmayin belki 1 kac gun sonra cikcak yada 2 3 hafta sonra
düzgün konuş o kadar kişi mi yalan söylüyor sen mi yalan konuşuyorsun..

hazardogan

hazardogan

Üye
üslubuna biraz dikkat etsen iyi olur
önceki msjları okumadan bu şekilde gerginlik yapmana gerek yok
aynı sorun bende de vardı
güncellemeyi bi türlü yapamıyordum
ama şu an yüklenme aşamasında
beceriksizlik yapıp yükleyemediysen burdakilere bu şekilde bi ithamda bulunman çok saçma
olayı biraz araştır istersen...

amiriliyaz

Üye
ben kurdum ya %100 var, ben kurdum

micager

Üye
fakobaba seni fuckarlar bir gun ha demedi deme

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar üslubunuza dikkat edin..banlanırsınız..

majestic_man

majestic_man

Üye
arkadaşlar üzücü bir haber ; tema ayarları ile oynarken telefon ekranı kırmızılaşıp resetleniyor. Ne yazıkki nokia bu yazılımda da en önemli sorunu çözmedi.

Üst Alt